Miu?! Posted May 11, 2002 Report Posted May 11, 2002 Da vidimo... vase misljenje o Darkthrone, po vama najbolja pjesma, album... Quote
Baphomet Posted May 11, 2002 Report Posted May 11, 2002 pa meni najdrazi su albumi "Under Funeral Moon" i "Total Death"...."Panzerfaust" "A Blaze in the Northern Sky" i "transilvanian Hunger su mi otprilike tu negde (po dragosti... )...demo "Soulside Journey" je vise death... Quote
Baphomet Posted May 11, 2002 Report Posted May 11, 2002 i jos nesto...jedini bend iz norveskog blacka ciji clan neki nije zavrsio na visegodisnjoj robiji... 1 Quote
Baja Car Posted May 11, 2002 Report Posted May 11, 2002 Omiljeni albumi su mi A blaze in the northern sky, Under a funeral moon, Transilvanian hunger... a pesama je isuvise da bih sad stavljao. Quote
Tormentor Posted May 11, 2002 Report Posted May 11, 2002 Legende sta drugo. Omiljeni album mi je Under a Funeral Moon,pesama ima mnogo ali posebno gotivna je "Natassja in eternal sleep. Quote
Baphomet Posted May 11, 2002 Report Posted May 11, 2002 ma citav je album sjajan...i Natassja ali i under a funeral moon (stvarka) samo se malo vise isticu od ostatka...vrlo mracna atmosfera... Quote
Miu?! Posted May 11, 2002 Author Report Posted May 11, 2002 Meni su najbolje pjesme "Lifeless", "Blackwinged"i "Natassja in eternal sleep", a najveci utisak na mene ostavlja "The claws of time"...ne znam zasto, ima neku emociju u kojoj se prepoznajem Quote
lemmy sixx Posted May 12, 2002 Report Posted May 12, 2002 Dobri su,ali ja ne preferiram bas taj "primitivni" black metal. Quote
Baphomet Posted May 12, 2002 Report Posted May 12, 2002 Dobri su,ali ja ne preferiram bas taj "primitivni" black metal. da, MOT Quote
lemmy sixx Posted May 12, 2002 Report Posted May 12, 2002 Pa ti si zapoceo o Motorhead-u...ja sam samo rekao da mi se Darkthrone nesvidja... Quote
Millennium Posted May 12, 2002 Report Posted May 12, 2002 Slazem se sa vama "Natassja in eternal sleep" je najbolja pesma mada ne treba zanemariti ni "Pagan Winter". A da li ste culi novi album - kako vam se svidja? Quote
Baja Car Posted May 13, 2002 Report Posted May 13, 2002 Moram priznati da nisam odusevljen novim albumom. Relativno dosadan i produkcija je dobra. Quote
Miu?! Posted May 20, 2002 Author Report Posted May 20, 2002 Dobri su,ali ja ne preferiram bas taj "primitivni" black metal. da si rekao............. black, jos bih ti i oprostila Quote
Baphomet Posted May 20, 2002 Report Posted May 20, 2002 ma pusti lemmy-a... posto volis DARKTHRONE jesi li videla moj topic o ARMAGEDDA ??? TO MORAS CUTI !!! ima da se skine sa audiogalaxy nesto stvari... Quote
Miu?! Posted May 20, 2002 Author Report Posted May 20, 2002 Nisam vidjela topic!!!!!!!!!!! Stani, jel to onaj bend sto se fura na Darkthrone i Burzum? ili sam ja nesto gadno pobrkala Quote
Baphomet Posted May 21, 2002 Report Posted May 21, 2002 ne verujem da si pobrkala...bas se furaju na fazon DARKTHRONE/BURZUM.... album izdat 2001 zvuci kao da ga je DARKTHRONE izbacio 1994 ... skini ih sa audiogalaxy, neces se pokajati... Quote
Millennium Posted May 22, 2002 Report Posted May 22, 2002 Moram priznati da nisam odusevljen novim albumom. Relativno dosadan i produkcija je dobra. Da slazem se nekako Darkthrone je postao klasika - ova zadnja dva su po meni podosta prosecna(na fazon - ajde da snimimo album ali sa sto manje truda) Quote
Miu?! Posted May 26, 2002 Author Report Posted May 26, 2002 ne verujem da si pobrkala...bas se furaju na fazon DARKTHRONE/BURZUM.... album izdat 2001 zvuci kao da ga je DARKTHRONE izbacio 1994 ... skini ih sa audiogalaxy, neces se pokajati... Evo skinula sam neke stvari kao "Wrapped by darkness","Sign of evil","Unholy sucrifice","Satan my master"...i moram da nastavim sa downloadovanjem jer je bend veoma dobar. Sto se tice poredjenja sa Darkthrone iz 1994...jako dobra godina za njih Quote
Baphomet Posted May 26, 2002 Report Posted May 26, 2002 ma "deathminded" i "final war approaching" su zakon videces.... a sto se tice DARKTHRONE (moramo nesto reci i za njih ) mislim da je "panzerfaust" malo podcenjen mozda...sigurno jedan od boljih albuma.... Quote
Miu?! Posted May 27, 2002 Author Report Posted May 27, 2002 Evo sad skidam "Deathminded"...moram da priznam da nemas los ukus, Baphomet(e) "Panzerfaust" je solidan album, moji favoriti "The hordes of Nebulah" i "Beholding the throne of Might" Quote
Vermis Posted May 28, 2002 Report Posted May 28, 2002 Transilvanian Huner i A Blaze In The Northern Sky... Inace Darkthrone su skoro otvorili sajt na www.darkthrone.no a najinteresantnije je sto Nocturno Culto licno odgovara na pitanja u guestbooku.... Quote
Miu?! Posted June 5, 2002 Author Report Posted June 5, 2002 Vidjela sam neke njegove odgovore. Steta sto na tom "forumu" postoje neke debilcine koje pokusavaju da preko Nocturno-a posalju imbecilne poruke Fenrizu... Sajt je jako dobro uradjen, ali me cudi da na nekim "lijevim" sajtovima ima boljih Fenrizovih slika nego na www.darkthrone.no (???!) Imam jedno pitanje: posto mislim da je "Natassja in eternal sleep" (sa "Under a funeral moon") neprevazidjena pjesma, da li neko moze da mi kaze nesto vise o Natassji? Quote
scissors Posted June 6, 2002 Report Posted June 6, 2002 Vidjela sam neke njegove odgovore. Steta sto na tom "forumu" postoje neke debilcine koje pokusavaju da preko Nocturno-a posalju imbecilne poruke Fenrizu... Sajt je jako dobro uradjen, ali me cudi da na nekim "lijevim" sajtovima ima boljih Fenrizovih slika nego na www.darkthrone.no (???!) Imam jedno pitanje: posto mislim da je "Natassja in eternal sleep" (sa "Under a funeral moon") neprevazidjena pjesma, da li neko moze da mi kaze nesto vise o Natassji? darkthrone.no je tek nedavno lansiran, pa je normalno da mu sadrzaj jos nije nesto posebno velik, ali valjda ce vremenom vise nakupiti Quote
Recommended Posts