Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/17/24 in all areas

  1. Evo i mog kraćeg izveštaja sa certa. Jeste lista daleko od idealne, pogotovo što je kao nezvanična 30th anniversary turneja, i sam show ima solidan tezga feel, ali ipak je to tezga sa vrhunskim muzičarima i gledao bih ovo svake godine. A meni inače tek drugi Syx gig, faktički prvi pravi headlinerski, tako da, sem liste, nemam šta da se žalim. Romeo plete kao mladić, Rullo zmaj, i aj što zmaj nego mi odavno ovako nije prijao zvuk bubnja na nekoj power/prog svirci. Verovatno nema triggere, ili ima neke baš dobre, hah. Allen isto dominantan, deluje kao da bi mogao dva ova seta zaredom da otpeva da se ne zadiše. Bilo mi smešno što za promo giga koriste bukvalno sliku iz 2015., ali onda vidiš uživo da svi i dalje izgledaju isto, tako da do jaja što se svi ubacili u isti ćilibar i što neguju zglobove kako treba. Kontam i ja da je turneja kao "priprema" da se lansira neki novi materijal sl godine, ali ne očekujem ama baš ništa od toga. Nisam ni Underworld ni Iconoclast puštao odavno, i za zagrevanje pred gig su mi oba bila baš težak sluš, pogotovo zadnji. Ali publika zna pesme, peva se Run To The Devil koliko i Sea of Lies, tako da ne očekujem neku naprasnu promenu u nekom pravcu povoljnom za mene. Ali, hvala im za "Out of the Ashes", između ostalih, trajna prelepa gig long term memory. Ne hvala što su imali bis pauzu od 6-7 minuta, što odavno nisam doživeo, i što sam morao da trčim na pola Sea, jebem ti i voz i koga god od njih da zaglavio u wcu.
    3 points
  2. Realno, iznenadio sam se kad su opalili Inferno, jer to nisu cini mi se svirali skoro 20 godina. A voleo bih da cujem Fallen, Egypt, Pharaoh, The Acolade, Incantations of the Apprentice, Damnation, Dressed to Kill, ma bukvalno pun kur pesama koje apsolutne bengercine mogu da sviraju ... Zamisli tako jedna turneja, samo pesme koje nisu peglali do sada ili poslednji put tipa 2000e, pa da sklope malo sareniju setlistu, ili dve setliste pa da rotiraju izmedju gradova, tacno bih se iscimao na dva koncerta za redom da idem da cujem razlicito.
    2 points
  3. Moram overiti taj Hagazussa, zvuči baš kako treba. Ko voli preteranu ratnu krljačinu, napucanu krvavim scenama, preporuka za finski film Sisu, Jalmarija Helandera. Netipična priča o Drugom ratu smeštena u ambijent Finske pustare gde očajni kopač zlata napokon dolazi do željenog plena, ali mu Švabe stanu na žulj i počinje opšti pokolj. Ništa umetnost, samo predrkani efekti i rokanje. Old school BM anyone?
    1 point
  4. da vidim sta ima novo i da zacinim sa starim
    1 point
×
×
  • Create New...