Angelystor Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Ako stvarno bude kao WLA ja ocekujem nesto mnooogo dobro Ali kada najavljuju najviked i najbrze pesme odma' mi spuste ocekivanja Quote
Hrym Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Ne bih sumnjao u njih. mislim da ce novo izdanje biti odlicno. Quote
Wolflord Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Ja bas ne ocekujem nista specijalno, pogotovo kad sam procitao da ce liciti na WLA. Jebiga, sve sam se nadao da ce reci da ce bude nesto poput De Mysteriis. Nije WLA los, preslusao sam ga nekih 4-5 puta i nije mi to Mayhem koji volim, da je taj album snimio neko drugi bio bi O.K ali kad znam kako su zvucali na Deathcrush i De Mysteriis sve pada u vodu. Jedino me raduje sto ce Attila pevati pa nisam izgubio jos nadu da ce mozda i biti neki dobar MAYHEM album. Quote
Invictus Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 E ja se iskreno nadam da nece imati nikakvih dodirnih tacaka sa DMDS. Mayhem su uvijek bili bend koji je pomjerao granice i bilo bi jako bezveze da sad pocnu svirati isto kao prije 13 kodina. A to sto vecina vas nije ni najmanje open minded i ne razumijete velicinu novih albuma, jebi ga, sta da vam kazem. Poslusajte bez predrauda jos koji put. Quote
Angelystor Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Second. Jebala vas ta zatucanost u DMDS. Quote
Hrym Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Nije to zatucanost... taj album je mozda i najbolji black metal album ikad i naravno da bi voleo da naprave barem priblizno album kakav je bio dmds Quote
Angelystor Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Meni nije ni blizu najboljeg, al ok..ukusi..Chimera mi je dobra kolko i taj. Quote
gavrosaurus Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 "The sound is raw and powerful, and listening to it, it reminds me of the 'Wolf's Lair Abyss' era, only more varied and more philosophical. The album also contains the most aggressive songs in the MAYHEM history as well as the most wicked and darkest." Sto biste Vi, mladji, rekli - lame. Quote
Wolflord Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 E ja se iskreno nadam da nece imati nikakvih dodirnih tacaka sa DMDS. Mayhem su uvijek bili bend koji je pomjerao granice i bilo bi jako bezveze da sad pocnu svirati isto kao prije 13 kodina. A to sto vecina vas nije ni najmanje open minded i ne razumijete velicinu novih albuma, jebi ga, sta da vam kazem. Poslusajte bez predrauda jos koji put. Nisu predrasude u pitanju vec kvalitet muzike, a noviji radovi su za mene sranje! Quote
gavrosaurus Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 "Chimera" - da je, samo malo, manje sumanutih Hellhammer bubnjeva; da je, samo za dlaku, manje njegove prepotentnosti, album bi bio totalno remek-delo. Mada, stvarno razbija i ovako. Quote
Baja Car Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 E ja se iskreno nadam da nece imati nikakvih dodirnih tacaka sa DMDS. Mayhem su uvijek bili bend koji je pomjerao granice i bilo bi jako bezveze da sad pocnu svirati isto kao prije 13 kodina. A to sto vecina vas nije ni najmanje open minded i ne razumijete velicinu novih albuma, jebi ga, sta da vam kazem. Poslusajte bez predrauda jos koji put. Amin ovome! Potpisujem svaku jebenu rec! Quote
Azaralena Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 @ Dray Neko je ovo postavio na tvojoj prvoj temi o Dead-u. Tu ces naci sve sto te zanima... Ides prvo na exit Quote
The Watchtower Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 (edited) - NEW - Mayhem - Anti :rockdevil: Edited January 22, 2007 by The Watchtower Quote
gavrosaurus Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 У јеботе! Атила у свом стилу, чини се да се Mayhem овога пута потрудио. Не звучи лоше, колико је судити на основу само једне ствари ... Quote
Narsil Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 da li je to neka pesma sa novog albuma? Quote
gavrosaurus Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Па да, са "Ordo Ad Chao", новог албума који тек треба да изађе и то у наредних пар месеци ... Quote
Narsil Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 jedina stvar koja ce me naterati da odslusam album je atilla! da nije njega ne bi ga slusao pa da me zakolju! Quote
Wolflord Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Pazi sta si reko! Na Corpsima ima da te savatam za taj Beer! Ako provalim ko si! Imas i ti jedno od mene Quote
Narsil Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 bicu jedan od likova u majici korpsa! :):) Quote
Geozee Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Vidim da se ovde caste pivom... pa evo i mene :) Salim se... Quote
Angelystor Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Pesma je nyah...produkcija uzas. Kakav su bre ono bubnjevi bre? Quote
Narsil Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 tom izjavom si me odusevio......ako je tako mora da se preslusa! Quote
Hrym Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 To na albumu nece biti takva produkcija, nece sigurno okaciti gotovu izmiksovanu pesmu da je mi skinemo, a jos ce oni da uglancaju tu pesmu iako, sto se mene tice ne moraju. Quote
Recommended Posts