Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Averse Sefira
yumetal.net forum > Metal muzika > Black metal
Grobodan
Odlican americki old school bend.Thabbas mi je dao njihov album "Battle Clarion" i odusevio sam se.Ameri jebu kevu.
Thabbas
Battle Clarion je impresivan,veoma ubistven ali i melodican.
٩(͡๏̯͡๏)۶
Odlican americki old school bend.Thabbas mi je dao njihov album \"Battle Clarion\" i odusevio sam se.Ameri jebu kevu.

DA odlichni su taj album imam i ja biggrin.gif
Frankenchrist
Cuo sam par stvari sa ovog albuma. Nije lose, mada smori posle nekog vremena. Inace ovi ljudi su se stisali od kako su izdali "Battle Clarion". Postoje li jos uvek?
Ol' Scratch
Chuo par pesam od njih i prilichno su fini... A imaju i onaj neprejebiv wallpaper...
Mensch 2.0
Nisam slusao...
Na zivom snimku sa "U Slavu Rogova Nasih" May Result su njima valjda posvetili pesmu...
Ol' Scratch
QUOTE (Stribog @ 29. 3. 2004, 09:05)
Nisam slusao...
Na zivom snimku sa "U Slavu Rogova Nasih" May Result su njima valjda posvetili pesmu...

Da i to pesmu Jata Moja Crna... Na srpskom posvecjuju pesmu na srpskom amerima... icon_smile.gif
Grobodan
Ljudi nabavljajte ovo,album je stvarno odlican,znaci OS svirka,ali teme nisu klasicne,vec su likovi u okultnom fazonu (nesto kao Absu).
(Z)arkhon
Meni se vokal strasno svidja!ja sam ocekivao neki naprzeni band kao dark funeral,ustvari nisu,bas ima granice,odlicno je,odlican im je i logo,i site im je ludilo!!! icon_rockdevil.gif icon_rockdevil.gif
Denethor
Imkadem Battles Clarion, shta vise reci, odlichno. Upravu si logo im je jak.
Vintersorg
imam par pesama sa Battle's Clarion i jako je zadovoljavajuce... potrudicu se da u skorijoj buducnosti nabavim sve od njih...
scissors
eh za njima tragam već neko vrijeme, ali nikako da skinem neke pjesme na soulseeku no.gif biće sreće... nego, ko je slušao, na koga otprilike liče? malo opisa molim icon_biggrin.gif
Grobodan
Jebem li ga...miks Immortal - Pure Holocaust i Satyricon - Nemesis Divina.
[kinetic]
Nista posebno...Po mom skromnom misljenju. . .
Ol' Scratch
QUOTE (grave @ 25. 9. 2003, 10:15)
Odlican americki old school bend.Thabbas mi je dao njihov album "Battle Clarion" i odusevio sam se.Ameri jebu kevu.

Svi i imaju taj album...

Mnogo fina stvar... Da ne poveruje chovek da toga ima u Ameriki...
Goxy
pokusavao sam nekoliko puta ,ali nikako da mi se svidi njihova mjuza
Lord Aggronor
Ovi likovi jebu kevu!!!!
pivopije.gif
(Z)arkhon
ja sam tek sad skinuo kompletan album,sabija ko nenormalan.(sabit pivchugu kolko idje mozesh)
Lord Aggronor
Ja imam samo 2 pesme koje si ti skinuo!!
Moramo se dogovoriti oko zamene-ja tebi
behemoth,riger,ti meni averse,nerthus....
(Z)arkhon
QUOTE (Lord Aggronor @ 14. 9. 2004, 21:14)
Ja imam samo 2 pesme koje si ti skinuo!!
Moramo se dogovoriti oko zamene-ja tebi
behemoth,riger,ti meni averse,nerthus....

ma daj salji to ja sam na slseeku 24/7 skinuo sam 10 albuma,a spotova... pivopije.gif
Куруз Симеријанац
Slushao sam Battle's Clarion i svidja mi se.Withering The Storm The Nascent Ones (The Age Of Geburah) se izdvajaju.
kasapin
Imam Battle Clerion original, i nesvidja mi se uopste, jednostavno nije BM po mom ukusu, ako neko oce da se menja za neki drugi original BM dik, neka mi se javi na pp
Ol' Scratch
QUOTE (kasapin @ 16. 12. 2004, 18:55)
Imam Battle Clerion original, i nesvidja mi se uopste, jednostavno nije BM po mom ukusu, ako neko oce da se menja za neki drugi original BM dik, neka mi se javi na pp

Ako nishta ddrugo ima dojaja booklet... icon_da.gif
kasapin
to jeste

tr00 sigili icon_wink.gif
a
AMERI RAZBISE...
Hrym
Dolaze u oktobru sa gorgoroth-om, beware!
Lord_Ahriman
Bicje to dobra razbijachina! icon_rockdevil.gif
Grobodan
Meni ovaj poslednji, Advent Parallax, podosadan...
Lord_Ahriman
Meni je TA najjachi...Mada, ni BC nije losh...Novi sam preslushao samo jednom, necju josh uvek da sudim...
Varg
Ovaj bend je baš dosadan..
Gojko
Ovom bendu je May Result posvetio svoju pesmu Jata Moja Crna!!!11
KazimKazim
This song is dedicated to a band Averse Sefira...pesma je na srpskom biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.