Angelystor Posted March 15, 2017 Report Posted March 15, 2017 Aj sad svi lepo debi album da skinete da čujete, ko već nije.. (mislim na Crypt Sermon, ne na Mayhem, da ne bude zabune ) Quote
kuruz Posted March 15, 2017 Report Posted March 15, 2017 (edited) dosta dosadna obrada Edited March 15, 2017 by Underkuruz 1 Quote
Demon Seed Posted April 8, 2017 Report Posted April 8, 2017 (edited) Los bambinos Ja sad prvi put slušam Esoteric Fanfare, nešto mi na jedno uvo ulazi, na drugo izlazi... Će vidimo na drugo i treće slušanje sutra i prekosutra Zasad zvuči kao Odo aj Ćao ispran na 30 stepeni sa 400 centrifuge. Edited April 8, 2017 by Demon Seed Quote
Angelystor Posted April 8, 2017 Report Posted April 8, 2017 Zvuči kao fensi Odo. Kao da su našli nekog random black gitaristu, prepričali mu OAC i rekli oćemo isto to, samo sa ispeglanom produkcijon. Quote
Demon Seed Posted April 8, 2017 Report Posted April 8, 2017 Nije baš random, ume dodsvira, but he's no Blasphemer! Quote
kuruz Posted April 8, 2017 Report Posted April 8, 2017 to se i traži, samo fenseraj odličan album Quote
Demon Seed Posted April 8, 2017 Report Posted April 8, 2017 (edited) Užas! Sad sam nastavio sa OaC, aaahhhh ta produkcija i rifovi Kad te zapljusne zaglušujuće klaustrofobično sranje za koje ne znaš da l' dolazi od basa, bubnja, ili od što je snimano preko telefonske sekretarice, a Blasphemer tamo u susednoj prostoriji (isto suteren) razloži neki bolesan akord od 3-4 tona... Sečem vene... Edited April 8, 2017 by Demon Seed Quote
Angelystor Posted April 8, 2017 Report Posted April 8, 2017 Ove godine je 10 godina od O'do. I 20 godina od Ambisa vučije jazbine. Just sayin', mogli bi live i to malo da ispoštuju. Quote
Demon Seed Posted April 9, 2017 Report Posted April 9, 2017 Lepo si me to podsetio, saću se zaposednem tom idejom do ponedeljka. Meni puna kapa i samo ta dva kad bi opalili Da je Blasphemer tu, pa i da se nadamo, a ovim siromasima na gitarama je verovatno mnogo i što su morali da skidaju njegove OaC rifove (i da pokušavaju da naprave isti takav album), koi crni Wolf's Lair Abyss... Moguće da je Nekrobičar imao bolje snimke da im pusti nego ovi albumski koje mi slušamo, pa su tako skidali Blasphemera Quote
Dekapitator_Prisoner Posted April 9, 2017 Report Posted April 9, 2017 Esoteric satire i sranje je sto s njega ne sviraju vise stvari. Ne kapiram sta ce im uzivo toliko GDOW pesama. Quote
kuruz Posted April 9, 2017 Report Posted April 9, 2017 i GDOW je sjajan album oćemo da ide cela Chimera, bogovski album Quote
Demon Seed Posted April 9, 2017 Report Posted April 9, 2017 Kuruz i Dekapitator, bogovi levih albuma Mejhema GDoW je dobar 1 Quote
kuruz Posted April 9, 2017 Report Posted April 9, 2017 još jedna tema na kojoj se mora ukazati Jobara Chimera majka 1 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted April 9, 2017 Report Posted April 9, 2017 Dobar je GDOW, al uzivo im je 80 posto liste samo odatle, a izdali posle toga jos 3 albuma. Quote
kuruz Posted April 9, 2017 Report Posted April 9, 2017 stvarno gledao sam ih pre dve godine, svirali jednu jedinu sa GDOW Quote
KazimKazim Posted April 9, 2017 Report Posted April 9, 2017 DMDS atmosfericno savrsenstvo (minus vokala tadasnjih studiskih), Chimera tehnicko savrsenstvo Mada, da moram da biram - potonji all the way 1 1 Quote
Angelystor Posted April 9, 2017 Report Posted April 9, 2017 Jedino objašnjenje što vas toliko drma ta Chimera je što je izašla u neko idealno vreme kada ste otkrivali black pa je to bio najsvežiji Mayhem album :] Mislim, ložio sam se i ja tad na isti, Slaughter of Dreams na večiti repeat i sve, i danas mi je super album (sve bolje nego Esoteric), ali uvek prljavi Ordo i frenetični WLA u odnosu na njega. 1 Quote
Recommended Posts