Routasydän Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 (edited) Unlpugged DVD (kao bonus isao uz album) Poisonblack - Live At Gloria, Oulu For, Radio Mega Gothic Metal Finland 01. The Glow Of The Flames 02. The Kiss Of Death 03. A Dead Heavy Day 04. Nail 05. Pain Becomes Me 06. In Lust 07. X Odlican je Edited December 1, 2008 by Routasydän Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel84 Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 kakao ja ovde nisam postovala??ijuuuu obozavam ih!!!!moram da skinem taj dvd hwala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Meni je frka da kacim linkove za DL od kako su onog klinca uhapsili pre desetak dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Kog su klinca uhapsili zbog postavljanja linkova? Je li on to sam uploadovao ili samo stavio tudje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Znam da je bio domaci film, zaborav io sam kako se zove, na forumu rapidserbia postavio linkove za DL ovog filma i uhapsili ga. Sad mi frka da kacim bilo sta, svi ti kerovi prate forume. Pa znas valjda da je jedan lik sa ovog foruma isto bio uhapsen kada je trebalo da sa nekim razmeni neke diskove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Da, cini mi se da je to bio jedan lik iz Jagodine. Ma ja mislim da oni ganjaju samo pirate koji barataju filmovima. Bole njih za neki tamo Poisonblack. Ne kapiram kakav je prekrsaj ako postavis tudje linkove? Druga je stvar ako je taj klinac to sam uploadovao. A verovatno jeste. Odakle tamo nekom strendzeru srpski film. U principu, nema ni potrebe za postavljanjem linkova. Svako ko je pismen moze to da pronadje preko Googla, samo da zna sta da trazi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Tako je, i ja sam ovo izguglao. A samo da znate, ovo je Poisonblack - Live At Gloria, Oulu For, Radio Mega http://rapidshare.com/files/153407002/p-la...-x264.part1.rar http://rapidshare.com/files/153438491/p-la...-x264.part2.rar http://rapidshare.com/files/153460980/p-la...-x264.part3.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel84 Posted December 3, 2008 Report Share Posted December 3, 2008 hvala ti do neba!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angels fall first Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 POISON BLACK JE U SUSTINI SENTE(NCED)SON . BEND JE SJAJAN. TAKORECI UTEHA STO SENTENCED VISE NE POSTOJI. SJAJNI SU. OBOZAVAM IH! NADAM SE DA CE DOCI U SRBIJU KAD TAD........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Pa ja mislim da nije tako, npr. prvi album nema veze sa Sentencedom, ostala 2 i lice, ali ne verujem da momci pokusavaju da nastave Sentenced Poisonblackom. Mene interesuje dal mozda sviraju nesto od Sentenceda uzivo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Ne sviraju nista od Sentenced uzivo. I ni jedan album PB ne lici na ni jedan album STCD, skroz je drugi koncept. Jedino mozda melankolicni tekstovi, ali jebem li ga, svi bendovi koji sviraju ovakvu muziku imaju takve tekstvoe. Gitarske deonice su totalno drugacije, solaze, na zalost, mnogo slabije nego STCD, bass takodjer. Inace mnogo mi se svidja onaj Unplugged, juce sam gledao i slusao ceo dan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Sad cu i ja da stavim da se skida. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Zadnji me dosta podseca na Sentenced, ali prva 2 ne. Mozda je i ovo za zadnji previse subjektivno, jer sam dosta slusao ta 2 benda u poslednje vreme, pa su mi se malo pomesale pesme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Mene ADHD podseca na STCD samo u tom smislu sto smatra da, da je preziveo, STCD bi danas mozda zvucao ovako. Mislim da je Ville pokusao da uradi nesto na sta bi licio Sentenced danas, to jest u sta bi evoluirao. Razumes? Znaci nije ovo kopija ranijih radova STCD, vec po mom misljenju ono u sta bi se transformisao STCD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Mene ADHD podseca na STCD samo u tom smislu sto smatra da, da je preziveo, STCD bi danas mozda zvucao ovako. Mislim da je Ville pokusao da uradi nesto na sta bi licio Sentenced danas, to jest u sta bi evoluirao. Razumes? Znaci nije ovo kopija ranijih radova STCD, vec po mom misljenju ono u sta bi se transformisao STCD Ne, nisam rekao da je kopija Sentenced-a vec da me podseca na njih. Da budem preciznji (mada, cini mi se da sam to vec spomenuo negde) A Dead Heavy Day i The Funeral Album mi deluju kao CD1 i CD2 jednog istog albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 nekako kapiram da ostatku clanova poisonblacka posebno ide na zivce poredjenje sa sentencedom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 I obratno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Jbg, mislim da je celo to poredjenje zbog Ville-a I da sviraju black, opet bi ljudima licilo na Sentenced Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Meni uopste ne lici. Malo mi Poisonblack u momentima povuce na In flames, mozda zbog modernih klavijatura, sta znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Pa lici zbog vokala, to je jednostavno Villeov stil, on ne moze da peva drukcije, On ne ume da peva al zato je najbolji pevac na svetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Pa lici zbog vokala, to je jednostavno Villeov stil, on ne moze da peva drukcije, On ne ume da peva al zato je najbolji pevac na svetu. Taj rad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ako neko ima ovaj unplugged u mp3 verziji bio bih jako zahvalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Verujem da to moze lako da se nadje na netu (mada, nisam trazio), ali bi trebalo taj dvd nabaviti nekako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Verujem da to moze lako da se nadje na netu (mada, nisam trazio), ali bi trebalo taj dvd nabaviti nekako. Ma imam ja taj DVD unplugged, ovde sam kacio rapidshare linkove, nego mi treba mp3 zapis tog unpluggeda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Ma imam ja taj DVD unplugged, ovde sam kacio rapidshare linkove, nego mi treba mp3 zapis tog unpluggeda Pa ako imas dvd (a ne dvd rip - divx), onda ti je najbolja varijanta da ti sam ripujes to po chapter-ima za desetak minuta i gotovo. DVD Audio Extractor ti je odlican program za to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts