... Posted July 5, 2003 Report Share Posted July 5, 2003 Чуо сам песму Инквизиција која је одлична. Они не постоје више? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pagan Saviour Posted July 8, 2003 Report Share Posted July 8, 2003 Gde da nabavim njihove albume bilo sta CD,Kaseta,Vinil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted July 9, 2003 Report Share Posted July 9, 2003 ijao! u budimpesti sam na maidenima pricala s nekim svedskim bajkerima i kazu ljudi da OBOZAVAJU heller! kako smo se samo raspricali... oni sve pjesme znaju, a ja ni da beknem. sramota! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 9, 2003 Report Share Posted July 9, 2003 Heller je zakon. Ne znam šta Rogošiću toliko treba da reizda taj album. Koliko mi on reče, master disk je gotov. Čini mi se da već ima tema o Helleru ovde na ovom forumu, samo na nekoj od poslednjih strana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 27, 2003 Report Share Posted July 27, 2003 E i ja sam cuo inkviziciju koja je fantasticna bash onakav thrash kakv ja volim!!!! NEznam kada ce ovi iz r.exressa objaviti ovo ali moram da nabavim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 27, 2003 Report Share Posted July 27, 2003 U novo Metal Ekspresu piše vajda da će u avgustu valjda izaći taj disk sa oba njihova albuma. Ja koliko znam, oni imaju samo jedan album i jedan kasetni demo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 28, 2003 Report Share Posted July 28, 2003 To sam procitao u mexu i jedva ceka mda to pribavim ako ce da ima nesto od toga.Jer su po onoj pesmi fantasticni!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted October 4, 2003 Author Report Share Posted October 4, 2003 Албум рула. Један од ретких треш албума који ми се свиђа. У једној песми има чак и женски вокал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bethor Posted October 4, 2003 Report Share Posted October 4, 2003 Dolazim do groba,stojim iznad krsta,svecu ti palim,grob cu da ti razvalim.Sablasna je noc,satanska je moc......... Heller nas najbolji bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preacher Posted October 4, 2003 Report Share Posted October 4, 2003 Bas ih slusam. Stvarno su fenomenalan bend. Muzika je bas jaka i ima i drugih elemenata osim thrasha. Tekstovi su prica za sebe. Mozda nekome zvuce smesno ali su odlicni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 4, 2003 Report Share Posted October 4, 2003 A odakle ih slusash ocu i ja da ih slusam??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preacher Posted October 4, 2003 Report Share Posted October 4, 2003 REX records. Samo 120 din+PTT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted October 4, 2003 Report Share Posted October 4, 2003 Ja imam album Heller-a ali ne ovo re-izdanje već orihinal stari. Zakon su, i dalje najjače prže. Prvi kod nas pokrenuli su žešći metal (sa jakim uticajem stare epulture - ''Morbid Visions'', ali to nije važno). ZAUVJEK SLAVA HELLER!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 4, 2003 Report Share Posted October 4, 2003 REX records. Samo 120 din+PTT. Aha ok nabavicu to onda nisam kupio ovaj novi Rex.Pa nisam znao da su izdali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 4, 2003 Report Share Posted October 4, 2003 Frubi ima Mihajlo kasetu ali mu valjda kod Andreja u Gaglovu to se mora cuje kad kazete da je tako dobro a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnaLizator Posted October 6, 2003 Report Share Posted October 6, 2003 Ja sam Paklenka imo' vec jedno 2-3 godine , doduse na presnimljenoj kaseti zajedno sa Introitusom. Bend je apsolutna pizdarija!! Raahhhh!!! Inverzija!!!! Grob bez dna!!!!! 2x RAAAAHHHH!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galvatron Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 Najveci kult posle Bombardera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 Jedina smiješna stvar je ona na početku albuma, kad oni kao ulaze u studio i oće kao da snime album. Najbolja pjesme INKVIZICIJA, ARMAGEDON, DEMONSKA DEVOJKA mada ni prozivka od 10 sekundi zvana ADAM I EVA je luda stvar. Bubnjar razbija duplu bas pedalu bolje nego 70% blackera. Uradili su nešto na što niko nije smio ni da pomisli u njihovo vrijeme. Slava! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thabbas Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 Ja imam album Heller-a ali ne ovo re-izdanje već orihinal stari. Zakon su, i dalje najjače prže. Prvi kod nas pokrenuli su žešći metal (sa jakim uticajem stare epulture - ''Morbid Visions'', ali to nije važno).ZAUVJEK SLAVA HELLER!!! Imam i ja stari original na kaseti-KULT! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preacher Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 prozivka od 10 sekundi zvana ADAM I EVA! Ovo mu dodje neki prvi srpski grind Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bethor Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 Adam je peder,Adam je peder.Eva je kurva,eva je kurva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted October 7, 2003 Report Share Posted October 7, 2003 prozivka od 10 sekundi zvana ADAM I EVA! Ovo mu dodje neki prvi srpski grind Jebote pretekao si me u 10 sekundi da to napšem. Što se kaže duže ćeš žvjeti od mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 9, 2003 Report Share Posted October 9, 2003 Imam i ja stari original na kaseti-KULT! Fino, ja samo imam ploču! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko.petrovic Posted October 27, 2003 Report Share Posted October 27, 2003 jebote koliko je ovo jako. danas sam najzad uzeo da preslusam ovo reizdanje. dodje ti da zavidis starijim generacijama jer nisu bili okruzeni kojekakvim goth power prog gay sranjima. doduse, jel moja kaseta skart, ili je snimak dosta dosta los? mislim na ovo reizdanje od rock expressa.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 Jebote,kakav bend!!!!Thabbas mi je dao kasetu (ne reizdanje,vec stari tiraz,ne znam kako je to doslo do njegovih demonskih ruku,ali u svakom slucaju - KULT!),I NEVEROVATNO JE!Kakva nam je samo nekad scena bila... Krvavu osvetu ja ostavljam tebi... HAIL!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts