Talvi Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Sto? Meni ovaj novi album od Noctiferie sasvim dobar. Jes' da zanrovski vise veze nemaju, ali meni su ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 E mogli su vam i Venom dovest Sto? Meni ovaj novi album od Noctiferie sasvim dobar. Jes' da zanrovski vise veze nemaju, ali meni su ok. Na Samaelu umalo nisam zaspao na njima. Samo im se Gojko radovao od cele sale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 One way or another, ovo mu dodje najinteresantniji koncert u Bg-u na vidiku u bas dugo vremena, Deicide definitivno otpada. Uf, kad pomislim... http://www.youtube.com/watch?v=wgK6TFflD_k 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Ko sad svira gitaru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 last.fm event Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 last.fm event Choveche ti za sve koncerte otvorish prvi lastfm event , samo glupo kad posle izniknu josh 2 teme za isti dogadjaj. Nego koliko ce odprilike biti karta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Ko sad svira gitaru? Morfeus iz Limbonic Art i onaj ruzni Francuz, sad imaju 2 gitare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 ja cu dobro razmisliti da li cu ici.sve je to super,svirace stare pesme itd itd ali me realno kad malo bolje razmislim zabole da se cimam i putujem 6 sati da bi slusao atilu kako zavija,muce i sta sve ne zajedno sa ovom dvojicom gitarista koji me bas i ne odusevljavaju...ali ajd' videcu kako budem stojao sa parama tad,a i uostalom kolika ce biti cena karte.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Samo im se Gojko radovao od cele sale Nije tačno, i ona one-man šutka što je oborila ogradu im se radovala Sećaš se kako su crkli od smeha Inače, najkultniji koncert od Wataina naovamo, što se mene tiče, ima da bude haos. Pogotovo što kontam da sam jedan od 20 ljudi tamo kojima pesme sa GDOW izazivaju veću euforiju nego one sa DMDS... Prava prilika za probijanje u prvi red Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 jesu li morali isti dan kad je Thievery Corporation. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotoha Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 a ludila i predgrupa. noktiserija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 To je, ček, ravno 10 bukleta koje ću nositi na koncert jureći potpise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 (edited) ja ljudi nemam pojma o potvrdi koncerta .... nesto mi ovde smrdi .... mozda ako je jedino neko drugi uleteo i radi ovaj koncert.... nemam pojma majke mi ovi manageri otisli svi u kurac.... malo mi je suludo da objave koncert, a potvrde meni o koncertu ne postoje ... glupi plavi belgijanac ( manager ) ... Edited March 20, 2010 by Frubi_ZMIJA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Znajući Mayhem, verovatno je njihov menadžer zaboravio da ti pošalje mail potvrde pre jedno mesec dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 znajuci njihovog managera, mozda ja njega napusim kurcem sad ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 (edited) Ако је ово истина, дедина домаћа се отвара сутра и пије се док не попадамо! Сад ме дрма еуфорија само тако, а само што сам ушао у кућу. 'Ајмо, да се дрмамо: http://www.youtube.com/watch?v=D8MVm2Th_K0 Edited March 20, 2010 by Narsil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 (edited) ako je istina... ph, gledacemo najveci bm bend ikad. jes da mi ne odgovara datum, al jebes maturski. joj, zivote. http://www.youtube.com/watch?v=jFsQh2FZqgo Edited March 20, 2010 by Milenko Tepic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 ja ljudi nemam pojma o potvrdi koncerta .... nesto mi ovde smrdi .... mozda ako je jedino neko drugi uleteo i radi ovaj koncert.... nemam pojma majke mi ovi manageri otisli svi u kurac.... malo mi je suludo da objave koncert, a potvrde meni o koncertu ne postoje ... glupi plavi belgijanac ( manager ) ... Au, koji fail. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 znajuci njihovog managera, mozda ja njega napusim kurcem sad ... Mozda on to i zeli, pazi se ti druze, ti belgijanci su poznati po pederluku, pedofiliji i tako tim stvarima, cuvaj se ti dobro 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Feniks has spoken 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 znao sam da je specijalac : Hi Btranko the show is with you. we wrote that the date was set. I thought all was in pleace for log time Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Tačno sam znao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 al nemojte se nadati jos... jer ako je skc zauzet tada jebasmo se u prkno... sutra ce tek da mi jave dal je zauzeto.... retard kazem ja . slepac slepavi mame mu ga nabijem.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Pa šta bi sa drugim prostorom koji si pominjao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 (edited) pa nije mi odeon za ovaj koncert, veliki je prostor ... velika sala skc-a je sa 400 ljudi sasvim fino popunjena... Edited March 21, 2010 by Frubi_ZMIJA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts