Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/16/24 in all areas

  1. Ako želiš da znaš kako je bilo evo zamisli ovo: koncert i svirka odlični, vokal ubija, a ti ga gledaš iz saune na maksimum temperaturi, žedan si a red za pivo kilometar i još ispred tebe stoje 3 Bobana Marjanovića i prave živi zid.
    3 points
  2. da li se Pestilence sad računaju kao comedy act
    2 points
  3. E to si lepo rekao, taj kontrast mene žulja. Nije problem u tome što takvi klovnovi prolaze, nego što slabo šta drugo prolazi.
    2 points
  4. Naravno, samo što oni to šalju na evrovizijsku binu umesto u Dom omladine. 😛
    2 points
  5. jel postoji Holandski Perro Deformero, Mortal Kombat, Brkovi, Dubioza?
    2 points
  6. Mislim da to nema nikakve veze sa Srbijom i nekom takvom preferencijom. Primera radi, u Holandiji u par godina rasprodali dva giga u dva različita grada/regije, prostori oko 1500+ ljudi. I to još i skuplje karte, poprilično sam siguran, nego tu. Jednostavno popularan bend, i to pogotovo rekao bih kod publike koja bi samo opušteno rok veče/izlazak uz štagod da se toči u prostoru. A pomaže kod ovih svakako što je svirka na jako kvalitetnom nivou.
    2 points
  7. Veoma čudan događaj sve u svemu. Ne znam kako je drugačije moglo na onom mestu nego da se postavi bina tamo gde je i bila. Nije ona bašta ni predviđena za koncerte, posebno ne ovakve veličine. Ne mogu da procenim koliko je uopšte bilo ljudi, ne znam da li je preterano reći da je bilo bar 1000 ako ne i više. Red za piće nesnosan, jedan dečkić toči pivo sam a vrućina ubija. Čudan sastav ljudi, baš šarena ekipa maksimalno. Što se koncerta tiče, više je ono bio stand up nego klasičan koncert. Ja ne slušam ovaj bend nešto i u principu prezirem glam, znam po koju pesmu samo ali sam bio siguran da će biti dobro zezanje pa me je zanimalo da vidim na šta će to ličiti i bilo je solidno, lepo sam se i nasmejao par puta. Zvuk je bio tih i nekako prazan, falilo je nižeg registra, bas nisam ni čuo, a ne bi bilo zgoreg ni da imaju ritam gitaristu da malo pokrije te praznine. Inače, dobro sviraju i pevaju posebno. Srbija je definitivno meka za ove meme šaljive bendove, da sam u fazonu da zarađujem pare od organizacije koncerata samo bih dovodio ovakve komedijaše, nema da omane kod nas. Fale još samo Rokeri s Moravu da se okupe.
    2 points
  8. Esben and the Witch - Older Terrors (2016) favorite track: The Wolf's Sun Dodsrit - Dodsrit (2018) favorite track: Svart Aska BIG BRAVE - Nature Morte (2023) favorite track: The One Who Bornes A Weary Load Esben and the Witch - Hold Sacred (2023) favorite track: Fear Not Dodsrit - Nocturnal Will (2024) favorite track: Celestial Will BIG BRAVE - A Chaos of Flowers (2024) favorite track: Not Speaking of the Ways
    1 point
  9. Brat, sve ti je vec napisano iznad. Ceka se fotka sisa 😄 Mi je naravno imamo u arhivi, ne znam da li smemo da objavimo, zateze menadzment 😄
    1 point
  10. Ko vam je bre ta Ana...? Dajte te slike i sise da osmotrimo... Da formiramo okrugli sto, pa na ćoše...
    1 point
  11. Pa nije taj prostor predviđen za koncert uopšte, prebačeno je ad hoc zbog uslova. Ana je nameštena priča 100 posto ali okej moralo je sisa biti.
    1 point
  12. Pa, ovo je odlično....
    1 point
  13. to važi i za sve što je Maks uradio posle odlaska, osim Dark Ages
    1 point
  14. Igor je (od)uvek bio zverina na bubnjevima, ništa manje nisam od njega očekivao, ali bih pohvalio i ovog gitaristu, like je carina samo takva, gitaroš par ekselans, takodje me je i Maxov sin iznenadio, vidi se da je mali 100% u priči i bass se celo veče neverovatno dobro čuo!!! Max i ako se godine naravno osete i dalje na visini zadatka ne bih ga potcenjivao ni najmanje, čovek radi ovo više od 35 godina, non-stop na turneji i samo mu treba skinuti kapu što to i dalje radi sa istim žarom!!!!
    1 point
  15. Uspeo sam da okasnim Manje publike nego pre dve godine na Sepulturi. Svirka i ton prljaviji od suprotnog tabora u smislu da oni odsečnije i preciznije verovatno i ne mogu. Max i dalje izgleda kao da je danima spavao u parku, ali nekako puno pozitivniji i prisutniji nego XY godina unazad. Deo do bisa potpuno kultan, na bisu malo usrali sa spajanjima i prespajanjima raznih delova pesama. Sve u svemu, pošto sam se u poslednjem trenutku odlučio da dođem, vrlo sam zadovoljan onim što sam čuo i video. Mnogo mi je drago da sam ukačio Igora uživo i da je on bio doslovno najbolji deo benda. Gomila metal majica u publici cele večeri 🤘 Exit generalno u kanalu, gomila malih šatro elektro bina, još se samo Explosive stejdz drži. U pola 12 gotovo nikoga na Dance Areni. Kada smo izlazili nakon Tom Morella, narod i dalje pristizao.
    1 point
  16. Jedan od mojih najomiljenijih Megadeth delova ikada. Inace sam kao klinac bio fanaticni Megadetlija, a u Youthanasia majici neretko i spavao.
    1 point
  17. Waste of HDD Space Orchestra
    1 point
  18. Nie bilo loše. Bend razvalio, samo mesto održavanja koncerta je užas. Ako si malo sa strane ne vidiš ništa od drveća. Ko posadi ono ruka mu se osušila. Jbt. jedva sam video sise čak i sa druge strane gde nema drveća. 🤣 Neka kurvetina me videla sa cigarom i kaže jbt. još ćeš i cigaru da zapališ, a oko mene tipa 10 likova purnja. Za malo joj nisam rekao da ga izdućka. Koliko su ove klinke nešto besne i prepotentne, a nisu svesne da može vaspitna lako da sevne.
    -2 points
×
×
  • Create New...