Ω Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 meni oni svi deluju kao pederi, a u "braku" su mozda religiozniji clanovi benda da bi se prikrili Quote
Mr. Jack Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 Video sam ih na Deuce DVDu, izgledaju poprilicno gay + s&m Quote
Mikkah_Pickkah Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Tishina bre, do yaya izgledaju! ..and she dreams in digital 'cause it's better than nothing.. Quote
Guest predsednik Tadić Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 (edited) ja sam jednom gledo mtv cribs sa bubnjarom Orgyja i lik je ozenjen.... ne mogu da se setim dal ima dete..... zakljuci sam... Dragi moj Minja, to ništa ne znači veruj mi. Posedujem pouzdane informacije iz izvora bliskih Vladi Republike Srbije da nije samo bubnjar gay, već da su to i ostali članovi benda. Reč je o najstrašnijim pederima, ne onim emotivnim što se zaljubljuju već onim agresivnim što nasrću! Nasrću na prvu nezaštićenu jedinku na koju naiđu, a zatim i svi skupa orgijaju među sobom. Pripazi mi se ti za svaki slučaj. Edited December 14, 2010 by predsednik Tadić Quote
druželjub Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 glup imidž, ali odlična muzika uvek su mi delovali kao "američki zeromancer" baš zbog američkog prizvuka u muzici najviše me je privuklo amirovo krljanje pedalama/procesorima itd. a ogroman utisak ostavljaju i melodični leadovi pored tih poznatih za koje se svi hvatate (pored imidža) imaju i ostale dobre pesme kao što su social enemies, eva, suckerface, the obvious, inside my head.. Quote
Recommended Posts