Predator Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 Jel si ti igrao "Gurka" aka Sokoban? E to je igra, i da igrao sam Thrall's Revenge i mozda bi i imala neku perspektivu da je bila malo vise favorizovana.
Anarki StarScream Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 Sta je smesno Grunt-ovi imaju poseban damage na crypt fiend, plus crypt-a ima sporiji atack od grunt-a tako da se moze jebati materi i ima mali armor, a death knight moze da izleci mozda 4 bube maksimano a tauren-ova aura daje regeneraciju brzinu ori napadu, brzinu hodanja i povecava damage ali veoma malo tako da bubama nema spasa, a da grunt ima heavy armor koji prima veliki damage od magic atack-a a od piercing ne tako jos jednom mozes se jebat sa tim bubama.
Exciter Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 Footmani sa defendom su smrt za sve jedinice koje imaju pearchin attack...
Anarki StarScream Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 Ajde da vidim tog tvog footman-a da mi skine ako moze wyvern-a ili gargoyl-a ako je smrt za sve jedinice, sem toga imaju normal armor a to znaci da pierching atack ima extra damage na njih u laksem prevodu 4 troll-a i 5 footman-a i dobijes hrpu mrtvih footman-a i 2 ziva troll-a. jer kada ukljuce defend oni uspore kretanje i brzinu atack-a sto ih dovede na izmedju slow i very slow a troll-ovi imaju avrage brzinu i veci damage od footman-a iposto ovi momci koriste defend ovi moraju da imaju berrserker upgrade i tu je pobeda zagarantovana. Ako bas koristite undead napravite oko 7 frost-a 4 necromancer-a ( sa upgrade-om level 1) i 3 heroja ( dva moraju da budu Death knight i lich a ovaj treci zavisi od vaseg ukusa ) ovo je strategija za sve rase sem human-e ali samo ako igrate protiv coveka koji zna da ih koristi kako treba ako igrate protiv nekoga ko ne zna onda samo krci tela mrtvih human-a.
Anarki StarScream Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 Ajde da vidim tog tvog footman-a da mi skine ako moze wyvern-a ili gargoyl-a ako je smrt za sve jedinice, sem toga imaju normal armor a to znaci da pierching atack ima extra damage na njih u laksem prevodu 4 troll-a i 5 footman-a i dobijes hrpu mrtvih footman-a i 2 ziva troll-a. jer kada ukljuce defend oni uspore kretanje i brzinu atack-a sto ih dovede na izmedju slow i very slow a troll-ovi imaju avrage brzinu i veci damage od footman-a iposto ovi momci koriste defend ovi moraju da imaju berrserker upgrade i tu je pobeda zagarantovana. Ako bas koristite undead napravite oko 7 frost-a 4 necromancer-a ( sa upgrade-om level 1) i 3 heroja ( dva moraju da budu Death knight i lich a ovaj treci zavisi od vaseg ukusa ) ovo je strategija za sve rase sem human-e ali samo ako igrate protiv coveka koji zna da ih koristi kako treba ako igrate protiv nekoga ko ne zna onda samo krci tela mrtvih human-a.
dark earendil Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 hm war III rules.frozen throne je sranje usrali su ga maximalno sa jos vecim zakomplikovanjem vec komplikovane price.nagori deo je smrt ILLIDANA!!!inace naj game!!
Joint Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 Ajde da vidim tog tvog footman-a da mi skine ako moze wyvern-a ili gargoyl-a ako je smrt za sve jedinice, sem toga imaju normal armor a to znaci da pierching atack ima extra damage na njih u laksem prevodu 4 troll-a i 5 footman-a i dobijes hrpu mrtvih footman-a i 2 ziva troll-a. jer kada ukljuce defend oni uspore kretanje i brzinu atack-a sto ih dovede na izmedju slow i very slow a troll-ovi imaju avrage brzinu i veci damage od footman-a iposto ovi momci koriste defend ovi moraju da imaju berrserker upgrade i tu je pobeda zagarantovana.Ako bas koristite undead napravite oko 7 frost-a 4 necromancer-a ( sa upgrade-om level 1) i 3 heroja ( dva moraju da budu Death knight i lich a ovaj treci zavisi od vaseg ukusa ) ovo je strategija za sve rase sem human-e ali samo ako igrate protiv coveka koji zna da ih koristi kako treba ako igrate protiv nekoga ko ne zna onda samo krci tela mrtvih human-a. a sta je ovo a da Anarki smara
dark earendil Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 u poslednje vreme samo nesto sere.mora da je nesto lose pojeo!
