Novaliis Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Mislio sam da ovde pricamo uopsteno o svemu vezanom za BM. Nove i stare grupe, novi albumi, sta slusate trenutno ili sta ocekujete sledece?Preporuke, sajtovi, intervjui.. Malo da zivne ova soba bre! Znaci sta slusate najvise u poslednje vreme? Preporuke?
Grobodan Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Ajde,sto da ne... Preporucham svima BESTIAL MOCKERY - Gospel of the Insane I GRAND BELIAL'S KEY - Kosherat od noviteta,inace dosta slusam IMPALED NAZARENE - Ugra Karma,Nihili,Suomi...spremam se za svirku.I da,KING DIAMOND i MERCYFUL FATE su uvek tu negde,pogotovu u svetlu priprema za dolazak kralja medju podanike.
Narsil Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 preslusavam stare albume cradle of filtha....cekam novi dimmu jedva cekam da cujem stormblast! toplo preporucujem black messiah bend!
Novaliis Posted April 6, 2006 Author Report Posted April 6, 2006 Ajde,sto da ne... Preporucham svima BESTIAL MOCKERY - Gospel of the Insane I GRAND BELIAL'S KEY - Kosherat od noviteta,inace dosta slusam IMPALED NAZARENE - Ugra Karma,Nihili,Suomi...spremam se za svirku.I da,KING DIAMOND i MERCYFUL FATE su uvek tu negde,pogotovu u svetlu priprema za dolazak kralja medju podanike. Znaci dolazi sigurno? preslusavam stare albume cradle of filtha Imam ja neki rani live snimak, zvuci bas tr00. Ja u poslednje vreme dosta slusam Borknagar-Quintessence sjajan album.
Grobodan Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Dolazi brate,ima i na njegovom sajtu...cuti,ne pominji,ne mogu vise da izdrzim. Cradle stari live?Jel to onaj Sodomizing the Virgin Vamps?Taj je bash krsh.Ja ima i neki Live Berlin 96,taj je jos veci krsh. Borknagar - Quintessence jeste dobar,ali meni ostaje favorit Olden Domain. E da slusajte japanski SABBAT!!!!!!
Novaliis Posted April 6, 2006 Author Report Posted April 6, 2006 Cradle stari live?Jel to onaj Sodomizing the Virgin Vamps? Valjda je taj.Zesci krs jbt.. Inace nikako da u'vatim Otyg..
Grobodan Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 OK je Otyg,sta znam...skandinavski folk nije bas totalno moja soljica krvi,ali Vintersorg mnogo vadi stvar - ima duha,sve u svemu.
Frankenchrist Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Oim nesto malo Death metala tipa CC, Necrophagist i Morbidariju, ne znam dal sam pustio nesto u zadnje tri nedelje... nesto mi odgovara da sedim u tisini pred kompom. A nista novo nisam nabavio ima sigurno mesec dana.
Novaliis Posted April 6, 2006 Author Report Posted April 6, 2006 OK je Otyg,sta znam...skandinavski folk nije bas totalno moja soljica krvi,ali Vintersorg mnogo vadi stvar - ima duha,sve u svemu. Cuo sam samo neke njihove semplove i stvarno mi se svidjaju. Prija mi pod stare dane taj folk bm.. smesno mi je kad cujem da imaju cover bend u Meksiku?! Zamisli male crne i vesele meksikance kako sviraju na violinama o nordijskim bajkama..
Grobodan Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Vrh.Ako iskopas negde neku sliku,baci ovde. SlusAjte ANAL NOSOROG!!!!!!!!!!!!
Narsil Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 obavezno slusajte tvangeste-firestorm! i charter od DT!
Narsil Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 jebote tvangeste oni blackeri iz rusije misli da su i dark tranquility!
Novaliis Posted April 6, 2006 Author Report Posted April 6, 2006 Dobro za ove ruse nisam cuo..znam samo za Ashen Light i Rakoth..ovi su valjda isto rusi. ima li ko Otyg?????
The Watchtower Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 jebote tvangeste oni blackeri iz rusije misli da su i dark tranquility! boze..
Novaliis Posted April 6, 2006 Author Report Posted April 6, 2006 Vrh.Ako iskopas negde neku sliku,baci ovde. Malo teze, jel verujes da ni sam bend Otyg nema nikakav sajt? Tj. ima ali ne radi. Bas su misteriozni..
Narsil Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 boze.. recenica je trebala da glasi-----tvangeste je iz rusije i dark tranquility ali ne da su i Dt iz rusije nego ...ma procitaj post pre ovog pogresnog!
Novaliis Posted April 7, 2006 Author Report Posted April 7, 2006 dobar sajt o BM: http://www.myrrthronth.de/
Grobodan Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Ti Tvangeste su meni zestoko sranje,cista kopijestina Cradle i Dimmu,odvratno loshe uradjeno Ako vam je do melodicnog BMa,slusajte NAGLFAR ili LUNAR AURORA - Shvapski Emperor worship
Goxy Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 U poslednje vreme black veoma slabo slusam,uglavnom heavy i thrash(iron maiden,slayer,dark angel i naravno king diamond).Kad sam cuo da dolaze Impaled Nazarene par dana sam prasio sve njihove albume,malo black witchery i poslednji krieg.
Grobodan Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Tako je,care!I ja se inace ubijam od Heavyja i Thrasha ovih dana,to me bash opusta,slusam METAL INQUISITOR - Apparition,METALUCIFER - Heavy Metal Chainsaw,ACCEPT - Restless and wild,RUNNING WILD - Death or Glory,STORMWITCH - Walpurgis night,DEATH ANGEL - Ultra Violenc,DELIRIOUS - Made for violent age,WITCHERY - Restless and Dead...i slicne stvari,ali ovo mi je Heavy rotation,sto bi reko Gezol.
Goxy Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Bas ocu da najurim negde taj metal inquisitor,kakav je? kao i Skullview,October 31,Doomstone... witchery su shit
Grobodan Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Meni je Withery kul bend,ali necemo o tome. Metal Inquisitor - totalni NWOBHM Worship,OLDEST SCHOOL HEAVY METAL,sto meni neverovatno lezi ovih dana,lik u jednoj recenziji ih je opisao kao Iron maiden i Angel Witch koji se jebu dok ih Satan gleda iz prikrajka. Skullview je fantazija,ima sva 3 albuma,jedan original,October 31 je veoma dobar bend a Doomstone nemam.Nista sto je sa Rest in Peace etikete ne moze da bude loshe! Sto ce reci - racunaj na sve gore navedeno,bre!
Goxy Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Sto ce reci - racunaj na sve gore navedeno,bre! u to bidni siguran
Grobodan Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Lepo je videti sto si se bacio na staru skolu kultova metala,jebesh ga,toliko ima dobre metal muzike u svetu da mislim da cu za 50 godina na samrtnickom odru biti u fazonu"umirem,a nisam cuo jos novi album benda Treyovog unuka"ili tako nesto
Recommended Posts