Vozd Jovan Pogani Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 (edited) Jedan od mojih projekata... Blek metal... Sirovina... Zasad snimljen jedam demo ''In The Name Of SATAN''... Ovaj materijal se nazali u izd kuci ''Adzove Vrbe Records'' http://www.geocities.com/avrlabel/ Ja se nadam da cu uskoro da snimim novi materijal... Uvijek Satanizam nikad Judeizam... Uskoro cu da postavim da moze da se skine ovaj odlicni materijal... Edited March 27, 2009 by Vozd Jovan Pogani 1 Quote
Vozd Jovan Pogani Posted March 27, 2009 Author Report Posted March 27, 2009 Zajeeeehehebavaš? Licim li ja tebi na zajebanta... http://www.myspace.com/fogbanjaluka Eto da se moze i poslusat... Quote
Grobodan Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Daj Jovane da skidamo... Uvek kopitar... Nikad gmizavac... Quote
Маузер Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Slava rogatom... Slava primitivnom black metalu... nikada clean... samo blja blja... Quote
Vozd Jovan Pogani Posted March 27, 2009 Author Report Posted March 27, 2009 Nikad picka... Samo desanka... Normalno... Nikad bolestan... Samo nacrtas sebi picku na dlan i udri... Ima da budes najveci jebac... ...... Tek sam sad stavio da se aploaduje il aplouduje... Kako li vec... Sad kad ce ne znam... Al postavim cim se apl... 2 Quote
Grobodan Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Pravi satanisti drkaju levom... Left hand path... Quote
Vozd Jovan Pogani Posted March 27, 2009 Author Report Posted March 27, 2009 Pravi satanisti drkaju levom... Left hand path... Ja sam ljevak od rodjenja... Jos kako me sami Lucifer poslao na zemlju... Odo ja sad do grada... Moram po neke lance ic... Za sat i po sam voika... Taman se ovo apl... I to je to... Do tada left hend path... I polako... Quote
Grobodan Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Ajd brate... Živ nam bio... Požuri da čujemo... Hvaljen Satan, Belial, Leviathan, Asmodeus i Belzebub... Quote
Шöне Мики Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 jebo internet,oces da mi posaljes kasetu?meni je kaver do jaja,a i snimak je bas ono kako treba.... Quote
Talvi Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Jel' ja to nazirem obradu Ildjarn-a na tom omotu? Quote
vudun Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 (edited) Poplavio mi dlan od udaranja ... Je l' gotov apl ... ? Edited March 27, 2009 by курац од овце Quote
Fapril ethereal Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 ono sto sam cuo na MomSvemiru je d'izvinesh , dovoljno invertno... ne fali poganosti i zimogrozne opskurnosti pod mesecom, nemim posmatracem propasti nase,koji nas gleda kao decu svoju od zivota prognanu... samo jos kad bi ubacio neku lucifersku bas liniju,bilo bi do zla boga vladara svega nevidljivog i nedokucivog pogano... Quote
morbid god Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 (edited) Kakav vrh materijal Dajte link za mp3. edit: "fuck me kopitar" Edited March 27, 2009 by morbid god Quote
Rashomon Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 (edited) Uuuu brate! Ovo je do jaja! Imas li jos nekih projekata, da cujemo jos tog nesvetog Black Metala iz Bosne i Hercegovine? Total support! Edited March 27, 2009 by Rashomon Quote
MudriPanj Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 iz republike srpske, htio si reci pretpostavljam. Quote
Apeiron Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Ovo, kao i Iguman, trebaju na domacu scenu biti prebaceni... jeste ovde veci kvlt verovatno, ali opet... Napisao sam recenziju za ovu Prorok kasetu, kad se vrnem sa In Flamesa, postavljam Quote
Fapril ethereal Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Ovo, kao i Iguman, trebaju na domacu scenu biti prebaceni... jeste ovde veci kvlt verovatno, ali opet... Napisao sam recenziju za ovu Prorok kasetu, kad se vrnem sa In Flamesa, postavljam nikad subjektivne recenzije... samo rogate domace zivotinje... 666... Quote
Apeiron Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 nikad subjektivne recenzije... samo rogate domace zivotinje... 666... Ah, da, izvinjavam se, nisam dobro post ostavio, dakle ovako: Ovo, kao i Iguman... trebaju na domacu scenu biti prebaceni... jeste ovde veci kvlt... verovatno... ali opet... Napisao sam recenziju za ovu Prorok kasetu... kad se vrnem sa In Flamesa... postavljam... Quote
Fapril ethereal Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 neka bude invertna kao i sam Jovan Prvopogani! Quote
Rashomon Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 iz republike srpske, htio si reci pretpostavljam. U jebemu! Moja greska, ja sam sve nesto mislio da je Banja Luka grad u Bosni, al znao sam uvek da one kucke od geograficarke i istoricarke nisu znale svoj predmet pa su ucenike zajebale rekavsi nam da se taj grad nalazi, zapravo, negde na severo-zapadu BiH. "we in Republika Srpska praise Jesus Christ..." by Goat Ritual Quote
Recommended Posts