Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Det Svarte Alvor - A Black Metal Documentary
yumetal.net forum > Metal muzika > Black metal
Black Sanja
Skoro sam dobila norveski dokumentarni film o Black Metal sceni iz 1994 godine gde ucestvuju izmedju ostalih Emperor,Ulver,Immortal,.....ali imam jedan problem,a to je da je ceo dokumentarac na norveskom jeziku bez subtitlova,pa ne mogu nista da razumem.Da li mozda neko moze da mi pomogne da pronadjem negde prevod,pa makar bio na engleskom jeziku.

Sanja
H.J
Ukljuci subtitle icon_smile.gif
Black Sanja
QUOTE(Heavy jerk @ 29. 4. 2007, 17:17) [snapback]1386289[/snapback]
Ukljuci subtitle icon_smile.gif

Ajde momci,ne verujem da niko od vas blackera nije gledao ovaj dokumentarac i ne moze nista da kaze o njemu?
SATAN-iz Batajnice
Znam ja ali necu da ti kazem.
dimmu_
ae ljudi kazivajte voleo bih da vidim sa subtitleom..
Mayhem Cult of Aggression trebalo bi mi i za ovo subtitle sve je na svedskom sad.gif pa ako neko ima neka postuje neka nebude cicija ;]
Fenris
ja sam gledo, na youtube-u valjda... davno to bijashe... imash na youtube-u, iz pet delova, sa subtitleom... inache ne secjam se o chemu se tachno radi...
Hrym
ja sam skinuo sa youtuba i nema prevod
Lokateli
Nishta, pocnite da ucite Norveski biggrin.gif
dimmu_
lol koji shit mayhem na svedskom,a ovaj na norveskom..zna neko skandinavske jezike?? da nam prevede? ;p
Fenris
ali kako jebote...http://www.youtube.com/watch?v=8d3bCvQYt0o... evo ovde ima prevoda...
Hrym
Det Svarte Alvor je drugi dokumentarac a ne ovaj sto si ti okacio.
Fenris
au, onda sam se ja zajebo... al tema se zove Black Metal Documentary, a tako se zove i ovo shto ja gledah, pa zato...
Sachnoth
A na svetu postoji samo jedan snimljeni bm dokumentarac rolleyes.gif
Blathaddar
ja sam isto gledao taj....
dimmu_
i jel ima neko title za ova dva dokumentarca?
Fenris
pa ne postoji samo jedan, al mislim uglavnom filmovi imaju imena...
Speed_Dead
ja sam gledao par swedskih akcionaih xxx filmova al nazalost nemaju prevod..pa mi nije jasna radnja ..nazalost..

ako neko ima subtitlove nek javi moze i na norveskom za prvo vreme

111
dimmu_
Subtitle
jbg jeste malo bolidno napravljen subtitl al' bolje ishta nego nishta..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.