Vlaja Buraz Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 Jebiga, ja uopšte ne znam šta su teletabisi, tako da... A i ako to jesu teletabisi, to su zečevi. Quote
rebel_grunge Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 Jebiga, ja uopšte ne znam šta su teletabisi, tako da... A i ako to jesu teletabisi, to su zečevi. Ne znash ??? Tinki Vinki, Lala, Po... i onaj chetvrti. Quote
rebel_grunge Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 Ili u malo drugachijem izdanju... Quote
Milkica Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 Buffy the vampire slayer ? ? ? eeeeeeeee bash ta!!! Quote
bella lugossi Posted October 1, 2004 Report Posted October 1, 2004 Ma,Stp su bas gotiva!Scott mi je beskrajno simpatican...cak pre mislim da mu trenutni imidz i vise lezi!To mi je bas on...sve to uvijanje,bekeljenje... Bas su bili atipican bend.Inace,on je stvarno jako dobar vokal,a oni super muzicari.Na sve to jos njegovo zezanje i dobije se jedan EXTRA bend. Mislim da je bas pozitivno doprineo njihovoj popularnosti.Definitivno je udaren,a kako i ne od tolikih para.Malo je smor ovaj njegov trip sa drogom,ali jebes ga,svako bira kako ce da ispuni zivot! Svi albumi su na svoj nacin dobri...tacno oslikavaju faze kroz koje je bend prolazio.Omiljeni su mi Core i No.4. Velvet Revolver vec nije tako extra...ono tipa vec vidjeno,ali nije ni los.Preporucujem spot Falling To Pieces!Mnooogo je dobar! Poz... Quote
Milkica Posted October 1, 2004 Report Posted October 1, 2004 (edited) Ne bih se bas slozila da je Fall to pieces bog zna kakav spot.Bolji je Slither Edited October 1, 2004 by stpgirl Quote
Anonymous N Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 Savrsenstvo je kad odsviras "Atlanta" u unplugged verziji Omiljena Down i Sin .Nema sta stvarno posle alice su najjaci bend Quote
Rooster Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 STP je odlican bend...iz medju aic i njih nezna se ko je bolji. Moja najomiljenija pesma je Plush. Quote
Lhabia Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 Pa,dobro,sta je ovo...zapustili temu Sad bez zezanja zelim da priupitam da li bi neko zeleo da pravi tribute band Stp-a?Dobro,kasnije svoje... Aj,da moderatori ne kenjaju,ko hoce nek mi posalje pm,ok? Quote
Guest limun Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 ja cem pravim STP tribute!!!!!............... Quote
negative creep Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 Slusam ih po ceo dan. Da covek ne poveruje da je od ovog coveka postao ovaj Quote
Tomislav Sawyer Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 cuti, dobro je da je uopste ovde posle toliko venskih goblena. Quote
negative creep Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 I to sto kazes. Mada ja ne mogu da zamislim kako bi Kurt, Andy & Layne izgledali danas... Quote
Neo Geisha Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 ne znam..Creep mi je omiljena mozda zato sto je to prva pesma koju sam cula od njih Quote
Vlaja Buraz Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Ja sam već pisao koji su mi omiljeni albumi, pjesme, boja kose SW itd. Nego, budući da tražim STP na DVD, a znam da postoji samo jedna varijanta: http://www.amazon.com/gp/product/B0000DJYQ...-7592755?n=5174 (Thank You - kompilacija najvećih hitova, uz koju ide jako zanimljiv i opsežan DVD) Zadržim se malo čitajući recenzije... Umro sam od smijeha čitajući jednu: No STP, F$%K You!! {replaced word 'thank' with similar one!}, October 14, 2005 Reviewer: The Hoplite Phalanx Fighting Formation "Twelve Labors of Heracles" (Swing on a Spiral) - Top 1000 Reviewer Iako ne mogu reći da se slažem sa izloženim, ono što me je oduševilo jeste: Stony-La-Dee-Da Shangri-La-Dee-DUH Stoner-La-Dee-DUH Stoner-La-Dee-Da derogatory pop-fest "Drugs of the Week" Druggie-La-Dee-DUH Shangri-Narc-Dee-Da Kao da je sam Mike Patton ovo pisao recenzirajući album RHCP. I da, naravno, ako neko ima ovo, neka se javi. I da, ko ima STP Unplugged divx/DVD a nije lijen, neka se javi. Quote
negative creep Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 ne znam..Creep mi je omiljena mozda zato sto je to prva pesma koju sam cula od njih I meni je Creep omiljena. Narocito onaj deo "Think you're kinda neat then she tells me I'm a creep"! Imam ja unplugged ali traje 20-tak minuta... Quote
darthmoog Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Jedan od boljih grunge bendova...slusam ih mnogo dugo...imao sam ja thank you ali sam morao da ga vratim... sad ce uskoro army of anyone pa cemo moci da se podsetimo na stare dane... Quote
negative creep Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Jedan od boljih grunge bendova...slusam ih mnogo dugo...imao sam ja thank you ali sam morao da ga vratim... sad ce uskoro army of anyone pa cemo moci da se podsetimo na stare dane... Hm...sta ce uskoro? Quote
negative creep Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Sorry...army of anyone...da, znam. STP - (minus) Scott. Koliko oni imaju albuma? Quote
darthmoog Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Evo izasao je napokon i taj army of anyone koji cekam vise od godinu dana..reci cu samo da je ovo najgora supergrupa od svih do sada (audioslave,velvet revolver,panic channel).. ocajan je album..dve-tri dobre pesme sve ostalo shit... Quote
negative creep Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Znaci, ne isplati se juriti album po netu?! :/ A bas sam mislila da ce biti fin album. Mada, ko zna, mozda mi se i svidi. (iako nema Scotta) Quote
negative creep Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 (edited) E sto mi je super ovaj monolog. Na MTS-u sad bio spot Sex Type Thing!!! Ali ne spot-spot, vec spot koji sadrzi scene sa 5-6 koncerata! Je l' ima neko to? I na kraju Scott stoji na bini go, ima samo zastavu oko "onog dela" i skine jeeeeeeeee Prvi put sam sad videla ovaj snimak! Je l' ima neko neki njihov koncert a da nije Live at the house of blues? Moj mali teatralni Scott Edited December 25, 2006 by negative creep Quote
Hellbilly Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 (edited) Jaoooo to sam slushao kao klinac! Bash su dobri... Jbt, ladno sam za boravio za taj bend. Sad cu bash da ih pustim... samo da nadjem kasetu.... Edited December 26, 2006 by Hellbilly Quote
darthmoog Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 A dali je neko od vas slusao Talk Show...to je bend koji je nastao nakon u toku prve scotove rehabilitacije i prvog raspada benda...prvobitno materijal za cetvrti album ali su ga snimili bez scotta sa drugim pevacem...odlican shit obavezno nabavite Quote
Vlaja Buraz Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Ja danas skinuo Mad Season. Slučajno naišao. Prije neka 2 mjeseca sam skinuo Weiland prvi solo. Užasan mi je bio. Potražiću ovih dana Talk Show. Ista je godina u pitanju. Quote
Recommended Posts