Jump to content

Сале

Iskreni članovi
  • Posts

    5520
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    56

Everything posted by Сале

  1. С обзиром да се није латио уживо микрофона 20+ година, мене страх и да помислим како ће му глас звучати на том концерту. Мада, и на оним концертима из 90их ми се чини да би и ја воље урлао од њега. Али ме много више занима како ће звучати на албуму него уживо.
  2. Добро ајде, 70% 😁
  3. Овај нови ће очигледно бити наставак прошлог албума који је разбио колко је добар и са којим су ме пријатно изненадили с обзиром на велику паузу а по овој песми очекујем да и овај нови буде тог калибра. Један од потцењенијих бм састава а реално одличан бенд са пристојном километражом иза себе. Осим оног отпадничког периода 2003-2005 године и она 2 изрода од албума где су експериментисали са неком електроником и неким алтернативним срањима ово име је мени у самом врху црнога метала. Нема неког великог експонирања и просеравања, раде људи у тишини али кад избаце албум онда квалитетом почисте пола сцене.
  4. Ново у понуди Pestilence - malleus maleficarum (+bonus demo) 1500 дин
  5. Сале

    Horna

    Страшан албум. Мени је баш супер што су га набуџили са продукцијом. Чак ни она задња акустична није ни мало лоша а очекивао сам да буде срање.
  6. Слика подсећа на ове финце. Ко да су мазнули идеју за слику.
  7. @kuruz Који је оно диск у другом реду скроз десно??
  8. Сале

    Horna

    Мени су обе песме супер. Ако цео албум буде овакав, одлично.
  9. Сале

    Abigor

    Мене ме само занима јел вам то RIP у овом случају значи rest in peace или rest in pain??
  10. Не, мислио сам управо оно што сам написао а ти ако си неписмен назад на Динару па се прво описмени.
  11. Ту ништа није чудно. Кад наиђе поплава говна увек прва испливају на површину. Тако је било и код нас. Кад су почели они ратови 90-их сав шљам , багра и отпад су први све распродали, побегли из Хрватске , Босне или одакле год и доселили се у Бгд покуповавши све добре некретнине и одмах су се сви ухлебили, нашли добре послове а она сиротиња и прави родољуби су остали да гину и ратују за своју земљу. Тако је и са тим русима. Зато не треба да те чуди степен љигавости тих људи.
  12. Бруталан албум. Чекање се дефинитивно исплатило. Мени је већ сад ово један од албума године.
  13. Шта је то било? Не знам и чему се ради. Можеш да се кладиш да је то у питању. Дао дупе под кирију што би рекла моја покојна баба. Нисам баш неки ентузијаста по том питању. Кад снима албуме има времена да се изарлауче и да убоде оно што ваља али узимајући у обзир и његове године сумњам да ће и на албумуи звучати иоле као на претходним албумима.
  14. О фала Богу и свим светима да је оставио оне лузере. Очекујем пристојан албум после 100 год паузе
  15. Сале

    Horna

    Закива песма за све паре.
  16. Одгледах синоћ овај нови Alien Romulus и могу да кажем да је тежак просек. Колко су га хвалили баш сам се радовао да погледам шта су сад измислили кад оно велико разочарење. Бзвз прича скроз. Између 1 и 5 не бих му дао више од 3 и то ако сам баш великодушан. Ко воли ову Alien тематику боље да не очекује превише од овог наставка. После прва 2 дела ова прича је по мени само тонула све дубље и дубље у пропаст. А овај наставак је само још један пропали покушај да се зараде паре на познатом имену.
×
×
  • Create New...