iron will Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 (edited) nikada mi nece biti jasna ta opsednutost prema ovom bendu jako su losi,ali bas jako,ne znam zasto ih ljudi vole.losi muzicari,lose pesme,i uz to se jos i nista ne cuje. zaista ne razumem. Е то је зато што се Мејхем (и бм уопште) не слуша због технике, већ због атмосфере и мржње... Коме је до технике нек слуша Опет и ту прогресивну братију. Edited May 27, 2010 by пита са сиром Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopije Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 jebes tehniku,bitan je kvalitet pesme.a ovi to nemaju.mrznje imaju napretek,ali izgleda da mrze najvise sami sebe,cim prave takvu muziku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 (edited) mrznje imaju napretek И то је у суштини и најбитније... Иначе је од Мејхема стварно волим само ране радове, од каснијих тек понешто... Edited May 27, 2010 by пита са сиром Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Ende. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Running wild je keva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 pre cu slusati neki ciganski ava kari,nego ovo sranje. naravno da nije za mene,ja imam sluh.porediti manowar sa ovim uzasom je van svake pameti. apsolutni??? decko koliko ti imas godina?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Na kraju krajeva, black metal i jeste stvoren bas da se ne svidi takvima, tako da je sve ok. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopije Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 (edited) mito sa tobom nemam sta da pricam. a ovaj talvi je neki pametnjakovic ocigledno. running wild je za ove papke svetsko cudo. Edited May 27, 2010 by Prokopije 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 jebes tehniku,bitan je kvalitet pesme.a ovi to nemaju. Ti si inače pozvan da sudiš o kvalitetu muzike koju ne slušaš zato što...? Pogotovo imajući u vidu piratske pesmičke koje držiš na avataru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Jbg, kvalitetna muzika mora biti obavezno u E stimu, struktura da bude strofa-refren-strofa-refren-solo-refren-refren, po mogucstvu da bude sto pevljivije i pamtljivije u najboljoj pop tradiciji, tekstovi sto bezbrizniji o nekim stvarcicama sa kojima moze da se identifikuje svako od 7 do 77 (a kud' ces bolje od gusara i zakopanog blaga). Ne shvatas ti to, ne ides u muzicku skolu, jbg. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Running wild je majka Božija. A vi se spuštate na neke čudne nivoe zajedno sa ovim likom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 (edited) Nikad nisam voleo RW, jbg. Smorina na kvadrat. Edited May 28, 2010 by Talvi 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Ma dobro to, nego ne kontam šte se uopšte upuštate u ove isprazne priče sa ovim likom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 A jbg, u zadnje vreme se bas ne desava mnogo toga zanimljivog ovde, pa mi prosto merak kad mogu da se fino isvadjam sa nekim, tek da ostanemo u formi. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopije Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Jbg, kvalitetna muzika mora biti obavezno u E stimu, struktura da bude strofa-refren-strofa-refren-solo-refren-refren, po mogucstvu da bude sto pevljivije i pamtljivije u najboljoj pop tradiciji, tekstovi sto bezbrizniji o nekim stvarcicama sa kojima moze da se identifikuje svako od 7 do 77 (a kud' ces bolje od gusara i zakopanog blaga). Ne shvatas ti to, ne ides u muzicku skolu, jbg. a tekstovi mayhema imaju strasnu dubinu,predvidjeni su za iskljucivo intelektualni milje (i psihopate i palikuce),muzicki su ekvivalent mocartovim kompozicijama a njihovi clanovi su uzor za mlade.bolje da mladi slusaju grand produkciju nego ove polu ljude. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 (edited) a tekstovi mayhema imaju strasnu dubinu,predvidjeni su za iskljucivo intelektualni milje,muzicki su ekvivalent mocartovim kompozicijama a njihovi clanovi su uzor za mlade. Pocinjes da shvatas. Edited May 28, 2010 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopije Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Ti si inače pozvan da sudiš o kvalitetu muzike koju ne slušaš zato što...? Pogotovo imajući u vidu piratske pesmičke koje držiš na avataru. ja mogu izneti svoje misljenje kada god hocu,pazi da ces mi ti zabraniti.to sto ste svi vi ovde apsolutno nesposobni iskulirati iznosenje suprotnog misljenja je vas problem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Nego, Grobe, ima li te sutra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopije Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Pocinjes da shvatas. oh da,uskoro cu postati muzicki nepismenko kao ti i tebi slicni,a posle mozemo zajedno da odemo zapaliti neku crkvu i poubijati neke ljude. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Saznaću do kraja dana, nadam se da sam tu. Moram videti da izbacim Pendulum iz plejsliste da se podsetim Mayhema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 ja mogu izneti svoje misljenje kada god hocu,pazi da ces mi ti zabraniti.to sto ste svi vi ovde apsolutno nesposobni iskulirati iznosenje suprotnog misljenja je vas problem. Ok, izneo si misljenje i to je to. Poslednje sto nam treba na ovoj temi je rasprava sa ljudima koji uopste ne slusaju Mayhem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopije Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 ne bih nista drugo ni rekao sem onog prvog posta da raznorazni pametnjakovici nisu poceli sa izvodjenjem besnih glista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Jos samo nesto, a propos muzickog neznjanja: http://www.911tabs.com/link/?2234492 http://www.911tabs.com/link/?3145081 http://www.911tabs.com/link/?7212913 Probaj da odsviras, pa onda pricaj. Jbg, nisi jedini ovde koji ima malo prakticnog znanja o muzici. A ti, Grobe, vuci dupe do SKC-a sutra, ako ovo nije vredno uzimanja slobodnog dana, sta jeste? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopije Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 pfff,meni ne trebaju te guitar pro gluposti,ja sve skidam na sluh.pogotovo te primitivne bendove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Kad bi ih samo otvorio, video bi koliko "primitivne" harmonije, ritmove i rifove imaju. Ali ti to, naravno, neces uraditi, kao sto i jeste za ocekivati. A sto se tice uzora za ponasanje - ako ti hoces da ti muzicari budu uzori za ponasanje, ja ne znam sta ti radis u metal svetu uopste. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts