Routasydän Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Mozda je zato Juha-Pekka rano zavrsio karijeru u PB, jebiga ribe su se vise lozile na pevaca nego na gitaristu, koji pri tom i nije neki gitarista...hahaha...... salim se Ma Ville je meni ok, ali ostatak PB mi je nekako ......... nisu bas neki ludacki muzicari.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 MA Ville je car, obozvam coveka, naj vokal na svetu! Bio, na zalost, posle ovog novog Poisonblacka sve mi se srusilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Ma povratice se njemu glas, bice on opet stari dobri Ville A ja jedva cekam da vidim kako ce izgledati i zvucati bend koji planiraju da osnuju Ranta i Tenkula... Lopakka i Kukkohovi odlicno saradjuju u KYPCK, tu je sa njima i producent STCD-a Hiili Hiilesmaa ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Genre: Gothic Metal Info: [Mp3//VBR//44100Hz Stereo] Length: 56.23 min Size: 95 Mb Country: Finland Poisonblack - A Dead Heavy Day (2008) m/ MeGa ReLiZ m/ TrackList: 1. Intro 00:31 2. Diane 03:57 3. Left Behind 04:45 4. Bear The Cross 03:52 5. A Dead Heavy Day 05:07 6. Me Myself And I 04:31 7. X 06:10 8. Human-Compost 05:24 9. The Days Between 06:20 10. Hatelove 03:58 11. Low Life 04:28 12. Only You Can Tear Me Apart 07:46 Band: Ville Laihiala - Vocals & Guitar (Sentenced, Breed, Negative) Antti Remes - Bass (Damage (Fin), Mythos (Fin), Solution 13) Janne Markus - Guitar Tarmo Kanerva - Drums (Solution 13, Sentenced) Marco Sneck - Keyboard (Afterworld, Kalmah, Mental Voice, Reflexion, Slippery When Wet, Stargazery) http://rapidshare.com/files/140539643/Po_S_b_08_na_by_KamaZoh_mediaportal.ru.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Hvala. Poslusacu ga, mada ovo sto sam do sad cuo ne dopada mi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 E da ga jebem, nemam nego dial up trenutno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Nisam video link na temi pa sam skinuo sa torrenta http://www.mininova.org/tor/1741642 Sad cu da preslusam detaljno pa pisem komentar. Inace singl nije los, iakoje Villeu pukao glas, ali jebem li ga, mozda je ovako bolje, daje mu neki dodatni smek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poison Ivy Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 (edited) E bre!!! Ne da pljujete po coveku!!! Inace skinula sam album i na prvo slusanje odusevljena sam!!!! Edited August 28, 2008 by Poison Ivy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Ima dosta baladica, bas mi prija ovaj album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Posle nekoliko preslusavanja albuma moram da kazem da mi se jako, jako svidja, mozda cak i najbolji album do sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 E stvatrno odlican album! ocekivao sam smor neki, al je super, a i Villeov vokal je okej! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Bio bih jako zahvalan ako neko ima neki link za download bunus DVD-a koji ide uz ovaj album, kao i bonus pesama "Dream On" & "Soldier of Fortune" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poison Ivy Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 I da li je iko nasao link za ovo? Ja prevrnuh sve zivo i nema! :/ Inace ko voli (kao ja ) akusticne verzije... http://www.youtube.com/watch?v=1OLFRLfFTAE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Hvala Krajo I ja obozvam unplugged mjuzu, nadam se da ce objaviti neki unplugged DVD, to bi bilo sjajno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Posle nekih 25-30 preslusavanja albuma moram da konstatujem da je FANTASTICAN, najbolji Poisonblack album do sada, evoluirali su, promenisi se, vise niko ne moze da im prisije etiketu da lise na ovo ili ono, imaju svoj zvuk koji je odlican. E jedina zamerka je to sto su tekstovi malo slabiji, ima nekih bezrazloznih vulgarnosti, kao na primer u "Me, myself and I", a pomalo mi je cudan i refren u "Diane".... e da, zamerka je i to sto nigde ne mogu da nadjem taj bonus DVD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Kapiram da je Diane kao igra reci, kao da hoce da kaze Dying, sto lici na Diane i tako to... A album je stvarno fenomenalan...nije mi najbolji, ali mnogo zreliji i inspirativniji od prethodnog...ipak mi je prvi naj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Hmmmm... Sinoc sam napokon poslusao. Dosadan album nema sta. Kako koji novi album izbace sve je gori i gori. Pesme su pune provaljenih rifova, akorda naslaganih po principu by the book i nikad losija vokalna izvedba od dragog nam Ville Laihiale. Escapexstacy mi se jedino dopada. LSD nije losh ali brzo dosadi ali ovaj poslednji je bas losh. Ima par dobrih stvari ali i te "dobre" stvari su tezak prosek. Jako sam se razocarao u ovaj bend i Vileta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Menije na prvo slusanje album bio takodjer pomalo dosadan, pesme licile jedna na drugu, ali posle par dana sam poslusao jos jednom, pa jos jednom i sve vise mi se svidjao. Sad mi je strava i obozavam da ga slusam. I meni je prvi album odlican, pogotovo vokal Juha Pekke, ali nekako jeipak tanak, mrsav i solaze su jako lose. Ali ipak odlican, vrh album. Ovaj poslednji je mnogo jaci, cvrsci, ozbiljniji, a Villeov glas mi je jako zanimljiv ovako unisten od alkohola E sad onaj ko ocekuje jos jedan Sentenced album naravno da ce se razocarati, jer jebiga ovde je samo jedan clan tog benda Da je samo Ville dao Lopakki da mu uradi tekstove mislim da bi album bio perfektan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Zapravo meni poslednja dva albuma Poisonblacka zvuce kao losa kopija Sentenceda. Moguce da je album bolji kada se vise puta poslusa ali ga ja necu slusati vise, ima toliko boljih albuma trenutno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Meni uopste ne zvuci kao Sentenced, pogotovo je vokal drugaciji, manje ima vratolomija na gitari, nema onih "pitkih" rifova i akorda, a ima previse klavijatura, kojih u STCD nije ni bilo, ili je bilo jako malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 Ne svidja mi se sto ima tolko klavijatura jer album jos rokerskiji od prethodnog, ja bi ih smanjio, ne bi reko da je kopija Sentenceda, ima razlike puno, ali ipak mora da lici, zbog Ville-a naravno, cak mi se cini da pokusava da peva kao na starijim Sentenced albumima, npr. kao na Down... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Ni ja ne volim sto ima puno klavijatura, ali jbg A ja sam bas hteo da konstatujem kako mu je glas sad mnogo bolji nego na recimo albumu Down. Sad fura isti stil pevanja, ali konacno ima pravi hrapav glas, za razliku od onog perioda kada je nekako pomalo zvucao krestavo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Al jebiga, meni se bas i ne svidja njegov hrapav glas, al dobro, uklapa se u ovo sad sto rade tako da nemam nista protiv... Ja bi potpuno izbacio klavijature, stvarno su nepotrebne na novom albumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Ma i ja bih izbacio klavijature skroz, mogu samo na momente da se pojavljuju u nekim pesmama, kao na primer Sentenced - No one there i to je sve. Kod PB ih ima previse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Ne, Sentenced je tacno znao gde i kako treba klavjature, kao i gitare ma kao i SVE!! A Poisonblack mi se cini da ubacuje klavijature samo zato sto imaju klavijaturistu u bendu, pa kao da ne bude besposlen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts