.alex. Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 ne ne ne...whitesnake-is this love.. ... tako.. Quote
Jaymz Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Trenutno sam u fazonu ili "Catch The Rainbow" - Rainbow ili "Sunrise" - Uriah Heep. Odlucite sami : ) Quote
VampireBlues Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 Purple rain. U potpunosti.. Lynch Mob-Through these eyes Quote
dark earendil Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 najlepsa je Vojnik Srece u mojoj interpretaciji.Losa je produkcija ali je stvar odlicna! Quote
Vlaja Buraz Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 najlepsa je Vojnik Srece u mojoj interpretaciji.Losa je produkcija ali je stvar odlicna! Furaš se na Hari Mata Harija Betmene? Quote
dark earendil Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 daj da cujemo da bih ali kako? Quote
dark earendil Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 Furaš se na Hari Mata Harija Betmene? hari je keva!Ima cak i pesmu spajdermen!!! Quote
michelle Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Da sretnem Bono Voxa na ulici ne bih oklevala da ga izudaram namrtvo. Motley Crue- You're All I Need Quote
Archibald Reiss Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 da bih ali kako? okaci ga u mp3 Quote
darijus Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 journey...ne secam se naziva...ona gde se ovaj razbija od duzine izvlacenja tonova... sheryl crow ima lepe balade...vonda shepard...pa i robie... take that "back for good"...???dada to je to... ... Quote
dark earendil Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 okaci ga u mp3 mislim na srpskom jeziku bre objasni,voleo bih da cujete duet najbolja dva asa !!! Quote
VampireBlues Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 Da sretnem Bono Voxa na ulici ne bih oklevala da ga izudaram namrtvo. Motley Crue- You're All I Need Sto bre? Ne ipak,LedZeppelin-I`m gonna crawl i Tea for one Quote
michelle Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 take that "back for good"...???dada to je to... ... Hej, to je dobra stvar!!! Quote
Bestial Devastation Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 simon & garfunkel - the sound of silence naaajjaaaca Quote
Archibald Reiss Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 mislim na srpskom jeziku bre objasni,voleo bih da cujete duet najbolja dva asa !!! a u cemu ono bese pricasmo? Pa te pesme sto imas samo prebaci u mp3 i okaci na net ako hoces da i mi ostali cujemo. That's all. Quote
dark earendil Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 pa prebacio sam ih u mp3,ali kako da okacim na net.izvini ja sam ti malo retardiran po tom pitanju! Quote
VampireBlues Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 ja sam ti malo retardiran po tom pitanju! U po ostalim pitanjima takodje Quote
dark earendil Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 ali ljubavi zasto!!!!!!!!a da sad treba znak pitanja a ne uzvika.Ja glupog pravila???? Quote
Lord Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Omiljene balade su mi: When a blind man cries, Soldier of fortune - Deep Purple Catch the rainbow - Rainbow Sailling ships - Whitesnake Wish you were here - Pink Floyd Quote
VampireBlues Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 ali ljubavi zasto!!!!!!!!a da sad treba znak pitanja a ne uzvika.Ja glupog pravila???? Mmm?? Dooobrooo.... Ovih dana mi je najbalada Show must go on od Queena...iako je neki ne smartaju baladom Quote
Froiibaad Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Omiljene balade su mi: When a blind man cries, Soldier of fortune - Deep Purple Catch the rainbow - Rainbow Sailling ships - Whitesnake Wish you were here - Pink Floyd Treba da dodas Blindman , Comfortably Numb i lista je kompletna Quote
Recommended Posts