PURGATORY††† Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 Jesil' tu taktiku sam otkriJo il' ti je neko rek'o? :roll: Sam sam otkrio a: a: a: a:
PURGATORY††† Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 Neznam za ostale rase ali za undeadove 1-Altar 2-Baraka 3-Zigurat Pravis Odma DeadNighta i sa Njim Mnogo Buba [NAJAcA TAKTIKA}. a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: te tvoje bube bi zazalile posle susreta sa mojim gruntovima i Matorim Taurenom. Pojele bi te BUBE sa sve Taurenom
Anarki StarScream Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 Hoces da proverimo, ja obozavam da igram Warcraft, protivnik nije vazan a ni pobeda vazno je ucestvovati to zasigruno vazi za war. Ako imas Original cd i ako jos imas jos jedan original da mi pozajmis pa da vidimo preko Battle net-a, ali garantovano ti kazem i to kao prijatelj i poznavalac war-a gruntovi imaju ekstra damage na Crypt fiends, ako igras protiv orc-a stavi bar 4 ghoula u prednju liniju zato sto oni prosto kidaju gruntove i dok gruntovi dodju do Crypt-i oni su mrtvi. ovo ti je prijateljski savet.
Anarki StarScream Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 Samo da se razumemo, ovde ne zelim da nerviram nikoga moje misljenje je da svako ko igra war sa srcem a ne sa prstima mora biti dobar covek i do sada sam bio u pravu. Ja samo pomazem i ispravljam neke vase losije strategije, nema nikakve zlobu u mojim postovima na ovoj temi.
Ol' Scratch Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 Za ispravljanje strategija bolje idite na neki WC site...
Anarki StarScream Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 Evo jedan http://www.wc3net.com/ sjajan je, doduse morace te da se malo smejete koliko su neki ljudi glupi ali je ok.
Ol' Scratch Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 A ovde inache nema glupih ljudi... Yeah right... Nego niko ne sme da se slozhi samnom da je kompletna postavka WarCrafta pishanje po beloj rasi...
Anarki StarScream Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 Ima, ma boli me kurac da li je pisanje po jednoj ili po drugoj ili trecoj, jednostavno igra je jedna od stvari koje sam cekao celog zivota.
dark earendil Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 e tu se slazem sa tobom.jeax!!!!!!!
Ol' Scratch Posted February 12, 2004 Report Posted February 12, 2004 A vas dvojica ste onako bash matori ljudi... WarCraft III: The Holy Revelation jes' vala da... Inache mislim da je vrlo nelogichno i apsurdno diskretno forsirati crnce (kroz shugavu hordu) u WCIII kad' nepostoji nijedan dobar igrach a da je crnac... Svi su kinezi/japanci/korejanci a nigde nema zhutacja u igri (sem Pandarena)... Kod njih je WCIII maltene sport (StarCraft vecj jeste)...
Anarki StarScream Posted February 12, 2004 Report Posted February 12, 2004 Najbolji su englezi i italijani i mi i hrvati ako te neko pita moj ortak jede kineze za dorucak postao je shaman u klanu samo zahvaljujuci kinezima i ostalim mongoloidima.
Ol' Scratch Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Najbolji su englezi i italijani i mi i hrvati ako te neko pita moj ortak jede kineze za dorucak postao je shaman u klanu samo zahvaljujuci kinezima i ostalim mongoloidima. Dobro a kako objashnjavash fenomen da su svi prvaci i svi pri vrhu zhutacji?
Anarki StarScream Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Pa pazi na Battle net-u su nasi ljudi na vodecoj poziciji ali posto ih ima relativno malo ne primetni su dolu gore biva npr srbin koji zivi u hr. A turniri se odrzavaju ili u Americi ili u Koreij pa ako si dovoljno lud da ides tamo samo da bi ucestvovao na turniru za bednih 2000 dolara koje ces da bacis na kartu za avion i da dobijes neki bedni sertifikat koji mozes da okacis macku o rep.
Recommended Posts