Jump to content

Recommended Posts

Posted
E pazi i meni! Dio peva a Malmesteen na gitari, jel to ta verzija? icon_wink.gif

icon_smile.gif

'Ajd što je Dio loše otpjevao, nego što je Malmstin svojim neukusnim sviranjem 'ukrasio' pjesmu.

Nađite živu verziju sa Last Action Hero OST.

Posted
E pazi i meni! Dio peva a Malmesteen na gitari, jel to ta verzija? icon_wink.gif

Mada, original je original.. da nije originala nebi bilo ni obrada icon_wink.gif

Pazi kad je i Eminem obradio ovu pesmu.. tj. maznuo refren. icon_mad.gif

da da to je ta malmsteen i dio.uf eminemova obrada ja bljak na kvadrat.I sta re boro opet skaces sta fali diovoj i malm obradi????

boro je covek koji sve zna!!!!!! biggrin.gif

Posted
da da to je ta malmsteen i dio.uf eminemova obrada ja bljak na kvadrat.I sta re boro opet skaces sta fali diovoj i malm obradi????

boro je covek koji sve zna!!!!!! biggrin.gif

icon_da.gif Pusti ti macolu, pesma rulz. icon_cool.gif Kad krene ono - every time when I look in the mirror , koza na ledjima se najezi od Dio-vog glasa... a i malmsteenova dzitra dobro place orangelistening.gif

Posted

hmmm ovo je glupo jer ima toooliko savrshenih balada...al trenutno mi odgovara last drop falls od sonata arctica i jedna koju obozavam a moment in a million years od sorpionsa... icon_cry.gif