Ol' Scratch Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 Nisam ja bezh'o vecj sam ti jurio onoga crnachkog trolca... Alergichan sam na njega... Mor'o sam da ga ubijem po svaku cenu... Chekaj da se izvezhbam (tj. prisetim) gajbi tj. da iskopam ne previshe izgrebane cedejove WarCrafta pa cjemo d vidimo ko je bolji...
Public Animal no. 1 Posted November 1, 2004 Report Posted November 1, 2004 Nisam ja bezh'o vecj sam ti jurio onoga crnachkog trolca... Alergichan sam na njega... Mor'o sam da ga ubijem po svaku cenu... Chekaj da se izvezhbam (tj. prisetim) gajbi tj. da iskopam ne previshe izgrebane cedejove WarCrafta pa cjemo d vidimo ko je bolji... Primetih da se na ovom bednom sajtu nalaze dve, ne cekaj tri bande, i to bukvalno, evo ide gothicari i jedan reper WE-HATE-EVERYTHING Il' jesi il' nisi... ekipa punker-a death metalaca i tr00 metalaca, pravih nacista Resist Or Serve i poslednja, ali nista manje opasnija od ostale dve MODERATORI I NJIHOVI ROBOVI. E sad postoji i obican svet, koji je koliko toliko normalan, ali ipak medju njima se vec lomi to kojoj grupi da pridju. Ko li ce pobediti, ko ce imati najvise poklonika , mislite o tome.
Ol' Scratch Posted November 1, 2004 Report Posted November 1, 2004 Primetih da se na ovom bednom sajtu nalaze dve, ne cekaj tri bande, i to bukvalno, evo ide gothicari i jedan reper WE-HATE-EVERYTHING Il' jesi il' nisi... ekipa punker-a death metalaca i tr00 metalaca, pravih nacista Resist Or Serve i poslednja, ali nista manje opasnija od ostale dve MODERATORI I NJIHOVI ROBOVI. E sad postoji i obican svet, koji je koliko toliko normalan, ali ipak medju njima se vec lomi to kojoj grupi da pridju. Ko li ce pobediti, ko ce imati najvise poklonika , mislite o tome. I kakve veze to ima sa WarCraftom III? Dal' ste normalni ljudi?
Public Animal no. 1 Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 Da malo razmrdam kosti, poceh igrati na b-netu. lepo mi ide. ono random 31 pobeda 34 izgubljene, samo 4 vs 4. E da posalo sam jedno mlado hrvatko celjade na ovaj sajt budite dobri prema njemu. Inace sada se igra samo DotA, mnogo dobra mapica.
Ol' Scratch Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 Da malo razmrdam kosti, poceh igrati na b-netu. lepo mi ide. ono random 31 pobeda 34 izgubljene, samo 4 vs 4. E da posalo sam jedno mlado hrvatko celjade na ovaj sajt budite dobri prema njemu. Inace sada se igra samo DotA, mnogo dobra mapica. Odakle ali odakle ti original???
Public Animal no. 1 Posted December 20, 2004 Report Posted December 20, 2004 Odakle ali odakle ti original??? Nemam ja brate moj napaceni para za original, ima igraonica u KG u kojoj se imaju originali i net, naravno, sat igranja na net-u je 40 dinara.
Ol' Scratch Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 Nemam ja brate moj napaceni para za original, ima igraonica u KG u kojoj se imaju originali i net, naravno, sat igranja na net-u je 40 dinara. Dzhabe!!! Zavidim tiii...
Public Animal no. 1 Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 Dzhabe!!! Zavidim tiii... I treba da mi zavidis . Dodji u kg, zvao sam te vise od milion puta.
Surovi Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 Ma smo kad bi nashao nekog ko se nece izbrukati kad igra warcraft komp je po obicaju predvidljiv i dosadan.
The Wicker Man Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 mene interesuje...da li je neko prešao FT do kraja...zajedno sa nastavkom kampanje kod Oraka...jer se na kraju nije završila ona bitka sa Rexxarom i Humanima...već nas ljudi iz Blizzarda obaveštavaju da treba da se skine nastavak sa njihovog sajta...ja taj nastavak nisam našao...pa da vidim da li neko ovde zna gde može da se nađe....i kolike je otprilike veličine (nastavak) !!!
