michelle Posted January 17, 2004 Report Posted January 17, 2004 Ja popila tri piva, ti ocigledno jos vise Quote
Vlaja Buraz Posted January 17, 2004 Report Posted January 17, 2004 Ex-ženo, pretjeruješ obilno kao i obično. Ti znaš da meni ne treba alkohol, tvoje izjave ljubavi su mi dovoljne da krenem razmišljati o tome kako da naudim sebi. Quote
Vlaja Buraz Posted January 17, 2004 Report Posted January 17, 2004 Ali se poprilično razveselim kad vidim da patiš... Quote
michelle Posted January 17, 2004 Report Posted January 17, 2004 :| I shall show no emotions from now on :| Quote
Vlaja Buraz Posted January 17, 2004 Report Posted January 17, 2004 I was a sour boy... Please find a way to forgive me. Quote
Milkica Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 (edited) Michelle,ako slusas,ne vredi ti nista bez Core-a!Tu su njihove prave pesme(razume se grunge!)!Volim sve albume,Core je pravo remek delo,ko sto je neko spomenuo gore,za prvenac je mnogo vise od toga kakav bi trebalo da bude.Licno,nisam bas neki ljubitelj Tiny Music-a.... Ako ih prvi put slusas,ne preporucujem No.4,uplasices se od one Down Pozdrav,drugovi moji! Edited September 23, 2004 by stpgirl Quote
rebel_grunge Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 I was a sour boy... Please find a way to forgive me. Btw Sour Girl je shit pesma, neko vid'o spot ? Quote
Lhabia Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 E,hvala Bogu da je neko otvorio i ovu temu!Bas htedoh da je ja otvorim,kad ono... Meni Core najvise odgovara!Sve pesme su mi JAKO dobre,a pogotovo Sex Type Thing,Wicked Garden i naravno Plush!Album bas odise nekom energijom.Sve je super...produkcija,muzika,a nadasve ideja...koja im je nakon drugog malo i ponestala.Sto se tice produkcije spotova,to je vec blaga katastrofa,iako se meni svidja spot za Wicked Garden koji je dosta sirov... Drugi je Ok,ali ga je najbolje slusati u paketu sa prvim.Dobre su pesme Interstate Love Song,Still Remains i Big Empty. Na ostalim albumima su definitivno popustili.Nije to vise to.Moze da se nadje po koja pesmica,ali je sustina prazna.Poceli su poprilicno da lutaju...pocev od Weiland-ovog new stiling-a!Druga osoba potpuno.Do duse,novi fazon moze da se uoci vec u spotu Sex type Thing. Mozda je i bolje sto su se razisli jer ko zna kako bi ovo dalje funkcionisalo! Moram da kazem da nisam bas odusevljena Velvet Revolver-om,ali to trenutno odgovara nekom Scott-ovom stilu zivota,pa neka mu je sa srecom! Pozdrav! Quote
Milkica Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 Ja Weilanda vishe ne mogu da prepoznam.Ko da je neka druga osoba u Vr-u,od njegovog starog izgleda nista nije ostalo,bukvalno ko da se ne radi o istoj osobi(ne racunajuci glas) Quote
thumb Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 Core je njihov najbolji album.Ovaj bend je imao veliki potencijal na pocetku karijere ali on je sa par zadnjih albuma i Scot-ovim odavno poznatim problemima vec bio ugasen. Quote
rebel_grunge Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 Gledam Wicked Garden i Sour Girl... Jel' ovo ista grupa ? ? ? Quote
Milkica Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 ahhh........bice da jeste.......sour girl uuuuaaa! Quote
Milkica Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 Jeli bre,pa zar ovde niko nema Thank You dvd??? Quote
Vlaja Buraz Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 ahhh........bice da jeste.......sour girl uuuuaaa! Sour Girl! Quote
Milkica Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 ja tu pesmu jebiga nekako nikad nisam mogla da svarim Quote
Milkica Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 Nisu svi jaki kao ja. vala i to sto kazes Quote
rebel_grunge Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 Goddamn...Shta on ono radi na pochetku spota, i dont get it... ? ? ? Quote
Vlaja Buraz Posted September 28, 2004 Report Posted September 28, 2004 Šta radi, ne sjećam se? Da, da napomenem, taj spot je stvarno vanzemaljski dobro urađen, tako jednostavno, a opet tako efektno, oni zečevi, plavi filter... uh Quote
Milkica Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 Goddamn...Shta on ono radi na pochetku spota, i dont get it... ? Hmmm......shiri ruke Quote
Cosmic Sailor Posted September 29, 2004 Author Report Posted September 29, 2004 Stvarno Sour Girl je dojajan spot. Oni zecevi sto lice na Teletubbiese and stuff. A Scott, stvarno se nesto debelo tripuje onim sirenjem ruku i uvijanjem. A ona riba je Sarrah Michelle Gellar i cuo sam da su debelo pukli para za njega. Quote
rebel_grunge Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 Šta radi, ne sjećam se? Da, da napomenem, taj spot je stvarno vanzemaljski dobro urađen, tako jednostavno, a opet tako efektno, oni zečevi, plavi filter... uh Meni ono lichi na teletabise Quote
rebel_grunge Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 Stvarno Sour Girl je dojajan spot. Oni zecevi sto lice na Teletubbiese and stuff. A Scott, stvarno se nesto debelo tripuje onim sirenjem ruku i uvijanjem. A ona riba je Sarrah Michelle Gellar i cuo sam da su debelo pukli para za njega. Buffy the vampire slayer ? ? ? Quote
Recommended Posts