Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/18/24 in all areas

  1. gledao ih i ja igrom slucaja sa Gojkom pre 2 dana u Berlinu. Iznenadio sam se koliko je lik mator. klub uzasan, zvuk uzasan ali su oni bili bas dobri. S obzirom da ja znam zadnja 2 albuma samo i srecom imao Okroba pored sebe - svidela mi se ova Malefica pesma bas bas. Danas sam izvrteo par puta. Inace predgrupa je bila Wayfarer, nije moja solja caja ali skroz zanimljivi i jako dobro usviran bend, da ne kazem bas profi. Propustio sam ih kada su bili predgrupa Enslavedu pre samo par meseci ali mi je drago sto sam ih sada cuo kako treba.
    2 points
  2. Lipsali bi od gladi da im nije partije... Tu mislim na botove vlasti i opozicije...
    1 point
  3. Bilo dobro u pm... Kaze zena da su mekani... prvi put sam cuo tu rec 😄
    1 point
  4. Jeftina, katolička verzija Baćuške, a opšte je poznato da je koketiranje metala sa pravoslavljem nastalo na ovim prostorima sa Rogatim Kopitarom, uz neuporedivo kvalitetnije rifove, produkciju, tekstove i stajling.
    1 point
  5. Ništa novo, samo dižem temu izjavom da mi jako prija ovaj bend. Retka zverka ovog, pres svega, atmosferično-hipnotičnog tipa, a da me baš radi. A verovatno pomaže i što lik koji god žanr da poduhvati, sjajno to ubada. I redak slučaj da mi dužine albuma ič ne smetaju, svaki putešestvije za sebe. Za one-man projekat, mega impresivno. I uživo je to jako, jako dobro.
    1 point
  6. Jako zanimljiv i muzicki svestran bend.
    1 point
×
×
  • Create New...