dudi Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Hmmm ovo nemam evo sta ja imam (ako je to tacno tagovano) Ladno likovi iz Hellera dolaze na temu KRV TECE U POTOCIMA!!! Jeste tacno je tagovano to sto imas su snimci iz 88 e godine a ovo je iz 89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Jeste tacno je tagovano to sto imas su snimci iz 88 e godine a ovo je iz 89 Extra,onda da podelim to.Nadam se da clanovi Hellera nece imati nista protiv http://rapidshare.com/files/81044317/Helle...de_1988_-_1.rar http://rapidshare.com/files/81053334/Helle...de_1988_-_2.rar Da zanima me jos nesto.Da li bi mogli da dobijemo tekstove ovih pesama koje su na engleskom (ukljucujuci dead or alive) i Inkvizicije (nije mi jasan onaj deo posle "krv tece u potocima").Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 (edited) Драги моји,ево једна ретро-слика,са поставом Heller-a из 1986 год. Тек да знате ,ко је први пржио у Србији Моја маленкост,Коле,Милер,Атила Tad smo se negde i upoznali, na Olimpu. Doduse, ja bi rek'o godinu-dve kasnije mozda. Kad bese jebeni Olimp? Kole i Jaksa me isprozivase da svratim, to mora da je bilo '87-'88? Vrag bi ga znao. Uzgred, to si ti Cvoro? Posto nisi Atila, nisi Kole, nisi Dane, nisi Beli a nisi ni Zmegi. Mada mi sad pomalo licis na Zmegija or pre jedno 7-8 godina (sa Jaksine svadbe). Matori, pozdravi ekipu, will ya? Inace, znamo, ko je prvi przio bilo kak'u varijantu u Srbiji, jel'da. Heller, you betcha mama. Edited January 4, 2008 by Dersu Uzala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 sto propade tema..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Није пропала, само видиш ко се овде креће, а ти људи слабо долазе на форум. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Ja uvek snimam ovo temo, nedo Bog da se jave ovi fantje Helleri. Super decaci. Kapa. Dole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Ja uvek snimam ovo temo, nedo Bog da se jave ovi fantje Helleri. Super decaci. Kapa. Dole. Jeli matori kakav ti to jezik koristis neki Esperanto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Идо или како се већ зваше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Srpski Pomesao Spanski sa Engleskim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Vidis brale da je taj pobra izgleda Karantanac. Prasili su oni po staroj Jugi izgleda zajedno,tad smo svi bili braca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
стара гарда Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Tad smo se negde i upoznali, na Olimpu. Doduse, ja bi rek'o godinu-dve kasnije mozda. Kad bese jebeni Olimp? Kole i Jaksa me isprozivase da svratim, to mora da je bilo '87-'88? Vrag bi ga znao. Uzgred, to si ti Cvoro? Posto nisi Atila, nisi Kole, nisi Dane, nisi Beli a nisi ni Zmegi. Mada mi sad pomalo licis na Zmegija or pre jedno 7-8 godina (sa Jaksine svadbe). Matori, pozdravi ekipu, will ya? Inace, znamo, ko je prvi przio bilo kak'u varijantu u Srbiji, jel'da. Heller, you betcha mama. Поздрав Џајо ! Нисам Чвора,он је дошао после мене. Требало би да ме знаш,ја сам познатији под надимком "Деда",и углавном сам се дружио са Колетом,а и са Јакшом,а виђали смо се по свиркама,клубовима... Искрен да будем,не виђам више никог,сем Колета,ваљда зато што смо једини неожењени Сво остали су породични људи(нисам сигуран за милера),дакле жена-деца ! Падало ми је на памет,да их окупим,онако уз пићенце,па да им предложим да се направи нека свирка...мада ми се чини да су они више dead nego alive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 hehe, do jaja.nekako ne mogu da ih zamislim kao porodicne ljude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Da ste svirali '52, to nije izgovor za užasnu muziku koju ste napravili. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Sine "Heller" je zakon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Da ste svirali '52, to nije izgovor za užasnu muziku koju ste napravili. Objasni se.ODMAH! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Da ste svirali '52, to nije izgovor za užasnu muziku koju ste napravili. индијанац. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Da ste svirali '52, to nije izgovor za užasnu muziku koju ste napravili. Jesi ti svestan sta si to napisao. Ti si muzicki nepismen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Sine koliko god Heller zvucao prosto i praistorijski u odnosu na danasnje produkcije i "komplikacije",oni su prvi svirali nesto zesce or hard rock-a na nasim prostorima tako da ako si ti od novije generacije ne mozes to ni da shvatis.Ljudi dzabe mu objasnjavati,IGNORE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.R.T. Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Metalni haos nece umreti za njim ce ostati ljudi prokleti.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Sine koliko god Heller zvucao prosto i praistorijski u odnosu na danasnje produkcije i "komplikacije",oni su prvi svirali nesto zesce or hard rock-a na nasim prostorima tako da ako si ti od novije generacije ne mozes to ni da shvatis.Ljudi dzabe mu objasnjavati,IGNORE! Zapravo prvi koji su poceli da sviraju nesto zesce su "Gordi" na zadnja dva albuma "Pakleni Trio" iz 1981. i "Kraljica Smrti" iz 1982. godine. Prvi koji su poceli da sviraju thrash kod nas(mislim na SFRJ) su "Heller" i "Evil Blood". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 hvala HELLERu sto je postojao ikad... vereujes u boga, umires od toga..jebo te andjeo gebrijel... slava HELLERu!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Поздрав Џајо ! Deda, kako da se ne secam. Malo su mi datumi fazno pomereni. Ja sta kog spomenem, meni svi kao, pa to nije bre bilo tada, budalo. More je tu alkohola proteklo. Koleta nikako da savatam na mailu pa nesto kao preko myspace-a ono ja njima (Rapidforce) a oni to razduze dalje. Mali Vlada mi slao slike sa Jaksine svadbe i sire. I tako, spotaknem se neki put na neku vest. Ne mogu da verujem da ne mozete da sednete zajedno, koliko god vas ima. I Peca Mrmot i Malisha. Sto kazes ti, стара гарда. Bedak . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 bas volite da pravite zazubice mladjima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Objasni se.ODMAH! Mislim da me i bez podrobnjieg objašnjavanja možeš razumjeti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Шта то, да си лупио за медаљу? Па, у праву си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts