LetTheMetalFlow Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 Mislim da Helleru treba dati šansu,ipak netreba ih odmah osuđivati unapred na osnovu nekog bednog snimka telefonom ili čime već,možda ljudi imaju nove ideje ili šta već,kad budu imali neki konkretniji snimak ili nešto zvanično može se raspravljati , ovako napamet nema smisla , iskreno voleo bih da to bude pravi comeback , i možda urade pravu stvar i ispadne dobro što su se okupili . 1 1 Quote
Milf_Hunter Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 Uglavnom comeback-ovi propadnu, ali... Videćemo. Quote
Saša Grbić Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 Nisam neki zagriženi fan ovoga benda, ali od srca im želim da se vrate uspješno na scenu. Quote
Mr.Hate Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 Na osnovu dugogodisnjeg iskustva na ovom forumu samo znam da kad se pojavi ekipa s kraja prethodne stranice onda pada zajebancija,nekog nasapunjaju i tema se unisti totalno. Onda sledi privremeno zatvaranje i ciscenje dok moderatorima oci ne ispadnu a death crew se utisa dok se ne ukaze prilika na nekoj drugoj temi. :haha: Quote
Јарослав Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 већ доста дуго нас заболе да закључавамо и чистимо теме Quote
kuruz Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 znas ono, možda i bude dobro, ali vidi pazi evo gledaj verovatnije je da neće 1 Quote
lemmy sixx Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 Nece,ali znas ono,i dalje je hell pakao a heller paklenik. Mislim da Helleru treba dati šansu,ipak netreba ih odmah osuđivati unapred na osnovu nekog bednog snimka telefonom ili čime već,možda ljudi imaju nove ideje ili šta već, Tacno tako.Treba ih osudjivati na osnovu onoga sto rade oduvek,a sto je teska krsina. 2 3 Quote
heller for ever Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 lemmy sixx: ta tvoja slika je krš nad krševima. zna li neko koja je postava Heller-a. napravila pesmu Destiny? 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 Onaj album koji su tada uradili je bio odlican za to vreme jer je retkost bilo naci tako morbidne textove na srpskom jeziku i to je jedini razlog zasto su postali neki kvlt metal ex-yu scene,muzika kao muzika je klasican bezidejni thrash metal.Sada vec imas more bendova koji peglaju na maternjem nam jeziku tako da ne vidim sta nam originalno moze doneti "reunion" . Quote
lemmy sixx Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 Los i bezidejni thrash metal. lemmy sixx: ta tvoja slika je krš nad krševima. :haha: Quote
lemmy sixx Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 Pa taman sam namestao kravatu,nisam pozirao. Quote
Demon Seed Posted August 28, 2013 Report Posted August 28, 2013 Ja isto nikad nisam video da neko pozira namestajuci kravatu, ili halter na primer Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted August 30, 2013 Report Posted August 30, 2013 heller.da im daš da sviraju u podrumu pićča, nebi ga napunili.koj to sluša više? koske krckaju pod zubima...hahha.piknik je brutalniji. 1 2 Quote
biohazard Posted August 31, 2013 Report Posted August 31, 2013 u bre koja uvreda. zalim momci, ne treba da pravite reunion, 'Razbijac' je rekao da niste dovoljno brutalni 1 Quote
lemmy sixx Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 Heller,Bethor i Grbave Tange 10.000 ljudi opusteno 3 Quote
Demon Seed Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 triple headline predgrupa Antlantida, oni su izvezbali Arenu dobro Quote
Јарослав Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 објавили на фејсбуку да за јануар планирају свирку у БГ-у Quote
lemmy sixx Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 Do jaja,dolazi yum ekipa sa heksbola,Sale Miler to zasluzuje. 2 Quote
lemmy sixx Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 Raspalimo Trlaju on kaze djubre pokvareno sta to radis brate ono Quote
kuruz Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 potpuno mi je ispario ostatak tog intervjua iz mozga Quote
lemmy sixx Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 Ja sam upamtio to i Hell je pakao a Heller paklenik 1 Quote
Recommended Posts