Jump to content

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja sam i patch i crack skin'o sa zadruzhnih kompova na faxu za tren oka al' mi je neko havaris'o WarCraft III: Regin of Chaos... icon_mad.gif

Pa ne mogu dda isprobam nove heroje... icon_sad.gif

I kakvi su (chisto da ubijem vreme dok ne ubijem krivca i ne kupim original od prodaje njegovih organa... icon_biggrin.gif )?

Posted
Ja sam i patch i crack skin'o sa zadruzhnih kompova na faxu za tren oka al' mi je neko havaris'o WarCraft III: Regin of Chaos... icon_mad.gif

Pa ne mogu dda isprobam nove heroje... icon_sad.gif

I kakvi su (chisto da ubijem vreme dok ne ubijem krivca i ne kupim original od prodaje njegovih organa... icon_biggrin.gif )?

Novi heroj, firelord = Bog za levelovanje

Alhemicar = onaj rage kosta 25 mane ali je zato violent.gif .

Posted
Pa elem sada cu da pogldam nesto za patch-eve

I mog'o bi da stavish tachku na kraj rechenice...

Elem, u World of WarCraft-u plairaju da od Lich Kinga naprave baabarogu i arhi zlo vijekovno zaboravljeno... ph34r.gifph34r.gifph34r.gif

Posted (edited)

Pa bolje bi ti bilo da postanesh pismen...

Mozhda oni ne zhele da ti kazhu jer si nepismen... ph34r.gif

Elem kazhi shto onaj matori ima dojaja tetovazhu orca...

user posted image

Edited by Ol' Scratch
Posted
Ma ti kriziras, jer ipak nisi balavio po mlecnim zubima ceo dan

[FONT=Courier]Inace kada ce ovaj bezvezni lucifer da odigra partiju protiv mene. A, nesto ne cujem glasove znaci nikada icon_razz.gif[/font]

Otkud' ti znash shta sam ja radio ceo dan?

Lucifer se pishe velikim slovom i moj nick to ne znachi...

Prvom prilikom...

Posted

Zavrsili smo partiju, pobednik se zna icon_smile.gif ( zlokobno se osmehujuci ), salim se naravno, Ol'scratch sledeci put partija ima da traje duze, nemoj da izlazis kao ovaj put, i nemoj ff na super brzog heroja, bolje da si mi tukao gruntove, jednog po jednog, ovako sam ja tebi pobio fiende dok si bezao a to nije dobro no.gif . Sledeci put cemo kvalitetnije to da odradimo, i plus cu ti pokazati kako se igraju generali.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...