RNA Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Red bi bio i o njima da otvorimo temu, kad je vec nema. Jedan od pronalazaka Dejva Mastejna, koji im je producirao prvi album. Svirali su i na turneji sa Megadeth i Warlock. Jedna od glavnih faca u bendu je bio Vorel Dejn, a bend se nakon dva albuma rasformirao. Od njegovog lesa nastao je Nevermore. Inace, svirali su power/thrash sa dosta progresivnih upliva! Verovatno i najpoznatija pesma im je 'Die For My Sins', koju su Labyrinth obradili sa Morbijem iz Domine za mikrofonom. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Hehe ne mogu da verujem da nema teme... Nasao sam na netu live iz 1988 iz Detroita ! Izgleda im je predgrupa bila Helloween i jos jedan bend. Regufe Denied mi je jedan od 10 najboljih albuma svih vremena. I mnogo mi vise leze nego Nevermore . Ah da nasao sam i jedan demo snimak iz 1984 :)hahahaha. Kakav KULT od benda ! Ah da nasao sam i ovaj Tokio Ressurection's 2cd-a koji izuva takodje :)ahhaha. Pravi old school bootleg ! Quote
Angelystor Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Imam ja i video i audio od pomenuti zakon : ) Anyway..ako ikada dodje Nevermore..zelim da opale barem nesto od ovog materijala..Dakle Die For My Sins il Beli Zeka i ja cu biti jedan srecni nevermore zeka Quote
DragonHeart Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Warrel Dane i Jim Shepard su nakon obustave rada Sanctuary-a formirali Nevermore. Oba albuma su kult kultova i to je jasno kao dan Ne znam jeste li procitali da je Jeff Loomis malo prije raspada Sanctuary-a trebao da udje u bend, kao i da je bio na audiciji za gitaristu Megadeth-a. Dave je bio odusevljen s njim, ali samo zbog toga sto je bio klinac nije htio da ga primi u bend. Quote
StarbreakeR Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Ja sam citao da je bio u bendu, par dana pre nego sto se bend raspao...a to za 'deth svi znaju... Nazalost ja od ovog benda nikada nisam nista uspeo da cujem...srecom sad ce da dodje ADSL pa ce ta greska biti ispravljena... Quote
RNA Posted December 14, 2006 Author Report Posted December 14, 2006 Ispravi pod hitno. Ako volis US power/thrash, ovo ce ti biti super. Quote
DragonHeart Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Voli on mnogo Nevermore, tako da ce mu se svidjeti Quote
StarbreakeR Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Ma verovatno...gledao sam spot neki na TVu daaaaavno nekad...pravo da vam kazem ni ne secam se kako ide pesma...znam samo da su svi zajedno headbangovali... Quote
RNA Posted December 14, 2006 Author Report Posted December 14, 2006 Da nije 'Future Tense'? Ja sam ga skoro otkrio na kompu i poveden time otvorio temu. Quote
М Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Loomis im je bio tour gitarista neko vreme. Oba albuma su jako dobra, s tim sto mi se prvi mnogo vise svidja. Sa Refuge-a su mi jako dobre Battle Angels i Die For My Sins a sa Mirror Black-a, kao i RNA shto je naveo, Future Tense, mocne stvari nema sta. Uzdravlje Quote
RNA Posted February 11, 2007 Author Report Posted February 11, 2007 Nekim ljudima kojima sam pustao 'Future Tense' bila je dosadnjikava, ali kad dodje przacina na kraju... Quote
М Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Nekim ljudima kojima sam pustao 'Future Tense' bila je dosadnjikava, ali kad dodje przacina na kraju... Ti neki tvoji ljudi su dosadnjikavi... Onako laganica na pocetku i onda ona rifcina... bas su dosadni ti tvoji ljudi... Uzdravlje Quote
RNA Posted February 11, 2007 Author Report Posted February 11, 2007 YUglavnom su u pitanju bili ljudi koji ne slusaju mnogo metal. Quote
RNA Posted March 2, 2008 Author Report Posted March 2, 2008 (edited) Таман сам помислио да нема тема, па да морам поново да је отварам. Али, само је замрла. Ја се сетио после неког времена поново да пустим оба албума, управо иде "Into The Mirror Black"... Edited March 2, 2008 by RNA Quote
Grob Bez Dna Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 ne pamtim kad sam cuo nesto 'vako dobro!!!!!svaka pesma na oba albuma jebe mamu!najveci utisak ostavile future tense i seasons of destruction!jbt Quote
RNA Posted March 6, 2008 Author Report Posted March 6, 2008 Мени се ових дана 'One More Murder' стално мота по глави. Quote
Grob Bez Dna Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 meni seasons of destruction!non-stop je slusam Quote
ZmYchE Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 Verujem da fanove zanimaju klipovi - Live in Essen, Germany 20-05-1988: 01 Battle Angels 02 Die For My Sins 03 White Rabbit 04 Interview 05 Future Tense Download: http://www.megaupload.com/?d=J7UQZ6J3 Enivej, šteta što je zamrla tema o ovom bendu... 1 Quote
Grob Bez Dna Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 hvala. jbg, nema sta da se prica, sve je receno, a novih fanova nema. xD Quote
RNA Posted May 30, 2009 Author Report Posted May 30, 2009 Verujem da fanove zanimaju klipovi - Live in Essen, Germany 20-05-1988: 01 Battle Angels 02 Die For My Sins 03 White Rabbit 04 Interview 05 Future Tense Download: http://www.megaupload.com/?d=J7UQZ6J3 Enivej, šteta što je zamrla tema o ovom bendu... Хм, верујем да су две од тих песама и интервју завршили на оном прому са Fifth Angel. Quote
Divlji Tigar Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 "Future Tense" je savršena pesma i tekst je odličan. Quote
Morphy Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Gledam na MA, pise Power metal... Koliko ima thrash-erice?! Quote
Divlji Tigar Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 To ti je onaj klasični US Power Metal, slobodno skini imaju samo 2 albuma I 1 EP. Pogledaj spot za "Future Tense", pa ti sam proceni. http://www.youtube.com/watch?v=Z1w_UQTYxXw http://www.youtube.com/watch?v=RoL7WrTy0Dk Quote
Morphy Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Ne razumem se u Power metal... Prvo sto mi padne na pamet su Hamerfall, Blind Guardian i ti bendovi. Ovo mi ne deluje lose! Skinuce se preko vikenda, pa cu onda dati konacan utisak. Quote
Divlji Tigar Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 (edited) US(pravi) Power ti je nešto između Heavy i Thrash Metala, to bila jedna od definicija US Powera, a isto važi i za pravi evropski Power. Drugi "Angel Dust" album "To Dust You Will Decay" je odličan primer. Ako ti se svidi "Sanctuary" nađi na netu i album grupe "Oliver Magnum". Edited October 27, 2009 by Divlji Tigar Quote
Recommended Posts