Марија П : Posted July 4, 2003 Report Posted July 4, 2003 Hmm... Bon Jovi- Always, WhiteSnake- Love Is Blind... a: a: Quote
Hanuman Posted July 4, 2003 Report Posted July 4, 2003 Maiden-Wasting love i vecina onih koje ste vec pomenuli. Quote
Mariyeta Posted July 6, 2003 Report Posted July 6, 2003 Deep Purple- Soldier Of Fortune, When A Blind Man Cries a: a: Whitesnake - Ain't No Love a: Scorpions - Wind Of Change a: Quote
michelle Posted July 15, 2003 Report Posted July 15, 2003 Ajde jos par komada: You`re All I need- Motley Crue (Vise dobra neog lepa ) I Remember you- Skid Row Ballad of Jane- LA Guns Breakdown- Guns n` Roses Reasons to be Beautiful- Hole Quote
Vlaja Buraz Posted July 15, 2003 Report Posted July 15, 2003 A domace stvari? Sto se mene tice: J.B. Shtulich - Men' se duso od tebe ne rastaje Quote
chatjunkie Posted July 16, 2003 Report Posted July 16, 2003 Alice In Chains - Nutshell Ti si moj covek, svaka ti cast za ovo!!! Quote
michelle Posted July 16, 2003 Report Posted July 16, 2003 Domace... Hm, ne slusam domacu muziku iz istog razloga iz kog ne gledam domace filmove...Elem- to bi mogla biti Kad Hodas- Bajaga ili Corba, svejedno ili Kao ptica na mom dlanu i Zaboravljeni- Piloti Quote
NIHILISTA Posted July 16, 2003 Report Posted July 16, 2003 Osim pomenutih, na pamet mi pada i Unforgiven a: Quote
Hanuman Posted July 16, 2003 Report Posted July 16, 2003 Ne mogu da verujem da ste zaboravili Angie. Quote
blondie Posted July 16, 2003 Report Posted July 16, 2003 November Rain naravno,najosecajnija balada.Toplo bih vam preporucio da poslushate \"The Ballad\" od Testamenta,to vam je najbolja balada[metal al' nema veze!] return to serenity, kad vec pomenu testament Quote
blondie Posted July 16, 2003 Report Posted July 16, 2003 anal cunt - i sold your dog to a chineese restaurant najjače ili pazi ovo: bethor - ballad for manijak da da, kako da ne :roll: Quote
mortisha adams Posted July 16, 2003 Report Posted July 16, 2003 stairway to heaven a: a od domacih lament od alogie i kad hodas od corbe Quote
Vlaja Buraz Posted July 17, 2003 Report Posted July 17, 2003 Domace... Hm, ne slusam domacu muziku iz istog razloga iz kog ne gledam domace filmove...Elem- to bi mogla biti Kad Hodas- Bajaga ili Corba, svejedno ili Kao ptica na mom dlanu i Zaboravljeni- Piloti Koji je razlog ako se smije znati? I ja sam jedno vrijeme imao neki kont da se distanciram od domacih stvari, moj guru me je bio usmjerio protiv domace scene, ali ipak ima i tu kvaliteta... Quote
Dinko Posted July 17, 2003 Report Posted July 17, 2003 Ne da ima kvaliteta, nego ima i stvarne i trajne umjetnicke vrijednosti u svim aspektima a: a: a: Quote
michelle Posted July 22, 2003 Report Posted July 22, 2003 Domace... Hm, ne slusam domacu muziku iz istog razloga iz kog ne gledam domace filmove...Elem- to bi mogla biti Kad Hodas- Bajaga ili Corba, svejedno ili Kao ptica na mom dlanu i Zaboravljeni- Piloti Koji je razlog ako se smije znati? I ja sam jedno vrijeme imao neki kont da se distanciram od domacih stvari, moj guru me je bio usmjerio protiv domace scene, ali ipak ima i tu kvaliteta... Pa, moram ti priznati da nemam nista protiv domace muzike, cak ima i par novijih bendova koji mi se bas svidjaju (Nightshift na primer). Ali PREZIREM nacin plasiranja domacih bendova, to sto imaju po jednu dobru pesmu na albumu a ostalo je sranje... A ni moj Guru ne voli domacicu 8) Quote
CXOHE Posted July 23, 2003 Report Posted July 23, 2003 Sto se tice metal to je Manowar-heart of steel (Ozzyeva Dreamer joj je konkurencija)a od rock to je Nick cave i neka treba Where the wild roses grow!!A od domacih Kraljevski Apartman-Jesen ja mislim da se tako zove (bash je sentish)!! Quote
fiction Posted July 23, 2003 Report Posted July 23, 2003 S. to heaven a od nasih Divlje Jagode-Krivo je More Quote
michelle Posted July 23, 2003 Report Posted July 23, 2003 Setila sam se jos nekoliko: Glitter- Motley Crue ( :oops: Slobodno povracajte ali ipak sam ja zensko) Blaze of Glory i Bed of Roses- Bon Jovi Could Have Lied- Ljigavi RHCP Needles and Pins- Ramones Quote
Cosmic Sailor Posted July 24, 2003 Report Posted July 24, 2003 Stone Temple Pilots- Still Remains Najljepsa ljubavna pjesma koju sam cuo! Alice in Chains-Down in a Hole No comment!!! Ili recimo dobra je Testament-Trail of Tears. A od nasih recimo Divlje Jagode- Mojoj Ljubavi. Nije losa! Quote
chatjunkie Posted July 25, 2003 Report Posted July 25, 2003 Down in a hole od Alice-a razbija, skidala sam spot skoro, za nju stvarno nemam komentara, sem sto me podseca na bombardovanje...... Quote
Coyote Posted July 25, 2003 Report Posted July 25, 2003 Hmm izdvojio bih nekoliko ako nije problem ako jeste sorry Pesme sam izdvajao po textu i muzici ... kao i pevanju ... pa neke balade idu u razlicitim trenucima kako za romantiku tako i za bedachenje (pu pu) Iron Maiden - Strange World Deep Purple - Soldier Of Fortune Helloween - A Tale That Wasn`t Right Whitesnake - Blindman Whitesnake - Is This Love Europe - Elsewhere Axel Rudi Pell - Silent Angel Axel Rudi Pell - Broken Heart Steelheart - She`s Gone ... Aj necu vise da smaram al verujte mi ovo su zaista prelepe balade ! p.s. Morao sam da ubacim Maidene i Helloween Quote
Recommended Posts