Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

When a blind man cries- Deep Purple

Ni jedna balada ni pre ni posle ove nije nosila toliko emocije u sebi!! Ovde gitara place, vokal place, oseca se ona melanholija potrebna baladama i vidi se da je iskreno snimljena!!

Da.. u pravu si 100% ali ja bih samo dodao da se meni licno vise dopada jedna druga verzija te pesme... verovali ili ne,... Gillan mi je nesto tih u toj pesmi, a i gitara bi mogla vise da "place"..

Evo koga zanima 2.21 MB pesma pa recite jel bolji original ili ova: When a blind man cries MP3 cover

musik19.giforangelistening.gif

Edited by J0N B0N J0\/1
Posted
ja mnogo volim od Prince-a baladu PURPLE RAIN... jedna od najjacih balada ikada... odlican solo, odlicno izvodnjenje.. ma perfekcija.. lyrics takodje otkida!

Pesma je do jaja ja je isto obozavam..

Dodajem Sade-No ordinary Love i By your side musik20.gif

Posted (edited)

Ono sam mislio samo od gunsa, ne u GLOBALNOM poretku ove teme biggrin.gif

E ajde skini When a blind man cries sa linka koji sam postovao na prethodnoj strani, pa reci jel ti bolje zvuci nego original.

Edited by J0N B0N J0\/1
Posted
Ovaj put se ne slazem sa tobom,sve su ok i svaka ima svoju dusu nisu uopste slicne(npr Is this love i Sailing ships no.gif )

Pa dobro eto vidis nisu sve iste, ali nekako su ispevane, sve su na istu foru (dobro, naravno balade su), ali ponavljaju se ,Looking for love i Is this love lice, imiju slicnu melodiju, slican tekst...

I ne samo one...