dark earendil Posted July 9, 2004 Report Posted July 9, 2004 samo cu reci EUROPE - DREAMER !!!!!!!!!! Quote
Archibald Reiss Posted July 10, 2004 Report Posted July 10, 2004 Aerosmith - Dream on. Ili Alice Cooper - Hell is living without you Quote
dark earendil Posted July 10, 2004 Report Posted July 10, 2004 da dream on,jebote ta pesma je ejziva,mada mi se vise svidja verzija koju peva ronnie james dio,na tribute albumu.Bas je uspeo da j skine! Quote
Archibald Reiss Posted July 11, 2004 Report Posted July 11, 2004 E pazi i meni! Dio peva a Malmesteen na gitari, jel to ta verzija? Mada, original je original.. da nije originala nebi bilo ni obrada Pazi kad je i Eminem obradio ovu pesmu.. tj. maznuo refren. Quote
Mary Joe Posted July 12, 2004 Report Posted July 12, 2004 Hm... kako sam mogla zaboraviti Europe- ''Carrie''... Mnogo me podseca na jedan kratak period mog zivota . Quote
gorenje najbeljeg decaka Posted July 12, 2004 Report Posted July 12, 2004 (edited) led zeppelin - thank you mogla bih danima to da slusam... Edited July 12, 2004 by min che Quote
mickey982 Posted July 13, 2004 Report Posted July 13, 2004 definitivno RADIOHEAD - FADE OUT (STREET SPIRIT) ili KANSAS - DUST IN THE WIND Quote
VampireBlues Posted July 13, 2004 Report Posted July 13, 2004 Pazi kad je i Eminem obradio ovu pesmu.. tj. maznuo refren. Aaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Vlaja Buraz Posted July 13, 2004 Report Posted July 13, 2004 E pazi i meni! Dio peva a Malmesteen na gitari, jel to ta verzija? 'Ajd što je Dio loše otpjevao, nego što je Malmstin svojim neukusnim sviranjem 'ukrasio' pjesmu. Nađite živu verziju sa Last Action Hero OST. Quote
Archibald Reiss Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 e sad ga pretera... mozda nemas verziju kao i mi? Quote
dark earendil Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 E pazi i meni! Dio peva a Malmesteen na gitari, jel to ta verzija? Mada, original je original.. da nije originala nebi bilo ni obrada Pazi kad je i Eminem obradio ovu pesmu.. tj. maznuo refren. da da to je ta malmsteen i dio.uf eminemova obrada ja bljak na kvadrat.I sta re boro opet skaces sta fali diovoj i malm obradi???? boro je covek koji sve zna!!!!!! Quote
VampireBlues Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 boro je covek koji sve zna!!!!!! tr00 Baladaa....aa...aa...aa...Sade-by your side...bez obzira sto to nije rock Quote
Archibald Reiss Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 da da to je ta malmsteen i dio.uf eminemova obrada ja bljak na kvadrat.I sta re boro opet skaces sta fali diovoj i malm obradi???? boro je covek koji sve zna!!!!!! Pusti ti macolu, pesma rulz. Kad krene ono - every time when I look in the mirror , koza na ledjima se najezi od Dio-vog glasa... a i malmsteenova dzitra dobro place Quote
Mr. Smarty Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 Dvoumim se izmedju... Joe Satriani - I Believe & Eric Johnson - Battle We Have Won Quote
шмизла Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 hmmm ovo je glupo jer ima toooliko savrshenih balada...al trenutno mi odgovara last drop falls od sonata arctica i jedna koju obozavam a moment in a million years od sorpionsa... Quote
Dragana Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 Pa, Stairway i Soldier su toliko dobre, da su svima najbolje Quote
Antioch Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 Ne verujem da Deep Purp|e nije svirao SOF!Kakav papski potez... Quote
dark earendil Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 Ne verujem da Deep Purp|e nije svirao SOF!Kakav papski potez... sta nije svirao.mislis u bg-u.Pa oni ne sviraju coverdalo-ove stvari sa blackmore-om.Nisu svirali burn ni misstreated pa nista:( Quote
GothicWraith Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 na ovo je strasno tesko odgovoriti, mislim kad bih krenula da nabrajam....svaka me vezuje za neki period, neke su same po sebi lepe... mmmmmmmm..angelina jolie Quote
Archibald Reiss Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 Nije valjda i ona pocela da peva balade? Quote
Recommended Posts