Public Animal no. 1 Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 mene interesuje...da li je neko prešao FT do kraja...zajedno sa nastavkom kampanje kod Oraka...jer se na kraju nije završila ona bitka sa Rexxarom i Humanima...već nas ljudi iz Blizzarda obaveštavaju da treba da se skine nastavak sa njihovog sajta...ja taj nastavak nisam našao...pa da vidim da li neko ovde zna gde može da se nađe....i kolike je otprilike veličine (nastavak) !!! Ti, ne koristis, patch-eve???????? Ti si lud. Skini 1.17 patch imas u njemu, takodje imas i u svim prethodnim, pocev od 1.15.
Old Smuggler Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 (edited) sat igranja na net-u je 40 dinara. Ja ti ne zavidim, ja te mrzim ! Eto mi sto sam se odselio iz Kragujevca ... Edited January 23, 2005 by SoulForged
Ol' Scratch Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 mene interesuje...da li je neko prešao FT do kraja...zajedno sa nastavkom kampanje kod Oraka...jer se na kraju nije završila ona bitka sa Rexxarom i Humanima...već nas ljudi iz Blizzarda obaveštavaju da treba da se skine nastavak sa njihovog sajta...ja taj nastavak nisam našao...pa da vidim da li neko ovde zna gde može da se nađe....i kolike je otprilike veličine (nastavak) !!! Kao shto ti reche kolega Anarki skini patch... A kampanja sa "Orcima" - vodish dva neutralna heroja, Ogra i Pandarena, i jednog "Orkovskog" koje je Troll i uz to crnac - je teshko sranje... Upochetku mozhda i obecjava al' kasnije smori nevidjeno...
Millosh_024 Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 Meni je Troll rastafarijanac (Jamajčanin.) baš cool. Ako nisi primetio,svi trolovi su u tom fazonu u Warcraftu.
Ol' Scratch Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 Meni je Troll rastafarijanac (Jamajčanin.) baš cool. Ako nisi primetio,svi trolovi su u tom fazonu u Warcraftu. Stvarno bi mor'o da budem slep da to neprimetm... Mada to shto su jamajchani (verovatno beli jamajchani pa su poplaveli od gudre ) je super-extra-cool... Nema veze shto su trolovi Nordiski mit... Zhivelo kosmopolitanstvo...
The Wicker Man Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 (edited) Hvala na savetima...... ...jel znate neku korisnu adresu sa koje mogu da skinem taj patch ili da li neko od vas poseduje taj patch...jer mogu da predpostavim da je veći od 20 mega...a sa ovom centralom bi mi trebalo cca 5 sati za to Edited January 23, 2005 by The Wicker Man
Ol' Scratch Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 (edited) Hvala na savetima...... ...jel znate neku korisnu adresu sa koje mogu da skinem taj patch ili da li neko od vas poseduje taj patch...jer mogu da predpostavim da je veći od 20 mega...a sa ovom centralom bi mi trebalo cca 5 sati za to http://www.blizzard.com/support/?id=mwr0744p sa drugog USA mirrora se najlakshe skida... Trichavih 35.9 Mb... A treba ti i crack za patch... I da ja posedujem oba... Edited January 24, 2005 by Ol' Scratch
Public Animal no. 1 Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 http://www.blizzard.com/support/?id=mwr0744p sa drugog USA mirrora se najlakshe skida... Trichavih 35.9 Mb... A treba ti i crack za patch... I da ja posedujem oba... I da normalno nisi rekao ko ti ih je dao, hocu moje ime tu odmah!!!!
Public Animal no. 1 Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Ja ti ne zavidim, ja te mrzim ! Eto mi sto sam se odselio iz Kragujevca ... I treba We hate public animal no. 1.
kojan Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Ja sam sinoc bio u igraonici i igrao sa ortacima 2 na 2. Maksimalno sam se naprzio
Ol' Scratch Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Ja sam sinoc bio u igraonici i igrao sa ortacima 2 na 2. Maksimalno sam se naprzio Ko rano rani...
kojan Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Nisi me skapirao. Igrao sam ja ranije warcraft, ali sam napravio veliku pauzu. Posle te pauze prvi put sam igrao to vece u multiplayer-u pa sam se podsetio starih vremena.
Public Animal no. 1 Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 , eto vidis kako je meni svaki dan .
Recommended Posts