Cosmic Sailor Posted August 3, 2003 Author Report Posted August 3, 2003 Nisu. To je tajno snimio neki njihov fan koji je bio na koncertu. Iznenedjujuce kako je kvalitet zvuka dobar, doduse nije vrh, ali s obzirom da je amaterski snimak super je . Cini mi se da je izdat za neku nezavisnu produkcijsku kucu, cini mi se "Toyboys".Pjesme su samo sa prvog albuma i ima nekolike reprize (Plush, Sex type thing itd). Slusam ih vise nego studijske verzije. Sto znam,zvuce mi jace. A taj unplugged nisamslusa, kao ni taj koncert. Jebiga, gleda sam samo par kratkotrajnih live snimaka. I davno sam gleda njihov nastup sa Laynejem. Svirali su cini mi se No excuses. That's all. Quote
alice modrijan Posted September 19, 2003 Report Posted September 19, 2003 imam samo shangri -la dee da i svidja mi se ,mada predpostavljam da imju boljih albuma... regeneration i too cool queenie su super pesmice.... Quote
blondie`s friend Posted September 19, 2003 Report Posted September 19, 2003 Uh,uh uh...alice: Shangrila dee da je sigurno najgori njihov album! Za obavezna su prva dva:Core i Purple, s tim da je prvi koji sam imao bio ovaj potonji;i danas mi je omiljen! Quote
alice modrijan Posted September 19, 2003 Report Posted September 19, 2003 ma da,predostavljala sam da je to jedan od losijih albuma....moram nabaviti ostale...ah...skc...smrk Quote
CTPAX Posted September 19, 2003 Report Posted September 19, 2003 I ja imam jedan album, ne znam koji, mrzi me sad da trazim, mozda isti kao ti, alice, ali mi se ne svidja nesto posebno, a ljudi mi kazu da je to njihov najgori album; tj. album na kojem su imali najmeksi zvuk... P.S. Zar nije Stone Templed pilots? :? Quote
alice modrijan Posted September 19, 2003 Report Posted September 19, 2003 pa koliko ja znam,stone temple pilots... a moguce da imas taj album..tu je bas mek zvuk...al'opet moze se naci nsto zanimljivo... Quote
CTPAX Posted September 19, 2003 Report Posted September 19, 2003 Moguce da je taj album, a nisam se nesto ni trudio da ga preslusam (nisam mu ni dao sansu, kako onda da mi se svidi), mozda ga bas veceras odslusam ponovo.. Quote
Vlaja Buraz Posted November 25, 2003 Report Posted November 25, 2003 MTV (www.mtv.com/news) report that although SCOTT WEILAND (VELVET REVOLVER, ex-STONE TEMPLE PILOTS) was due to have his arraignment on a DUI charge on Monday (November 17), the case was continued until December 3rd. The singer is completing his court-ordered stay at a residential rehab facility, and will not have to appear at the next court hearing, as his lawyer can enter a plea for him since it's a misdemeanor charge. Meanwhile, Weiland's former STONE TEMPLE PILOTS bandmates confirmed in an interview with Guitar One that the band is officially over. Lead guitarist Dean DeLeo told the magazine, "Along with the beauty of STP there was a dark trail that went right along with it... There's not much I can look back on and say I really enjoyed, without wondering if the floor was going to drop from under us." The DeLeo brothers, having just produced ALIEN ANT FARM, are now focusing on producing the new band MONTEREY. Sad će kompilacija, pa Velvet Revolver, pa za dve godine re-union turneja... Quote
Sentinel Posted December 17, 2003 Report Posted December 17, 2003 Da, Shangri je definitivno njihova najveca katastrofa od albuma... Jedan od retkih bendova koji tokom svoje karijere lagano (ali sigurno) stagniraju - Sve njihove albume gradirao bih tako da im hronoloski redosled izdavanja ujedno oznacava i kvalitet. Najbolji definitivno Core, pa Purple, zatim Tiny shop, N0.4 i na kraju ova poslednja beda koju sam preslusao samo 4-5 puta jer im je albuma zaista odvratan. Inache Skot, kao po obicaju, i dalje nastavlja da pravi sranja, evo shta sam procitao danas na netu: Scott Weiland, pjevač novih Velvet Revolver te bivših Stone Temple Pilots stavljen je u strogi pritvor u rehabilitacijskoj klinici u Pasadeni u Kaliforniji jer je pokušao unijeti drogu u ovaj centar. On je ondje na 6-mjesečnom odvikavanju. Imao je dopuštenje za izlazak iz klinike pod policijskom pratnjom kako bi završio sa snimanjem vokala za pjesme s prvog albuma Velvet Revolver, što je i napravio te mu je ostala još samo jedna nedovršena. Kad se vraćao u kliniku, izgleda da je bio u šopingu heroina. Quote
Vlaja Buraz Posted January 14, 2004 Report Posted January 14, 2004 Ja bogami, Stevo najvolem 3. i 4. album. Nego, vijesti, izvor http://www.hardradio.com: BLACK CROWES frontman CHRIS ROBINSON is said to be forming a new group with Robert DeLeo (bass), Dean DeLeo (guitar) and Eric Kretz (drums) of STONE TEMPLE PILOTS and some unidentified ex-members of GUNS N' ROSES. To recap, Axl Rose left Guns N' Roses, Stone Temple Pilots singer Scott Weiland left his band to sing for the remaining members of GN'R (calling themselves VELVET REVOLVER) and Chris Robinson disbanded The Black Crowes over a year ago to pursue a solo career. More info as it becomes available. O majko moja. Samo da dobre muzike bude... Quote
Vlaja Buraz Posted January 15, 2004 Report Posted January 15, 2004 Ex-ženo, zar ne možeš kucati a da ne ostaviš flašu? Quote
Sentinel Posted January 16, 2004 Report Posted January 16, 2004 Ja bogami, Stevo najvolem 3. i 4. album.Nego, vijesti, izvor http://www.hardradio.com: BLACK CROWES frontman CHRIS ROBINSON is said to be forming a new group with Robert DeLeo (bass), Dean DeLeo (guitar) and Eric Kretz (drums) of STONE TEMPLE PILOTS and some unidentified ex-members of GUNS N' ROSES. To recap, Axl Rose left Guns N' Roses, Stone Temple Pilots singer Scott Weiland left his band to sing for the remaining members of GN'R (calling themselves VELVET REVOLVER) and Chris Robinson disbanded The Black Crowes over a year ago to pursue a solo career. More info as it becomes available. O majko moja. Samo da dobre muzike bude... Ma samo nek oni pozive, dok je njih bice dobre muzike a: Quote
michelle Posted January 16, 2004 Report Posted January 16, 2004 Ex-ženo, zar ne možeš kucati a da ne ostaviš flašu? Quote
Vlaja Buraz Posted January 16, 2004 Report Posted January 16, 2004 Dobro sad, nemoj tako vući jezik okolo, izlizaće se. Nego, htjedoh te pitati, slušaš ti STP? Quote
michelle Posted January 16, 2004 Report Posted January 16, 2004 Jok, mnogo je to grandzerski za mene, starog sminkerskog prostaka 8) Quote
Vlaja Buraz Posted January 16, 2004 Report Posted January 16, 2004 Možda bi mogla pokušati sa 3. i 4. albumom (Tiny Music... i No.4)... Ako naiđeš na njih, isprobaj... Samo njihov prvi album je pravi grunge, ovo poslije je 'lista gora, cvjeta cvijeće', poprilično šareni albumi sa mnogo različitih psihodeličnih, retro i hard rock ukrasa... Quote
michelle Posted January 16, 2004 Report Posted January 16, 2004 Mogla bih da probam, imam ovde neki album, iskopacu ga Quote
Vlaja Buraz Posted January 16, 2004 Report Posted January 16, 2004 Sve što radiš, radiš na svoju odgovornost. a: Ja sam ionako predaleko da budem uhvaćen u slučaju neke nesreće. 8) Quote
michelle Posted January 16, 2004 Report Posted January 16, 2004 Ain`t no mountain high enough Ain`t no river long enough To keep me from getting to you 8) Quote
Vlaja Buraz Posted January 17, 2004 Report Posted January 17, 2004 Moj pas je ipak preopasan za tvoju mačku. Ne bi se ti usudila. Quote
Vlaja Buraz Posted January 17, 2004 Report Posted January 17, 2004 Ono što rekoh je baš pretjerano ali neka... Pa možeš li patko preplivati Drinu? Quote
michelle Posted January 17, 2004 Report Posted January 17, 2004 Da znam da ces mi se vratiti ne bi mi bilo tesko preplivati ni Amazon a: Quote
Vlaja Buraz Posted January 17, 2004 Report Posted January 17, 2004 Odoh u banju da se obrežem sa nadom da ću se zajebati pa promašiti. a: Quote
Recommended Posts