Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/27/24 in all areas

  1. svratio u Denerov šop u Kopenhagenu, ispričao se sa čovekom i uzeo
    3 points
  2. ❤️ A šta da ti kažem, osim nekih lokanih svirki i domaćih punk bendova, nisam ni ja nigde išla još od Paradise Lost - a. COF nisam nikada slušala uživo, a moraju se i neke teenage želje ispuniti, pa kakvi god da budu. 😂 I moram da proslavim što sam dala otkaz posle 12 godina u firmi. 🤣
    2 points
  3. https://new.gigstix.com/event/koncert-rage-beograd-08-oktobar-2024/
    1 point
  4. Odsvirali ceo prvi i sav drugi bez instrumentala na turneji na kojoj rade samo prva dva i zamerke na trajanje. Epski stvarno. Možda je nekom usfalila Aerosmith obrada doduše. Meni ovo najbolji Testament koji sam video, ta Fabrika uvek ima bagljav zvuk ali setlista i atmosfera je sve nadoknadila. Na Brutalu mi se preklapaju s Baroness pa ću nažalost propustiti ali zaista bih rado pogledao opet, samo što će sigurno biti kraće od ovog.
    1 point
  5. Izgleda jesmo baksuzi. Ja sam pored tri domaca koncerta gledao i 2017 u Pesti gde je bio prihvatljiv zvuk mada i tamo preglasan i 2020 u Becu gde su sasvim fino zvucali. Za koji dan cemo ih opet gledati kod Rumuna a krajem godine opet Pesta pa ce biti ponovo sa cime uporedjivati. Meni je bilo odlicno sinoc uprkos zvuku, od Kragujevca je samo bolje moglo biti. :)
    1 point
  6. Taj deo sa pozicijom jeste tacan i mogao se osetiti prelaz kako se islo napred, ali bilo je trenutaka kada se malo sta moglo razaznati i kada je bilo skoro svejedno da li si napred ili pozadi. Pre koncerta kad smo seli na klupi, prosao pored nas tonac koji je bas pizdeo na zvuk jer se mlatara sa tim poslednja dva dana. Vec smo tada dobili tada hint sta mozemo da ocekujemo Caku bilo do jaja i vratice se, to je najbitnije. 😁 Serbia destroyed😄
    1 point
  7. Tema DHG : neću slušam kompleksno je Tema Gojira: neću slušam generičko je Tema Testament : neću slušam loš zvuk Teško je mladome Volu ugoditi.
    1 point
  8. Kakav opis? To što volim black metal više od svega ne znači da sam nekakav bleker (1% black metala, da budemo precizniji, pišam se na ostalih 99%). A i rekoh gore da mi prvi albumi nisu ništa posebno, a za najeksperimentalnije da su najbolji, čitaj malo kad me već citiraš. Jedino urnebesno u vezi tog zadnjeg albuma je muzika na njemu. Ok, sviđa ti se, ali to ne znači da sad ti imaš prefinjeniji muzički ukus od mene. Nikad u životu ne bi pustio tako nešto da čujem i sad treba to da slušam jer svira DHG?! Inače, oni tu nisu odsvirali ništa što nije odsvirano 1000 puta do sad.
    1 point
  9. Znas da nisam bila na nekom certu, osim kayo dot-a, od kad je korona pocela... znaci CoF nisam slusala mogu reci deceniju slobodno, ali sad sam u fazonu da mi se ide na sveeeeee I nema karata naravno haha U svakom slucaju potrudicu se da dodjem, volela bih da te vidim svakako 🥰
    1 point
  10. Meni ovo zvuči fantastično
    1 point
  11. Kome god pokažem omot uspje nać nekog lika koga ostali nisu. Za sad smo našli Tom Araju (dirigent), Goluma (bubnjar skroz iza), Linka iz Zelde (plavokosi flautaš u zelenom), Beri Burton iz Resident Evil-a (saksofonac sa dugom kosom i bradom u prvom redu), Lucien Lašans iz Obliviona (violinista odma pored, u crnoj robulji), Baraka iz Mortal Kombata (zeleni ork koji se kezi, u sredini), Pol Balof (odma lijevo od Barake), Legolas (plavušan ispred Barake), Big Boss iz Metal Gear Solida (ork sa povezom preko desnog oka, na lijevoj strani u narandžastom svijetlu), Gragas iz lola (proćelav sa ogromnom kosom i brkovima, desna strana na granici sa plavim svijetlom), Majlk Majers (u plavom svijetlu odma iza Gragasa), Sub Zero (iza Majersa), Nindža Kornjače (iza Sub Zeroa) i jednog balroga (čuči kao gargojl iza ovih u plavom svijetlu)
    1 point
  12. Kakav mazohizam od ideje
    1 point
×
×
  • Create New...