Josif Visarionovič Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 aman ljudi zar je toliko komplikovano da se ukljuci torrent i da se skine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Uh, album je crnilo do bola....kakvu mracnu atmosferu stvara, to je neverovatno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Nekako mi dosta bolesno zvuci....ali....to je Mayhem !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Tako i treba.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Ma, sve su rekli novim albumom. Mnogo mracno i zajebano, odlicna atmosfera. Bubanj nikad bolje odsviran. Esencija underground black metal zvuka, i mnogo hrabar potez. Take that Dimmu Borgir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 bravo, svaka cast za ovaj post.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Ma suludo je porediti ovo i Dimmu, jednostavno nemaju isti cilj niti pripadaju istom žanru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 hm,posle vise preslusavanja mi je lepo leglo.atmosfera bas po mom ukusu,mada mi je smoran u nekim delovima.ali sve u svemu dobar album i radije ga slusam od novih borgira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Ma album je na mestu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Могу само да препоручим да га одслушате на слушалицама, немате ни појма шта ћете све чути! На слушалицама је далеко, далеко узбудљивији и природнији за слушање, покушајте. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Ordo ad chao...jebote.Pravi naziv,order to caos cisti. Posle prvog slusanja nisam ni sam bio siguran sta me je snaslo,tek posle par sesija pocinjem da hvatam konce.Jedino sam osteio jednu - atmosferu crnila koja kulja iz jebenih zvucnika.Atilla je manijak,zao i poremecen covek - nista novo nisam rekao,ali mislim da je ovde prevazisao sebe,poslusati samo Deconsecrate...Hellhammer - usrao sam se samo kako covek pametno koristi cinele,a ostalo...Mada,ne znam puno o bubnjevima,ali i slepcu je jasno da je covek ingeniozan.Blasphemer - ne znam da li je on radio na muzici,pretpostavljam da jeste.Poremecene harmonije i rifovi,bez ikakve logike i pravila,ali tako jebeno dobro.Mayhem se priblizio DsO,Ondskaptu,SotM...Srezacu disk tako da nema pauze izmedju pesama,jer ovde nema sta da se izdvaja,ceo abum je jedan tok. Album koji izaziva,trazi posvecivanje,slusanje...nisam ovo uopste ocekivao od Mayhem. Neki ce pohvaliti album cisto jer je to Mayhem,neki jer ne mogu ni da razumeju sta se ovde desava,pa da ne ispadnu glupi.Ali,vec vidim ovo na vrhovima svih top lista 2007. DMDS nije prevazidjen po meni,jer ne moze da se prevazidje nesto sto je osnova,obrazac i temelj zanra,ali ovo delo ponosno moze da stoji u diskografiji.Zanima me samo da li ce neki trOO feget da koristi sintagmu "Gayhem" posle slusanja ovoga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 pa moze da izleti nekome.meni je album ok,upravo slusam psychic horns. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Instalirah 9.1 surround danas i prvo pustio mayhem...haha,jebote koji su to tripovi.Cega sve ima u pozadini da se prekrstis... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Ја причам али нико не слуша. Пустите их на слушалицама обавезно, рекао сам већ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Stigao mi album u metalboxu, izgleda neviđeno tr00 i jebački Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Уа, фенсери! Иначе, размишљам да (у некој даљој будућности, ипак) и ја купим један оригинал - овај! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 E pa limited metalbox se prodao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 У ствари, већ имам оригинал ... На 320kbps! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 (edited) Ovaj novi Mayhem blago receno, JEBE KEVU!!! Album je fenomenalan. Sta reci?!? Attila je uneo toliko mracnih vokalnih deonica da je to neopisivo... Gitare su haoticne a bubnjevi......... Sve u svemu najbolji Mayhem album posle "De Mysteriis..." Mada mi se cini da Attila peva bolesnije na ovom albumu nego na "De Mysteriis..." Veoma prijatno iznanadjenje. Pored Marduka, ovaj album moram svrstati u najbolji album godine, videcemo sta ce nam jos ova 2007 doneti. Zeljno iscekujem Limbonis Art! Edited May 6, 2007 by Wolflord Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Ja imam na 320 kbp/s i zvuchi kao da je iz bureta. Ne znam da li je to namerno uradjeno, ali zvuchi ochajno i ne svidja mi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Па, зар би на овако савршеном албуму нешто могло бити случајно? Нема теорије. Треба га слушати на што ширем стереу (wide), мислим да би surround био идеално решење за овај албум. Захтеван у сваком смислу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Ja ga slusam preko surround 9.1 i prilican je trip... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Muziku slusham iskljuchivo na plejeru, a imam dobre slushalice, tako da tu nema problema. Dacu mu josh jednu shansu. Atila ovde peva kao na starim albumima Keep of Kalessin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Blood Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Mnogi navode Mayhem kao svoj prvi bm bend koji su chuli i svi su naravno odushevljeni. Ja, iskreno govoreci, nisam nichim odushevljen. Svi albumi su im nekako prazni bilo chega shto ja volim u black metal muzici. Svakako, imali su impakt na tu scenu, i Euronymus je progurao dosta bendova, ali samo ga zbog toga postujem. Mayhem, za mene, nema nikakvu muzicku vrednost, sam za sebe. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Preslušaj ti Ordo Ad Chao i ništa ne brini. Ako ipak ne ukapiraš - pa dobro, ni Meshuggah gomila ljudi ne kapira, pa su ipak geniji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts