Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Carpathian Forest
yumetal.net forum > Metal muzika > Black metal
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Trul
jedan od najbolijh danasnijih tradicionalinih black metal bendova
Trul
Da li ovde iko slusa ovaj bend......ako ne..........samo vi nastatvite o svojim temama kao Dimmu Cradle sranja....koja bi ustvari trebala da budu u Gothic/Industrial categoriji a ne ovde.
Aleara
E ja imam samo Black shining leather i album jebe kevu! Inace ne znam zasto se cimas sto su ljudi ubedjeni da su Cradle i slicni bendovi bolji od old school black metala. Vazno je da MI znamo sta je bolje.
Dole klavijature!
Earendil
Lepo lepse levo. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
The Inquisitor
Imam skinutu pesmu Bloodcleasing.Odlicni su.Kako mogu da nadjem neki njihov album?Kod SKC-a nisu culi za njih.
Earendil
Imam ja jedan ako hoces mogu da ti narzem ili da se menjamo.
The Inquisitor

Ok.Imam i ja rezac.A kako mislis da se menjamo?Pozdrav...
Trul
Ja imam sve njihove albume, malo sam razocaran da ovako malo ljudi slusa ovaj bend u Jugi, inace ovaj zadnji album Morbid Fascination... je odlican, produkciju su popravili dosta, ali atmosfera je jos uvek tu, a Nordavind je ostavio bend posle ovog albuma!
Earendil

Pa postom naravno.Ako hoces ostavi mi katalog na pp pa da se menjamo mp3 za mp3
scissors
ja sam ranije cuo za njih, ali nisam uspio naci nista od njih...
sad cu bas ponovo da pokusam, ali cisto sumnjam da ima iko ista od njih na winmx :ne:
The Inquisitor

Pa postom naravno.Ako hoces ostavi mi katalog na pp pa da se menjamo mp3 za mp3

OK,smilslicu nesto.Pozdrav...
Turin
Nabavio sam i njihov stari album: Through chasms,caves and titan woods.

Fenomenalan je, najbolji od svih!! Mnogo melodicniji, sa epskom atmosferom, nekim shapatno-shishtecim vokalom, klavirima...
Najbolja pesma: The Eclipse/The Raven
Embraced
Mnogo zanimljiv bend! U njihovoj muzici nalazi se dosta zanimljivih momenata, prelaza...Kao i ostali, i ja mislim da je velika steta ne slusati ovaj dobar bend! Hail to Nordavind!
Ravendark
Imam Through Chasm,Caves And Titan Woods.Utisak-odlican album,pesma The Eclipse-The Raven rastura!Nedavno su objavili novi album "Defending The Throne Of Evil".
Grobodan
Jebeno savrsen bend.Njihov novi album Defending... me je oborio s nogu.
Srki
Protiv muzike nemam nista, ali oni su pravi seljaci!
Veles
[quote]Dole klavijature![/quote]
A Emperor? :mrgreen:
Srki
To su gluposti. Sirovost ne proizilazi iz nedostatka klavijatura :ne:
Denethor
Imam samo strange old brew i nije me nesto odusevilo. Verujem da su ostali albumi mnogo bolji. biggrin.gifa:
Grobodan
[quote]Protiv muzike nemam nista, ali oni su pravi seljaci![/quote]

Sto tako mislis
Dani Filth
[quote]Da li ovde iko slusa ovaj bend......ako ne..........samo vi nastatvite o svojim temama kao Dimmu Cradle sranja....koja bi ustvari trebala da budu u Gothic/Industrial categoriji a ne ovde.[/quote]
Daj ne seri , molim te ... Ni Dimmu , a ni Cradle nisu sranja , svako ima pravo da slusha ono stho mu se svidja . Ja cak kazem da mi se CARPATHIAN svidja biggrin.gif
Srki
[quote][quote]Protiv muzike nemam nista, ali oni su pravi seljaci![/quote]

Sto tako mislis[/quote]

Ne bih hteo da shvatis da imam nesto protiv njih, ali sam citao neki intervju u kome su pokazali krajnje klinacke poglede na muziku i na Black Metal...
Veles
bubnjar je punker smile.gif
Lady in Black
Krajnje su mi nezanimljivi.
Ravendark
[quote][quote][quote]Protiv muzike nemam nista, ali oni su pravi seljaci![/quote]

Sto tako mislis[/quote]

Ne bih hteo da shvatis da imam nesto protiv njih, ali sam citao neki intervju u kome su pokazali krajnje klinacke poglede na muziku i na Black Metal...[/quote]

Slazem se.Citao sam intervju sa Nattefrost-om i lik ima stvarno neke imbecilne izjave.Pogotovu kada je rec o samoubistvima.
Ali muzika im je vrh!Defending The Throne Of Evil je najbolji BM album protekle godine,barem za mene.
VOJVODA
I nisu nesto posebno, mada imaju dobre pesme (zanimljivog naziva).
Lady in Black
Upravo tako biggrin.gifa:
Black Shining Leather je poprilicno zanimljiva "pesma" :oops:
Frankenchrist
CARPATHIAN FOREST
lead man Nattefrost had an accident that left him with a broken
collarbone
– the band will have to start the No Mercy Festival Tour without him and he will join the tour as soon as he is cleared to fly
genius
E, ja sam cula da su O.K...Nisam imala prilike da ih poslusam do sada (blesavo, zar ne? icon_smile.gif ) mada bih volela da ih cujem, pokusacu da nadjem koji albumcic od njih...Ako neko hoce moze da mi pomogne. Npr. koji je najbolji album koji prvo treba da nadjem? HVALA! pivopije.gif
Grobodan
Defending the Throne of Evil.Imas u Plastic Noise-u.
genius
QUOTE (grave @ 3. 4. 2004, 00:10)
Defending the Throne of Evil.Imas u Plastic Noise-u.

Hvala!!! Imas pivo od mene pivopije.gif ...
Iz Pakla
Defending the Throne je odlican album, ali through chasm ima najbolju atmosferu, zvuci primitivno Norveski, kakva lepota! Trul iz Pakla
Zhad
Uzivo bas i nisu nesto iskreno ...
nisam bas uzivala na koncertu ... na albumima bolje zvuce a to bas i nije za pohvalu ...
Hornburg
Najbolji su...
dark_lilith
izgleda da i oni dolaze sa gorgorothom

THE ECLIPS-THE RAVEN!!!!!!!!!!!!!!! icon_rockdevil.gif
galoa
Slazem se da je Titan Woods super album!!!
Sta mislite o pesm "Journey Through The Cold Moors Of Svarttjern"?
Po meni fenomenalna pesma, mozda najbolja na albumu icon_biggrin.gif
Iz Pakla
NATTERFROST se vraca......BLOOD AND VOMIT njegov album ce da bude pravi NECRO BLACK METAL.....neke stvari se nikad ne menjaju....Nordavind je gost na albumu......hail Carpathia
en-a-dva-es-o-4
QUOTE (Iz Pakla @ 23. 4. 2004, 20:58)
NATTERFROST se vraca......BLOOD AND VOMIT njegov album ce da bude pravi NECRO BLACK METAL.....neke stvari se nikad ne menjaju....Nordavind je gost na albumu......hail Carpathia

Imam taj album i mnogo je dobar.Ipak u 5. pesmi se chuje neki chika kako povraca...FUUUUUJ!I pored toga album je super!

Sluts of hell
cunts of evil
sluts of hell
slave of satan!
hehe...maj fejvorit!
Denethor
Evo nabavih, i ona pesma Last sigh of nostalgia sa Journey Trough the.. je jedna od najsavrsenijih instrumental/vokal pemica na svetu a mozda i sire. Znaci ja ubitacniju nisam skoro cuo. Toliko mracno, toliko savrseno...
Mozda sam malo preterao ali ipak no coment.
Žderač
Što se tiče mojeg skromnog mišljenja, ovaj bend je izuzetno
suprotno od dobar. Nije da je loš, ali je daleko od odličan ili
dobar, muzika nije ništa da se sada može reći: OUJEA...
Čak nije ni prijatna za slušanje.
Arahir
Ja imam sve sem defending... Do jaja bend. Mozda jedan od najboljih na black sceni. Najbolja stvar je definitivno journey through the cold moors of svartjern. Brate kad cujem to...
Eriatarka
imam samo Black Shining leather.meni se ne svidja.Po koji uvod je fin kao i cjelokupna atmosfera,to je sve
BLACK JESUS
QUOTE (Arahir @ 17. 6. 2004, 18:06)
Ja imam sve sem defending... Do jaja bend. Mozda jedan od najboljih na black sceni. Najbolja stvar je definitivno journey through the cold moors of svartjern. Brate kad cujem to...

Apsolutno se slazem.Odlican bend jos boljeg muzicara CF rules
Infernus
Slazhem se sa Theraspid...Imam sve sem Morbid Fascination Of Death...Ono,svidja mi e par pesama,mozhda It's Darker Than You Think,ali najvishe zbog tih mrachnih uvoda icon_da.gif
en-a-dva-es-o-4
Imam sve,i taj ''Morbid...''!!!!

Veoma glup,dosadan,umarajuci bend,koji nema poentu!!!!

Jedan od retkih bendova koji su mi STVARNO bezveze.
Infernus
Pohvaljujem icon_smile.gif
Denethor
Ma bend je savrshen, Journe through Cold Moors of Svarttjern je savrshen i Bloodlust and Perversions takodje kao i ThroughChasms... Black Shining leather manje vishe ostalo je ok, jedino defending the throne from evil nisam slushao.
Infernus
Pa,manje-vishe,meni su svi albumi jako slichni...
(Z)arkhon
ja imam black shining leather,dobro je ali nisam cuo bas nista novo na tom albumu...
Infernus
Pa ni na jednom albumu nisu uveli neshto novo,u tome je fora biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.