Џрк Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Fin je album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 album je meni sranje , mada ne toliko koliko stvari pre , odnosno posle dmds-a! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Album ima atmosfercinu..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 ...da se usereš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 I dalje mi je vrh album Možda da je malo glasniji, da ne kažem malo bolja produkcija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Meni album nije los ali posle duzeg slusanja mi je postao mnogo dosadan i naporan! De Mysteriis Dom Sathanas je uvek bio VRH i bice! I naravno Deathcrush! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Slaughter Of Dreams Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 (edited) Upravo slusam Live in Leipzig, davno nisam slusao, jebote kakva atmosfera, kakav cert... vrh! Kakva klanica! Edited August 27, 2007 by Wolflord Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Дмдс је врх , по која песмица овако , али нови је :пуке: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Jel' može da se kupi DMDS u Mordoru, ili negdje... Ako ne može, bi li neko prod'o original... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Ja vid'o u Mordoru pre neki dan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 De Mysteriis Dom Sathanas je uvek bio VRH i bice! De Mysteriis... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Novi mayhem je teško govno. A onog pedofila hellhammera treba razjebati na suvo, usta li ga jebavam poremećena. Jebeš mi sve, ja bi ga uštrojio ko kera. Što mudne kesice nije odero umesto što je polomio ruku. Gubavac kleti. Kad sam čuo da savatava klinke od 15 godina, i pamprči ih u nekoj šumskoj brvanri, želudac mi se prevrnuo. Slazem se 100% Nije ni za go kurac De Misteriis Dom Sathanas je zakon i legenda koja zivi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 A onog pedofila hellhammera treba razjebati na suvo, usta li ga jebavam poremećena. Jebeš mi sve, ja bi ga uštrojio ko kera. Što mudne kesice nije odero umesto što je polomio ruku. Gubavac kleti. Kad sam čuo da savatava klinke od 15 godina, i pamprči ih u nekoj šumskoj brvanri, želudac mi se prevrnuo. Au. Vi niste normalni. Gadno vam je što HH savatava maloletnice? To je smešno za one stvari koje su oni sve radili... Mayhem + Varg su najluđi ljudi koji su jebeno ikada kročili na muzičku scenu, koji su klali sve živo i palili crkve, ali ne zato što mrze hrišćane, naprotiv, oni su voleli hrišćane i pokušavali su da ih podstaknu na veliki religijski rat... A, vama je gadno guženje nekih klinki, LOL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Vi niste normalni. Gadno vam je što HH savatava maloletnice? To je smešno za one stvari koje su oni sve radili... Mayhem + Varg su najluđi ljudi koji su jebeno ikada kročili na muzičku scenu, koji su klali sve živo i palili crkve, ali ne zato što mrze hrišćane, naprotiv, oni su voleli hrišćane i pokušavali su da ih podstaknu na veliki religijski rat... A, vama je gadno guženje nekih klinki, LOL. Ja bi bas pozeleo takve ljude za komsije Ovo je bilo ironicno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Добро јутро, комшија Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Ljudi, znam da je dosta forumaša gledalo Headbanger's Journey,ali bacite oko na ovaj klip. Intervju sa nacirkanim Necro Butcherom, na Vekenu.koma.Ko nije gledao ovo nek obavezno baci eye. :) Pijani Necrobutcher Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest amoniak Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 dmds zvek ali declaration of war konza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 De Mysteriis Dom Sathanas - stvarno sam odusevljen tim albumom, jedan od najboljih black albuma koje sam slusao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Au. Vi niste normalni. Gadno vam je što HH savatava maloletnice? To je smešno za one stvari koje su oni sve radili... Mayhem + Varg su najluđi ljudi koji su jebeno ikada kročili na muzičku scenu, koji su klali sve živo i palili crkve, ali ne zato što mrze hrišćane, naprotiv, oni su voleli hrišćane i pokušavali su da ih podstaknu na veliki religijski rat... A, vama je gadno guženje nekih klinki, LOL. Samo govori koliko su bili retardirani.Jebo ih rat P.S. Nemoj sad neko da ovo skonta kao pljuvanje na njihovu muziku pa da sere nesto sto nema veze sa mojim komentarom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloodletting Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Mayhem su bili i ostali carevi Black Metala zajedno sa Immortal i Emperor...a novi album je VRH !!!...obozavam ga...spor je...depresivan(meni) ..mrachan da mrachniji ne moze biti...a josh je i Attila u bendu ...ne razumem kako se nekome ne moze svideti...a DMDS jeste zakon ali je takodje i daleka proshlost...ljudi su promenili stil sto je i ocekivano posle toliko godina...Hail Mayhem !!! :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Mayhem su bili i ostali carevi Black Metala zajedno sa Immortal i Emperor...a novi album je VRH !!!...obozavam ga...spor je...depresivan(meni) ..mrachan da mrachniji ne moze biti...a josh je i Attila u bendu ...ne razumem kako se nekome ne moze svideti...a DMDS jeste zakon ali je takodje i daleka proshlost...ljudi su promenili stil sto je i ocekivano posle toliko godina...Hail Mayhem !!! :rockdevil: E ako si rek'o! Ni JA ne bih bolje :) SVE sto su dosad napravili je izuzetno. Iako sam posebno sentimentalno vezana za DMDS, meni npr. The Grand Declaration Of War budi ogromnu energiju, jednom recju nosi, odvaljuje i jebeno je mocan, a poslednji album je upravo onakav kako si ga opisao i raduje me Attilin povratak \m/\m/ Bend sa velikim slovom B! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloodletting Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Pa da..i Grand decleration je dobar na svoj nachin...ali mi je drazi Chimara albumchina...kida kolko je dobar...a i ovaj zadnji je chisto zlo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Atila je zakon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Pa da..i Grand decleration je dobar na svoj nachin...ali mi je drazi Chimara albumchina...kida kolko je dobar...a i ovaj zadnji je chisto zlo... A ti imas 12 godina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts