dudi Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 Ako bi bio Heller reunion ja znam da bi sigurno doletio u Srbiju zbog toga Quote
Grob Bez Dna Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 zna li neko koje je atilino pravo ime?atila ili... Quote
vudun Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 (edited) Po čemu je bio poznat anđeo Gabrijel ? Nisam čitao bibliju, pa ne znam. ... samo da me ne anatemiše sada rogozub. Edited August 20, 2008 by Вуду Соло Соул Quote
RNA Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 У српском је арханђел Гаврило, а не Габријел. Ако се добро сећам, он је божји гласник, он је обавестио Марију да ће родити сина божјег. Quote
Guest Amon Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 Jer moze neko da postavi text za pesmu Inkvizicija,imam neki slab snimak pa ne razumem sve reci....hala unapred Quote
dudi Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Jer moze neko da postavi text za pesmu Inkvizicija,imam neki slab snimak pa ne razumem sve reci....hala unapred Imam plocu i kasetu ali tekstovi nisu objavljeni Mozda ima u onom CD reizdanju ? Jel neko zna mozda gde moze da se nadje taj Heller cd zainteresovan sam za to. Quote
Grob Bez Dna Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 nema ni na disku. moze bilo gde. ja sam narucio preko coveka koji ima prodavnicu diskova u sapcu. Quote
Spaskerock Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 zna li neko koje je atilino pravo ime?atila ili... Pa Atila Quote
dudi Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Ako neko zna neki shop gde se mogu naruciti Cd nek postavi adresu treba mi par primeraka heller diskova treba mi jos i annathema i Dr steel Quote
MunzeMetal Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Ako neko zna neki shop gde se mogu naruciti Cd nek postavi adresu treba mi par primeraka heller diskova treba mi jos i annathema i Dr steel Najbolje je da kontaktiras izdavacke kuce Rock express records (za Heller i Dr.Steel) i One records(za Annathema-u). Evo i adresa www.rockexpress.org i www.onerecords.rs Quote
dudi Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Najbolje je da kontaktiras izdavacke kuce Rock express records (za Heller i Dr.Steel) i One records(za Annathema-u). Evo i adresa www.rockexpress.org i www.onerecords.rs Hvala ! Quote
xoxo Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 (edited) ako je neko zainteresovan da otkupi heller plocu neka se javi na pp ili postoji tema na "berzi" Edited June 25, 2009 by xoxo Quote
CROSSIĆ Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Da li negde imaju heller tekstovi ,da mi skrate muke ili moram sam da ih pišem Da li negde imaju heller tekstovi ,da mi skrate muke ili moram sam da ih pišem Quote
SkullKrusheR Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 nemaju nigde, valjda. a i shta ce ti, razumljivo je sve. Quote
CROSSIĆ Posted August 14, 2009 Report Posted August 14, 2009 Znam da je razumljivo,al ne znam fora je i u tom što nigde nema pa je vreme da neko napiše,probaću ja ... Evo prva pesma,naznačio sam stihove za koje nisam siguran dal sam dobro protumačio... 01. Inferno Mrtva tela padaju Krv I čelik vladaju -Bdije smrti oko nas- Mrtva duša traži spas Nebo i zemlja ratuju Gladne zveri lutaju Meso će da rastrgnu I u blatu umiru Borba zveri Život gubi Svud su sad leševi Crvi će ih pojesti Ljutski rod odumire -Ovo je sve u đubrište- Borba zveri Život gubi Borba zveri Žiovt gubi e ovde već dva stiha ne mogu da shvatim 02.Armagedon Armagedon!... Na granici raja i paka Srećeš anđela smrti Tama ti gasi oči Zlog kralja ćeš čuti Kraljevo-- (pivo) ili šta već— Sklapaš oči U delirijumu smrti Sada ćeš poći Telo u zemlji Duša u vatri Večni spokoj Neće ti dati U carstvu bola i straha Anđeo smrti vlada -Sa sedam krugova svaki- -Crna vreća . .. - Anđeli krvavih krila U tami nestaju Armagedon Armagedon Quote
CROSSIĆ Posted September 12, 2009 Report Posted September 12, 2009 Treba mi slika covera ploče ili logo ,ne mogu da nađem ništa veće od 250x150...A hteo bi da štampam majicu sebi...Hvala unapred. Quote
SkullKrusheR Posted September 12, 2009 Report Posted September 12, 2009 mislim da je ovo najvece shto ima. Quote
CROSSIĆ Posted September 12, 2009 Report Posted September 12, 2009 E hvala ti,svuda sam tražio i nisam našo,al evo pronašo sam jednu drugačiju ač zanimljivu sliku pa reko da je postavim. //http://www.mypicx.com/09122009/jj/ Quote
Pig_Unity Posted September 12, 2009 Report Posted September 12, 2009 (edited) Evo je prijatelju,ona druga (Izvinjavam se moderatorima unaprijed:bigblue: Edited September 12, 2009 by Pig_Unity Quote
Tomba La Bomba Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 (edited) O Helleru se maltene sve zna, dosta je pisano i na ovom forumu i mnogi ovaj bend smatraju kultom... I ja sam tako mislio kada sam imao izmedju 12 i 15 godina, sekao se na njih, imao njihov live snimak ( sa nekim fotokopiranim omotom na kome je grob obrnut krst i munja koja para nebo, a pesme su bile tada i na engleskom ), pisali su se grafiti Heller, jedan ortak se loshe istripovao pa je besio neke kucice lutalice prinosio zrtve pod uticajem Hellera, klinacka glupiranja, imala se ploca sa sve onim obrnutim krstom na backoveru, Atila je bio za nas bog pogotovo kad je nashamarao Polzovica i kad je posle kada sam ga zvao fonom pljuvao po Polzovicu najstrasnije ( imao je i prava da ga pljuje ), ma Heller je bio ultra popularan shirom stare jugoslavije, imao si svuda njihove grafite i po Sarajevu i po Ljubljani, kidanje... E jedno je klinacko razmisljanje, a nesto sasvim drugo je razmisljanje zrelog coveka... Muzicki stoji da su bili dobri, muziku bi njihovu i dan danas slushao...ali mi nije jasno iz ove perspektive kako su oni uspeli da u to vreme prodaju ljudima ( nisu ih slushali samo klinci tada ) one svoje retardirane tekstove svecu ti palim grob cu ti razvalim i slicne budalastine koje su bile i ostale u rangu sa tada tekstovima Bombardera ( mada se Nesho kao zezao a ovi su kao bili ozbiljniji ) ili u danasnje vreme u rangu sa tekstovima Vozda Jovana Proroka Poganog.... i verovatno bi josh vise tog svog lirickog smeca prodali ljudima samo da se nisu popickali sa polzovicima i da su i dalje imali njihovu podrsku. Edited December 10, 2009 by Tomba La Bomba Quote
Recommended Posts