Fapril ethereal Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 sta znaci Heller?Heller,postoje bombone,Hell Hell znaci pakao,Heller je paklenik.. joj kad se setim ovog crnila Quote
lemmy sixx Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 Idem u skolu znas zvoni sat ja ga raspalim i keva cale kaze djubre pokvareno kaze sta radis to brate ono Plakali smo na haksu. Quote
kuruz Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 zlatno doba heksbola sa striktnog igranja smo prešli na celovečernja prvenstva i filozofske razgovore čuvena partija okončana rezultatom 2:1 posle skoro pola sata 2 3 Quote
lemmy sixx Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 I slike golih capikurki. Lepo bese.Trebali bi da picimo ponovo jebiga. Quote
kuruz Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 kako kad svi ovi izlaze petkom i subotom Quote
lemmy sixx Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 Ili imaju zajebane zene ko Fapril. Quote
kuruz Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 ne razumem zašto je nemoguće organizovati se u normalno vreme 8-9 sati uveče Quote
Fapril ethereal Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 Ili imaju zajebane zene ko Fapril. moja zena voli kad se bavim sportom 3 Quote
lemmy sixx Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 Moze. Ali bice kara banana. Quote
Runner Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 (edited) Ponovo su u Bozidarcu, ponovo januar Novi koncert u božidarcu najavljujemo za 30 Januar 2015 god. Nadamo se da će ponovo biti dobra zabava.Naši gosti su grupe THE ENDLESSFALL I PRISONER.Cena karte je 500 din. i možete ih kupiti na dan koncerta na samom ulazu. Očekujte i neka iznenadjenja. Vidimo se .HELL ON ! Edited December 3, 2014 by Runner Quote
heller for ever Posted January 21, 2015 Report Posted January 21, 2015 jeeaaaa nova speed heller pesma Quote
ManiaC Posted February 24, 2015 Report Posted February 24, 2015 http://www.serbian-metal.org/intervjui/5604/attila-heller-u-jugoslaviji-su-nas-svi-pljuvali/ ne znam samo dokle ce dogurati sa ovakvim stavovima..Nisu svirali 21 godinu i sad im se kao ne svidja nijedan domaci band..Valjda niko nije svirao metal u Srbiji za te dve decenije pa ce sad oni u 50 godina da nas nauce kako se svira i sta je metal.. Mislim ovaj lik je mogao malo opsirnije da odgovara ne pitanja a ne u jednoj recenici kao da ga bas zabole one stvar.. Bojim se da ovaj kultni band nas i nece da bude takav kult ako ovako nastave.. 7 Quote
Descender Posted February 24, 2015 Report Posted February 24, 2015 :haha: Kuku! Pitanja: Bethor Odgovori: Attila Fali samo Rogošić. :haha: 3 Quote
ManiaC Posted February 24, 2015 Report Posted February 24, 2015 Vec vidim kranje neobjektivnu recenziju tog novog albuma tipa "stari majstori pokazali kako se to radi" Da se razumemo nemam ja nista protiv ovog band-a,cak ih i gotivim i bio sam prosle godine na svirci u Bozidarcu,meni licno jedna od boljih svirki na kojoj sam bio,mozda bas zbog tog kult-a.Prvi put sam ih slusao kada je REX izdao ono reizdanje njihovog dema i albuma.Ali ako nastave ovako da kenjaju misleci da su oni sad uhvatili boga za muda,moju podrsku sigurno nece imati.. Quote
Sale B.C. Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 kao malo stariji na forumu samo bih napomenuo da se sećam lokalnih bendova u to vreme koji su ovakve ''kultove'' jeli za doručak, a što se intervjua tiče - čemu intervju ako na pitanja odgovaraš s par slova? 6 Quote
Vuk Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 Mozda je gledao onaj intervju Gaahl-a za "Metal: a headbanger's journey", pa se nalozio na zajebanost. 2 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 (edited) Kao neko ciji je bend nastupao sa pomenutom gospodom, mogu samo da kazem da su vrlo korektni i kolegijalni ljudi u pitanju. A sto se ovoga za domace bendove tice, to je vec njegova stvar. Ako se coveku ne svidja, ne svidja mu se. Da li sad neko treba da se uvredi zbog toga ? Nije nikoga pljunuo, niti je rekao nesto lose o bilo kom drugom bendu. Edited February 25, 2015 by Dekapitator_Prisoner 1 1 Quote
Demon Seed Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 Kako nije, rekao je loše o svim domaćim bendovima Quote
Vuk Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 Nebitno je kako se izrazio o ostalim bendovima sa scene, njegovo je pravo. Problem je u shkrtosti na rechima i informacijama, a valjda je cilj svakog intervjua da chitaocima iste pruzi, iz prve ruke Quote
Demon Seed Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 I sve tvoje bendove je nagrdio, da znaš. Quote
lemmy sixx Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 On ne svira metal, on sa Sarkijem kuka grandz. Sta ocekivati od ovih pacera sem da nastave biti paceri. Nebitno to sto su rekli za domace bendove, svako ima pravo na svoj ukus. Ono sto je bitno je sto bi ih 90% tih bendova pojelo za dorucak. Tesko smece od benda, od vajkada bilo vazda ce i biti. 3 1 Quote
Chicken Little 420 Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 Nebitno je kako se izrazio o ostalim bendovima sa scene, njegovo je pravo. Problem je u shkrtosti na rechima i informacijama, a valjda je cilj svakog intervjua da chitaocima iste pruzi, iz prve ruke Ne. Quote
Vuk Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 Pa chemu onda intervju? Lepo napishesh ono shto ti mislish da treba, "ispitanik" ponovi - srecni obojica xD Quote
Recommended Posts