Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/28/24 in all areas

  1. Frail body su sinoć u Festu održali najbolji koncert koji sam odgledao ne samo ove već možda par godina unazad.Jesam očekivao mnogo,ali sam/smo dobili i više od toga.Zvuk je bio huge,nema palamuđenja između pesama,sve se nastavljaju jedna na drugu,tihi delovi impresivno prelaze u screamo delove...ma,mlevenje.Gitarista/pevač je zverina,na trenutke je delovalo kao da svira dve gitare,tihi momak na basu sa Ken mode majicom je podivljao na kraju,ali je šou čini mi se ukrao bubnjar,još mi prikucava u glavi,Bog bre. Hvala onom suvom,visokom Rusu iz Nekropole na dovođenju,car si brt,dolaziću na sve što organizujete:)) Inače,super poseta,skoro krcat Fest,atmosfera KONAČNO na nekom koncertu vrhunska,šutka i stejdžićdajvingić od prve do poslednje pesme,bravo za ekipicu.HC bre.Rusa bilo jedno 80%,Srba 17 ukupno:) E da,nisam u Festu bio milion godina,propustih i da su sredili plato kod Pinkija,zapravo do jaja je Fest za ovakve koncerte,mnogo podsetilo na onaj Celeste koncert od pre deset(?) godina...
    2 points
  2. https://new.gigstix.com/event/koncert-rage-beograd-08-oktobar-2024/
    1 point
  3. E stvarno je odlicno bilo, svi bendovi isprasili. Jes podseca malo na tu celeste svirku cela atmosfera od sinoc. Polywhy bili najbolji do sad od ova 3 puta koliko sam ih gledao.. Ali da rusi su preuzeli pricu 😄
    1 point
  4. svratio u Denerov šop u Kopenhagenu, ispričao se sa čovekom i uzeo
    1 point
  5. Postavih na temi "Berza", ali nadam se da smem da spomenem i ovde: Nažalost, sprečena sam da idem na koncert u Zagrebu, 29. 10. tako da prodajem dve ulaznice. Mesta su zaista dobra: sektor 115, tribina c dole, red 3, sedišta 178 i 179. Koštale su po 62 evra, ali ja ih prodajem za 40 evra po ulaznici, dakle ukupno 80. Ulaznice su PDF, dogovor putem poruka.
    1 point
  6. Album izlazi danas,pesma je prosek,ali je ovaj video zanimljiv za oko. Puno je tu sablazni 😆
    1 point
  7. Pusi ga Pavao!!!! A, moze i da ga duva.
    1 point
  8. Oni su uvek u tom fazonu. Malo stend up, malo sisice i malo rokanje. Iznenadio sam se da su se i u Srbiji videle sisice, Ana nam ulepsala vece i podigla temperaturu za koji stepen. Zvuk je bio tisi zato sto su tu bili likovi iz inspekcije koji su merili decibele, a i koncert je morao da se zavrsi tacno u odredjeno vreme tako da nije bilo cak ni bisa. Gomila drveca niskog rasta taman da ne vidis nista. Jedno vreme mi glava bila u krosnji i posto nisam nista jeo ceo dan za malo da pocnem da brstim lisce.
    1 point
  9. Udarili na marihuanu kao da nam je pola drzave pomrlo od iste. Neki dan nosim ortaku gomilicu da ima za more i ispred mene zaustavljen saobraćaj i čupaju sedišta što ti kažeš. Neka dva mučenika maltretiraju, urlaju kao bizoni glupi, što naravno oni i jesu. Ja zamaknem u neki kukuruz sa strane, okrenem i bežanija. Sreća nisu na mene obratili pažnju. Od kada su Kragujevčani počeli da zavode red u gradu non stop se iživljvaju i pretresaju narod. Moju kevu jurili pod rotacijom samo zato što žena vozi novu Tojotu kupljenu u fabrici. To im bilo sumnjivo jbt. Žena se prepala, a oni stali pored nje i kada su videli koliki su somovi pitali je samo da li ste vezali pojas, a ona naravno uredno vezana. Pa jebem mu mater da li se zbog toga juri neko pod rotacijom? Komšiju mog isto jurili kada je skrenuo u svoju uličicu. Stao čovek i oni ga pitaju je li ti, što bežiš od nas u ovu uličicu. A čovek im kaže pa eto ljudi vidite ovu kuću ovde, tu živim i ne mogu nikako drugačije do kuće da dođem sem kroz ovu ulicu. Čovek ima 80 godina.
    1 point
  10. -1 points
×
×
  • Create New...