Jump to content

vlad

Iskreni članovi
  • Posts

    298
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by vlad

  1. Bend Red Dust je osnovan 02. 08. 2008. god. sa idejom stvaranja autorske muzike u modernom hard rock zvuku. Zbog stalnih promjena u postavi sa aktivnim radom počinje tek početkom 2010. god. kada se okuplja u sastavu Nikola Čvorović (vokal), Aleksandar Savić (gitara), Vladimir Jeličić (bas) i Nikola Pekez (bubnjevi). Kao autorski bend svoju reputacju smo gradili na live svirkama svirajući isključivo svoje pjesme, kojih do sada imamo za dva puna albuma(zavisno od jezika). U 2011. god. smo ušli sa novim idejama i motivaciom i spremniji nego ikada da svoju muziku podijelimo sa drugima, međutim naišli smo na dosta poteškoća u radu, pa je aktivan rad nastavljen u jesen 2012. godine. U proljeće 2013. godine snimamo svoj prvi Promo snimak, visokog kvaliteta i produkcije, a prije njega smo imali i dosta demo snimaka.

     

    Promo pjesma "Ti" na SoundCloud-u: https://soundcloud.c...adj/red-dust-ti

    Pjesma je snimljena u Digital Boyler studiju.

     

    Na SoundCloud-u mozete cuti i dvije dosta starije pjesme, na engleskom jeziku.

     

    Bend najviše naginje progresivnijem hard rock zvuku sa metal momentima u poslednjih godinu-dvije.

  2. Bend Red Dust je osnovan 02.08. 2008. godine sa idejom stvaranja autorke muzike u modernom hard rock zvuku. Sa ozbiljnim radom bend počinje tek početkom 2010. godine kada se okuplja u sadašnjoj postavi:

    Nikola Čvorovic (vokal),

    Aleksandar Savić (gitara),

    Vladimir Jeličić (bas),

    Nikola Pekez (bubnjevi).

     

     

     

    Bend je ove godine vec uspio izboriti nastup na pojedinim festivalima, te i nastupio na nekim i ostavio zapazen rezultat. Od nastupa moze se izdvojiti Zelenkovac Jazz Fest, Jaeger Music Night, DFK Demo Night.

     

    Za sada su uradjeni neki demo snimci, evo i YouTube linkova za neke od njih:

     

     

     

     

×
×
  • Create New...