HeLLsarma Posted May 8, 2019 Report Posted May 8, 2019 Nista se ne vidi. Znaci novo cudo izlazi 25 oktobra. Quote
Сале Posted May 8, 2019 Report Posted May 8, 2019 Страх ме да помислим шта ће сад да избаце пошто се прошлим и нису баш прославили. Quote
HeLLsarma Posted May 8, 2019 Report Posted May 8, 2019 Nije prosli toliko los, samo nije ubedljiv kao Ordo. A i Chimera je odlican album, bar meni. Quote
Сале Posted May 8, 2019 Report Posted May 8, 2019 Не да није убедљив као ордо него су хтели да направе нешто слично њему а отишли у неком потпуно другом правцу. Њихов најслабији албум до сада. Quote
oʞɾoƃ Posted May 10, 2019 Report Posted May 10, 2019 Prošli album zvuči kao bilo koji disso bend. OK je, ništa posebno. Quote
Kumodraski Vo Posted May 11, 2019 Report Posted May 11, 2019 Meni bio dobar kolko se secam. Oni su mi kao Satyricon sad, sta god da izbace slusacu i svidece mi se bar malo.. Quote
oʞɾoƃ Posted May 11, 2019 Report Posted May 11, 2019 Ordo ad Chao u top 10 black metal albuma ovog veka. 1 Quote
Angelystor Posted May 11, 2019 Report Posted May 11, 2019 3 hours ago, Kumodraski Vo said: Sta to znaci.. Hitan tajmaut Quote
obsessed by cruelty Posted May 11, 2019 Report Posted May 11, 2019 4 hours ago, Kumodraski Vo said: 3.5 26 minutes ago, oʞɾoƃ said: Ordo ad Chao u top 10 black metal albuma ovog veka. 3 Quote
Demon Seed Posted May 11, 2019 Report Posted May 11, 2019 haha i eto triggera, mojih top10 bm albuma ovog veka, bez nekog reda, tj. po abecednom posto su mi svi 10ke: Abigor - Fractal Possession Ascension - Consolamentum a ni With Burning Tongues ne zaostaje mnogo Aura Noir - The Merciless Code - Resplendent Grotesque Deathspell Omega - Si Monvmentvm Reqvires, Circvmspice i Paracletus (da ne zalazimo što Diabolus Absconditus, Kenose i Chaining the Catechon pišaju po fazon skoro svim albumima ovoga sveta) Dødheimsgard - Supervillain Outcast Emperor - Prometheus Thorns - Thorns Ispade zamalo pa best of 00s, Emptiness - Nothing but the Whole honorable mention koji nit je blek nit je det, nit zmija nit magare što kažu mudraci, a ostalo što sam slušao nije tako dobro kao ovo nabrojano + treba ipak još da slušam jer ne pratim aktivno nova izdanja, sigurno ću nać nešto... Onda mož Ordo da se priključi neđe jbg, al' odličan album svakako Quote
obsessed by cruelty Posted May 11, 2019 Report Posted May 11, 2019 (edited) 1 hour ago, Demon Seed said: haha i eto triggera, mojih top10 bm albuma ovog veka, bez nekog reda, tj. po abecednom posto su mi svi 10ke: Abigor - Fractal Possession Ascension - Consolamentum a ni With Burning Tongues ne zaostaje mnogo Aura Noir - The Merciless Code - Resplendent Grotesque Deathspell Omega - Si Monvmentvm Reqvires, Circvmspice i Paracletus (da ne zalazimo što Diabolus Absconditus, Kenose i Chaining the Catechon pišaju po fazon skoro svim albumima ovoga sveta) Dødheimsgard - Supervillain Outcast Emperor - Prometheus Thorns - Thorns Ispade zamalo pa best of 00s, Emptiness - Nothing but the Whole honorable mention koji nit je blek nit je det, nit zmija nit magare što kažu mudraci, a ostalo što sam slušao nije tako dobro kao ovo nabrojano + treba ipak još da slušam jer ne pratim aktivno nova izdanja, sigurno ću nać nešto... Onda mož Ordo da se priključi neđe jbg, al' odličan album svakako toeto, dodao bih jos recimo Blood Libels, Sekula od NP, drugi Thy Darkened Shade.. mozda jos nesto, iz glave ga bacam, to je taj uvrnuti bm propasti moje sad vidim da nisi FAS turio, nek bude i top 15 Edited May 11, 2019 by obsessed by cruelty Quote
Demon Seed Posted May 11, 2019 Report Posted May 11, 2019 Sekulu i Libels sam slušao, Thy Darkened Shade nesam, saću metem na listu... Blood Libels je malo kao war metal, pere centrifuga i slabije se razaznaju rifovi Al' ima taj jedinstveni brutalni zvuk kao al' ja više volim rifove jbg. Aosoth mi vazda bolje ležao što je malo prefinjeniji jbg, Antaeus je sirovina, imaju par svetlih momenata al' nisu mi toliko ultra. Treba se to provrti još malo. Evo ide mi taman kod Abigora split sa Thy Darkened Shade i Nightbringerom pa ću svakako da ih čujem Quote
obsessed by cruelty Posted May 11, 2019 Report Posted May 11, 2019 ta pesma je super, prilicno reprezentativna, a vidi i taj album, lece ti svakako kapiram Quote
Kumodraski Vo Posted May 11, 2019 Report Posted May 11, 2019 Ma kog veka vi sta prsli, prvo to 3.5 je od 5, sto mu je sasvim dovoljno. Drugo sav taj dissoshit je potpuno nebitan zbog postojanja DsO.. 1 Quote
Demon Seed Posted May 12, 2019 Report Posted May 12, 2019 Treće tebe to očigledno i ne interesuje naročito, čim ti je sve isto Quote
Kumodraski Vo Posted May 12, 2019 Report Posted May 12, 2019 Jbg. Evo moj bm veka po redosledu 1. Panopticon - Kentucky 2. Deathspell Omega - Paracletus 3. Urfaust - Ritual Music for the True Clochard (jeste kompilacija ali jbg ja ga slusam kao album) 4. Agalloch - Ashes Against the Grain 5. Primordial - Where Greater Men Have Fallen 6. Leviathan - Scar Sighted 7. Deafheaven - Sunbather 8. Teitanblood - Death 9. Falls of Rauros - Believe in No Coming Shore 10. Dark Tribe - In Jeraspunta - Die Rückkehr der tollwütigen Bestie Quote
HeLLsarma Posted May 12, 2019 Report Posted May 12, 2019 https://www.metalunderground.com/interviews/details.cfm?newsid=145088 Intervju sa Hellhammerom. Quote
Сале Posted May 12, 2019 Report Posted May 12, 2019 "I can reveal that many of the lyrics are in Latin" А осећам да нико од њих не уме ни реченицу на латинском да склопи. Вероватно ће бити тешког лупетарања ко и на првом албуму. Quote
Recommended Posts