Jump to content

Recommended Posts

Posted
ljudi ja sam prestao da igram w3 cim je izasla oficijelna verzija igre. Al sam zato betu igrao kao nenormalan. Oni silni pathcevi, crackovi... uhh kad se setim verzije 1.07 za betu. Kako su nightlfovi razbijali. Niko im nije mogao nista. DRVO je skupljalo samo zlato, bez vispova u njemu, a heroji su mogl preko 10.tog nivoa... brrrr 17nivo demonhuntera... smrt.

Zanimljivo bi bilo gledati dreadlorda na 17 nivou kako ubija jadnog korejanca, ili kako jadnom korejancu ( citaj : Demonhunter-u ) pada infernal na njegovu glupu glavu.

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Kako su nightlfovi razbijali. Niko im nije mogao nista.

Pa u čemu je fora kad igraš sa najjačima... Ne razumem onda svrhu igranja...

Posted (edited)

Najbolji hero mi je DemonHunter....

A to sto pricate za te crack-ove...... LEVEL 17???????? :SHOCK:!!!!!!!!!!!! tenk.gifalkos.gif

Edited by Ivan_Creed
Posted
To je zato sto si glup

hvala na dubokoj analizi mog uma

bash me boli kurac sto sam glup

a mislio sam da kazhem da nemam vrijeme za to

Posted (edited)

hvala na dubokoj analizi mog uma

bash me boli kurac sto sam glup

a mislio sam da kazhem da nemam vrijeme za to

Pa s'obzirom kakav avatar drzhish sve mi se manje chini da je preterano pogreshio... no.gif

@ Anarki StarScream - Ako si promenio avatar mogao bi i podpis...

I da, jelte, smanjimo spamovanje na ovoj temi: Dal' ste videli Fan Artwork na www.blizzard.com? Onde stvarno ima talentovanih ljudi...

Edited by Ol' Scratch
Posted
Novi patch!!!!!!!!!!!! Uskoro. Mozda jos jedan neutralni heroj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kako sam ja to propustio?

Izgleda da si stvarno Bog...

Mislim nije da ti zavidim - sa kakvim budalama morash da se bakcjesh...

Posted

dont insult me. nisam mislio nista loshe, i sam sam spavao na w3 dok mi nije preseo... otkad se beta pojavila pa dok nije izasla oficijelna verzija spavao sam na njemu...

starcraft je starcraft.

Posted
dont insult me. nisam mislio nista loshe, i sam sam spavao na w3 dok mi nije preseo... otkad se beta pojavila pa dok nije izasla oficijelna verzija spavao sam na njemu...

starcraft je starcraft.

Ma ok, svako ima svoje misljenje i ukus, i to treba postovati.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...