Nemethor Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 (edited) Eternal Hailz Uciteljima Nasim Edited May 30, 2010 by Nemethor 6 Quote
Nemethor Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 Nema Grand Declaration Jel' i to nesto od Mayhem-a ? 2 1 Quote
Grobodan Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 Ta kolekcija me podseti opet na našeg genijalnog moderatora Lunara koji mi je sinoć onako svesrdno uhvatio De misteriis buklet i izmastio ga svojim ručerdama, a ja sam ga vadio iz kutije u rukavicama. Zna se kako se bukleti dodiruju, ali ajde... ipak je on mod, možda zna nešto što mi ne znamo. 3 Quote
Apeiron Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 http://www.serbian-metal.org/index.php/mayhem-noctiferia-guru-of-darkness-i-divine-beograd-29.05.2010.html Quote
oʞɾoƃ Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 Slušam Deconsecrate. Ćale ulazi u sobu. "Gospode Bože." Ćale izlazi iz sobe. 3 Quote
Svart Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 Ja obicno dan posle nekog koncerta ne slusam taj bend. Quote
morbid god Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 Meni je majka nedje davno usla u sobu dok sam slusao Abruptum, hahahahahahahahaha. "Kuku crni sine, sto je to" "Neki chobani, budale" Inace, ekstremni metal iskljucivo slusam preko sluski. Em sto sve bolje cujem, em da se ljudi oko mene ne bi stravili. Quote
23/16 Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 Meni je majka nedje davno usla u sobu dok sam slusao Abruptum, hahahahahahahahaha. "Kuku crni sine, sto je to" "Neki chobani, budale" Inace, ekstremni metal iskljucivo slusam preko sluski. Em sto sve bolje cujem, em da se ljudi oko mene ne bi stravili. Kako je lepo kada zivis sam, pa ne razmisljas o slicnim stvarima . Quote
Grobodan Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 http://www.serbian-metal.org/index.php/mayhem-noctiferia-guru-of-darkness-i-divine-beograd-29.05.2010.html Jbt nisam mogao zaspati dok ovo nisam iskucao. Slušam Deconsecrate. Ćale ulazi u sobu. "Gospode Bože." Ćale izlazi iz sobe. Pročitao sam "Decontrolled" 1 Quote
kuruz Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 Ta kolekcija me podseti opet na našeg genijalnog moderatora Lunara koji mi je sinoć onako svesrdno uhvatio De misteriis buklet i izmastio ga svojim ručerdama, a ja sam ga vadio iz kutije u rukavicama. Zna se kako se bukleti dodiruju, ali ajde... ipak je on mod, možda zna nešto što mi ne znamo. Хех, сећам се како сам пре неколико година код Шоа гледао дискове, а он ме посматрао да ли ћу ухватити по средини или по ивицама. Као Хитмен. Quote
oʞɾoƃ Posted May 30, 2010 Report Posted May 30, 2010 Ja obicno dan posle nekog koncerta ne slusam taj bend. Ja obično samo taj bend i slušam, jer me drži utisak, pa dok ide pesma, ja rekonstruišem kako je to izgledalo uživo. Quote
Talvi Posted May 31, 2010 Report Posted May 31, 2010 Ja se odrah od Mayhem-a i Noctiferia-e otkad sam dosao sa koncerta, ne secam se kad sam poslednji put bio pod ovolikim utiskom posle neke svirke. 1 Quote
oʞɾoƃ Posted May 31, 2010 Report Posted May 31, 2010 Ja se odrah od Mayhem-a i Noctiferia-e otkad sam dosao sa koncerta, ne secam se kad sam poslednji put bio pod ovolikim utiskom posle neke svirke. Potpuno ista stvar. Quote
Talvi Posted May 31, 2010 Report Posted May 31, 2010 Nego, jel' skontao neko na sta je nas moderator mislio kad je pitao u kojoj pesmi na 'Ordo"-u Attila imitira pacove? Sad bas vrtim album i ne provaljujem na sta je mislio. 1 Quote
oʞɾoƃ Posted May 31, 2010 Report Posted May 31, 2010 Ma ja mu rekoh, znam taj album napamet i ne znam na šta je mislio. Jedino mi pada na pamet onaj deo u Illuminate Eliminate kojim sam se ja oduševio na certu. Quote
Talvi Posted May 31, 2010 Report Posted May 31, 2010 Mislis na ono cviljenje? Pa da, i meni je to jedino sto bi moglo da zalici, ali ne znam kud' se bas pacova setio. Quote
Grobodan Posted May 31, 2010 Report Posted May 31, 2010 Da, Illuminate definitivno, tu baš gadno cvili. To je naš moderator supersoničnog uma koji lebdi ovuda neprimetno. Quote
oʞɾoƃ Posted May 31, 2010 Report Posted May 31, 2010 I'M IN YOUR ROOM AT NIGHT LIKE A DASH OF WIND LIKE A COLD CHILL TOUCHING YOUR BOOKLETS Quote
Grobodan Posted May 31, 2010 Report Posted May 31, 2010 (edited) E, ostao ti dildo kod mene, ispao ti iz ranca. I vrati mi Dio diskove što si pokupio. edit: da manemo zezanje, nisam ni sam bio svestan da sam uhvatio Atilin izlazak na stejdž, jedan od najjebenijih live momenata ikad. Edited May 31, 2010 by Grobodan 1 Quote
Recommended Posts