+MIDIAN+ Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 de mysteriis dom sathanas,je nesto neponovljivo ako bude i malko priblizno dmds,bice do jaja.. ali..tesko..ni u sta ne verujem dok ne vidim u svojim rukama,i cujem svojim usima.. Quote
Novaliis Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 de mysteriis dom sathanas,je nesto neponovljivo ako bude i malko priblizno dmds,bice do jaja.. ali..tesko..ni u sta ne verujem dok ne vidim u svojim rukama,i cujem svojim usima.. Jedino mi pomalo smetaju vokali na tom albumu.. Quote
+MIDIAN+ Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 ko hoce vece izgubi iz vrece..nemoze sve biti savrseno..ja sam zadovoljna..u sustini..i vokalima i sviranjem.. kad bi danas bilo nesto takvo Quote
Novaliis Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 ko hoce vece izgubi iz vrece..nemoze sve biti savrseno..ja sam zadovoljna..u sustini..i vokalima i sviranjem.. kad bi danas bilo nesto takvo Tako nesto se nece vise ponovoti..to je bilo idealno vreme i mesto:Norveska,'90-te,napaljeni blekeri.. bila su to vremena.. Quote
+MIDIAN+ Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 to i kazem..neponovljivo.. a blashyrk od immortala a spotic bas lepo docarava blekercice u norveskoj.. abath i demonaz skakucu po planinama,i odvaljuju sviranje.. jedna od njihovih pesama koje najvise volim i slusam..neprevazidjena.. to treba postovati..frozen by acewinds Quote
Novaliis Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 to i kazem..neponovljivo.. a blashyrk od immortala a spotic bas lepo docarava blekercice u norveskoj.. abath i demonaz skakucu po planinama,i odvaljuju sviranje.. jedna od njihovih pesama koje najvise volim i slusam..neprevazidjena.. to treba postovati..frozen by acewinds Frozen By Icewinds je jedna od mojih omiljenih pesama od Immortala,pored A Perfect vision.. A najjaci mi je njihov prvi album,mada su uglavnom svi dobri. Quote
+MIDIAN+ Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 dobri su svi,to svakako meni najbolji AT HEART OF WINTER,oduvek sam ga najvise gotivila.. a diabolical fullmoon naravno prvo pa musko odlican je.. tako je sve pocelo.. damned in black Quote
MEDIEVAL Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 (edited) e da niste malo promasili temu de mysteriis dom sathanas je stvarno kult,i jedan od najboljih(ako ne i najbolji)black metal albuma mislim da je mayhem dolaskom blasphemer-a dosta potcenjivan,ali grand declaration of war je stvarno sranjiste,wolf's lair abyss i chimera nisam slusao Edited January 24, 2006 by MEDIEVAL Quote
Гласник смрти Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Chimera и није тако лош албум, али GDOW Quote
+MIDIAN+ Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Chimera и није тако лош албум, али GDOW uzas.. a chimeru nisam slusala..kakav je? Quote
Angelystor Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Chimera ja majka. Najbolji Mayhem album a GDOW je odlichan album kada se izbaci par pesmica.. Quote
The Watchtower Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 slazem se potpuno. chimera i gdow su im NAJ albumi (po meni). Quote
+MIDIAN+ Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Chimera ja majka. Najbolji Mayhem album a GDOW je odlichan album kada se izbaci par pesmica.. za chimeru ne znam,nisam jos slusala,nabavicu.. a gdow..samo par? Quote
Dani Filth Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Chimera i GDOW su odlicni ... Vise volim novi Mayhem Quote
Novaliis Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Chimera i GDOW su odlicni ... Vise volim novi Mayhem mislis gayhem? Quote
+MIDIAN+ Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 u odnosu na to sta je Mayhem bio nekad,i na legendarni dmds,ovo je stvarno sramota..i za njih i uopste za black metal,ako gdow uopste i mozemo nazvati blackom..a jos koncert za gdow..maniac se tripuje vise nego ikad..iza one svinjske glave..ala su opasni Quote
Frankenchrist Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Na GDOWu valjaju prve 4 stvari. Chimera ima taj GDOW zvuk, a i rifovi su maltene prekopirani u nekim pesmama, jedino sto je dosta brza, ali mi se ne svidja ni zvuk, ni pesme ni vokal. Quote
+MIDIAN+ Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 uzas a maniacovo pricanje u neki delovima cak podseca i na repovanje.. Quote
Novaliis Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 uzas a maniacovo pricanje u neki delovima cak podseca i na repovanje.. to je sad moderno.. Quote
+MIDIAN+ Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 to je sad moderno.. pa jebem ti modu.. ako vise nece da budu blekeri,barem nek se ne brukaju.. slava starom mayhemu de mysteriis dom sathanas FREEZING MOON smrt novom mayhemu Quote
The Watchtower Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 pa sta ako "repuje"? znas kako njih zabole sto se tebi to ne svidja. Quote
Novaliis Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 pa sta ako "repuje"? znas kako njih zabole sto se tebi to ne svidja. Ma znam, jebi ga, visi su to interesi. A i razumem da neko to voli. Ja ne. Quote
+MIDIAN+ Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 pa sta ako "repuje"? znas kako njih zabole sto se tebi to ne svidja. dobro,ne svidja mi se i ja to necu slusati i kraj.. Quote
The Watchtower Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 dzabe lupas glavom.. ..jos bolje sto neces slusati. Quote
Recommended Posts