Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Значи, Јосуке се сад дохватио и тога? Нема никаквих информација на њином сајту.

Posted

Zapravo, na informaciju sam naleteo skroz slučajno. Treba da naručim neke ploče od njih pa sam u prolazu malo čituckao njihov forum. Dakle, lik hoće da reizda Heller vinil, ali mu ovi iz benda nisu odgovorili (ukoliko ih je uopšte kontaktirao na pravu adresu?)...

Dakle: obrati pažnju!

Ako znate nekog iz postave Heller-a, pod hitno im ovo dojavite i nek kontaktiraju čoveka. Nisam sigurno jedini koji bi voleo da ima Heller na ploči i kome se smučio onaj REX-ov CD, tako da bi ovo bilo kul kad bi na kraju ponovo izašlo i na pravom formatu. :rockdevil:

Posted

Не ради се о томе. Овде би то ретко ко купио. Ух, што не могу ја да преговарам у име бенда. Извукао бих им баш лепо паковање за албум, уколико би хтели да ураде. А тражио бих да се уради и нови омот.

Posted
  RNA said:
Не ради се о томе. Овде би то ретко ко купио. Ух, што не могу ја да преговарам у име бенда. Извукао бих им баш лепо паковање за албум, уколико би хтели да ураде. А тражио бих да се уради и нови омот.

Za to treba da se kontaktira Simo Rebic on je izdao taj album ima i master trake .

On je vlasnik tog materjala

Znaci on bi dao pravo u ime grupe da se reizda album isto kao i za Pergament.

Posted

А то Јосуке зан 100%... Наравно да ће прво да контактира бенд, па онда евентуално да се продужи ланац даље.

Posted
  RNA said:
А то Јосуке зан 100%... Наравно да ће прво да контактира бенд, па онда евентуално да се продужи ланац даље.

Najverovatnije da od njih nece uskoro dobiti odgovor .

Posted

Pa i REX su reizdali taj album na disku, tako da valjda ne bi trebalo da bude problem da NWN to reizdaju na vinilu. Valjda...

Posted
  Odelo said:
Pa i REX su reizdali taj album na disku, tako da valjda ne bi trebalo da bude problem da NWN to reizdaju na vinilu. Valjda...

Rex su dobili pravo da reizdaju album , A to vazi i za Nuclear war now.

• 2 weeks later...
Posted (edited)
  dr.lecter said:
E onda dolazi do one cuvene guzve i pesnicanja na stage-u,Stiv iz Pergamenta,tehnicari,Atila iz Hellera,Polzovici... u publici haos,navijanje skandiranje,bodrenje jednih ili drugih...ko u kaubojskim filmovima kad pocne tuca u Saloon-u i kad se svi sa svim biju...

Ovakvo nesto je nezamislivo u normalnim zemljama ali kod nas nista nije normalno,cak ni u tim mirnijim vremenima :mrgreen: ...ali vjeruj mi drazi mi je ovaj fest sto sam gledao nego da sam te godine otisao na Donington.

moze l' neki matorac:) da kaze nesto vise o ovome?

Edited by Amon-Ra
Posted

Мува се чика Јосип ту негде сада, па ће можда доћи да појасни све.

Posted

Eto ukratko je napisano ,

Samo da kazem da je bio problem sto su kasnili i nekim grupama su skratili vreme nastupa a nekim produzili

tu su ispali Heller ,Pergament i Jagode .

a Steva iz Pergamenta je nekoga razbio i to na bini , jebi ga mesecima su se uvezbavali za taj dogadjaj

i odjednom neko kaze da nema nastupa nek idu kuci .

A Heller su ipak davali autgrame tamo kod nekog kioska

Posted

Зашто? Џет нам никад није онемогућио наступ. Кад понестане времена увек он буде тај који не свира.

Posted
  dudi said:
Eto ukratko je napisano ,

Samo da kazem da je bio problem sto su kasnili i nekim grupama su skratili vreme nastupa a nekim produzili

tu su ispali Heller ,Pergament i Jagode .

a Steva iz Pergamenta je nekoga razbio i to na bini , jebi ga mesecima su se uvezbavali za taj dogadjaj

i odjednom neko kaze da nema nastupa nek idu kuci .

A Heller su ipak davali autgrame tamo kod nekog kioska

I treba tako odma bre u glavu.

• 4 weeks later...
Posted
  SATAN-iz Batajnice said:
I treba tako odma bre u glavu.

Niko nikoga nije niti razbio niti pesnicio,falilo je vremena ,heller i pergament su kao skupili se u znak protesta.

Jednostavno kisa je sve izjebala,nekoga manje nekoga vise,Nikome na pamet nije palo da pohvali taj poduhvat koji je definitivno ravan cudu.

elem,kao sto sam rekao pergament i heller su se skupili na bini pozdravili rulju,a kratkoosi basista pergamenta je odrzao govor i

normalno nesto zvakao vidno ljut sto nisu dobili dovoljno vremena,jer slovenci nisu silazili sa bine kao dete s tresnje,a Stevo je spucao nogom u dupe nekoga

tonca i to je to

postoje snimci

i ubuduce pitajte nekoga ko zna za taj event a ne babu simanu i sta je rekla seka persa