oʞɾoƃ Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Bila vest davno u nekom Terrorizeru... Sranje, sve u svemu. Skitliv = usrani život. Quote
Talvi Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Najludje u svemu je sto tu svira i gitarista Shining... Quote
Hrym Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Probajte jos i da poslusate da vidite koliko je to stvarno ludo. Quote
Descender Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Meni je Skitliv opasno dobar... Jedva cekam album... Po meni odlicna kombinacija mnogih zanrova, u jednom poremecenom pakovanju... Zanimljivo & podosta inventivno... U svakom slucaju - ZNATNO vise nego sto sam ocekivao... Quote
dimmu1 Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 mogu sve albume slushati ali chimeru i orto ad chao ili kako li se vec album zove nemogu da svarim nema sanse.. Quote
Descender Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Zadnji je remek djelo poremecenog uma, jedan jako sjeban album koji vraca vjeru u Mayhem i kandidat je za BM album godine, IMHO. Quote
oʞɾoƃ Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Zadnji je remek djelo poremecenog uma, jedan jako sjeban album koji vraca vjeru u Mayhem i kandidat je za BM album godine, IMHO. Totalno se slažem. Ponovo su xtremi kakvi su bili ranih devedesetih. Quote
Buddha Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 u Terrorizer-u je Deathspell Omega album 2007. a Ordo Ad Chao na drugom mestu Quote
Tower... Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Ja sam sa "Odo, 'aj', Ćao" slušao samo Anti, za sada, jer još uživam u čarima De Mysteriis Dom Sathanas, ne mogu se odvojiti od istog i preći na novi. Slušam Mejem samo s Atilom, ono s Maniacom je đubre, a s Deadom sam slušao Live in Leipzig, i dečku fali malo osećaj za ritam. :/ Quote
Bloodletting Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 (edited) heheh tachno je to da mu fali zesci osecaj za ritam...na onoj probi Out from the dark...lik ladno ispada iz ritma...kao da recituje na shkolskoj predstavi hehe a Maniac sigurno nije djubre...bar meni jedan od najmocnijih black metal vokala...ima specifichan "skvichecI" vokal..ali im je Attila tata obojci..nema sumnje.. Edited February 23, 2008 by Bloodletting Quote
Tower... Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Maniac sigurno nije djubre...bar meni jedan od najmocnijih black metal vokala...ima specifichan "skvichecI" vokal E, baš to. Nekako mi ne ide uz Mayhem skvičeći vokal. To mi je pre nekako Exodus. Quote
Angelystor Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Link Overite snimak sa linka - Freezing Moon! Znachi ovo mora u neko ozbiljne skorije vreme da se vidi uzivo, ali ne na jebenim festivalima, nego mala sala, moze i velika, ali bolje mala za Mayhem...arrghh..video sam neke skorashnje slike sa koncerata i tu je Attila bio obuchen u deda mraza, a sad ima neko jebeno perje, ne mog provalim shta je... Quote
BeTeLgEuSe Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Kamuflazno odelo snajperiste. Quote
dimmu1 Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 hahahahaha attila the santa clause Quote
Tower... Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Link Overite snimak sa linka - Freezing Moon! Znachi ovo mora u neko ozbiljne skorije vreme da se vidi uzivo, ali ne na jebenim festivalima, nego mala sala, moze i velika, ali bolje mala za Mayhem...arrghh..video sam neke skorashnje slike sa koncerata i tu je Attila bio obuchen u deda mraza, a sad ima neko jebeno perje, ne mog provalim shta je... Za snimak ~ nemam reči. Mayhem nikad nije bolje zvučao uživo... -.- A, što se mene tiče, Attila može da se obuče i u Mr. Slave-a, i don't give a shit... Quote
Elderane Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Link Overite snimak sa linka - Freezing Moon! Znachi ovo mora u neko ozbiljne skorije vreme da se vidi uzivo, ali ne na jebenim festivalima, nego mala sala, moze i velika, ali bolje mala za Mayhem...arrghh..video sam neke skorashnje slike sa koncerata i tu je Attila bio obuchen u deda mraza, a sad ima neko jebeno perje, ne mog provalim shta je... Da je rasprodas, ne bi se isplatilo. Quote
Tower... Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Ja sam čuo da Mayhem traže 4000 eura za nastup... :/ Hajde svi da se učepimo i da sqpimo taj keš. Quote
oʞɾoƃ Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Ne bi skupili 4000€ da izvrnu sve metalce BG-a Quote
Tower... Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Evo, ako ja prodam neko nasledstvo i postanem buržuj, sto posto se udružujem s nekom qćom i pokrivam sve troškove, i dovodim Mayhem! *dreamon* Quote
BeTeLgEuSe Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 (edited) Ja sam čuo da Mayhem traže 4000 eura za nastup... :/ Hajde svi da se učepimo i da sqpimo taj keš. Krivo si cuo Edited February 25, 2008 by BeTeLgEuSe Quote
Tower... Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Pa, dobro, šta traže, kako bih nabavio to? Quote
*Angeldust* Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 traze pare.a kako da nabavis iste,to je tvoj izbor. ne trazi mayhem toliko para. Quote
Tower... Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Nisam ja pitao KAKO da nabavim, već sam pitao ŠTA traže, kako bih nabavio to što traže. -.- Quote
*Angeldust* Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Za pocetak,ozbiljnog promotera,a ne neku paljevinu. Quote
Recommended Posts