chess Posted September 27, 2019 Report Posted September 27, 2019 Malo genericno i jednolicno... mnogo vise mi se svidja faza kada je Blasphemer sipao rifcuge, 300x su bili kreativniji tada Quote
Сале Posted September 27, 2019 Report Posted September 27, 2019 Мени је песма ок. Боља нег прошла. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted September 28, 2019 Report Posted September 28, 2019 De Mysteriis Dom Sathanas и ништа више. Quote
kuruz Posted October 18, 2019 Report Posted October 18, 2019 https://music.youtube.com/watch?v=lcPcVbpeV8w&feature=share Quote
Сале Posted October 18, 2019 Report Posted October 18, 2019 Какав је ово риф који се провлачи кроз песму ко да слушам крабатор а не гејхем. Ал добра је песма. Quote
kuruz Posted October 22, 2019 Report Posted October 22, 2019 https://mega.nz/#!wbIAAI4J!STUVDdUEwkq3RcU3DxHb5WTmeiuwG_toeFXj_xTqjGU 1 Quote
Drogarito Posted October 22, 2019 Report Posted October 22, 2019 http://agoraphobic-news.com/reviews_view.php?url=mayhem_s_latest_album_daemon_puts_norwegian_black_metal_masters_back_on_their_rightful_throne Dobio sam promo ☺️ Quote
Сале Posted October 22, 2019 Report Posted October 22, 2019 (edited) Бем ти каква албумчина!! Ово стварно нисам очекивао. Доста мрачан албум са изненађујуће добром продукцијом. Допада ми се што није рађен по шаблону са претходна 2 албума и још једна потврда да је Хелхамер срао кад је причао да ће албум бити у фазону деткраш/де мистерис јер то наравно није ни приближно тачно. А кад смо већ код њега имам утисак да није он бубњар овде, јербо, ово ко да није његов стил. Атили мање/више отишо глас у аут али добра ствар па се то не примећује баш претерано. Свака песма је убица на свој начин али ако бих неке морао да издвојим на прво слушање, онда: agenda ignis, malum, aeon daemonium, invoke the oath. Чак и бонус траке кидају. Оне 2 песме које су се прве појавиле ми нису обећавале ништа нарочито али су чак и оне одличне гледајући све као целину. Са разлогом носе оно "true" изнад логоа. Edited October 22, 2019 by Сале 1 Quote
HeLLsarma Posted October 22, 2019 Report Posted October 22, 2019 Jes stvarno jako izdanje, svidja mi se sto vuce zvuk sa Chimere. Jesu kraljevi, nema sta. Quote
HUMAN Posted October 25, 2019 Report Posted October 25, 2019 Malo sam preslušavao, izgleda da su ipak uspeli da naprave dosta jak album, sa (konačno) dobrom produkcijom, mada je to moža nekima i mana.. Nikada nisam bio fan Atilinog vokala, ovde je u suštini ok, ali ono opersko pevanje meni baš sranje.. Uglavnom slušaće se ovo! Quote
Angelystor Posted October 29, 2019 Report Posted October 29, 2019 Ala je vas lako naložiti. Dosta safe album, DMDS u pokušaju sa Chimera produkcijom, ali najbitnija stvar da opet Teloch ništa novo ne pokušava, prošli kopiranje Blasphemer albuma, sad više DMDSa. Ima dobrih trenutaka i jeste bolje od EW, što i nije neki poduhvat, samo još jedan Mayhem album koji deluje više kao običan produkt nego neko muzičko delo, daj da se napravi razlog da se ide na turneju i cepa pola DMDS još malo. 1 Quote
HUMAN Posted October 29, 2019 Report Posted October 29, 2019 Pa bolje i sigurica nego esoteric ordo declaration Quote
Сале Posted October 29, 2019 Report Posted October 29, 2019 3 hours ago, HUMAN said: Pa bolje i sigurica nego esoteric ordo declaration Не знам шта би ова изјава требало да значи али осим тог езотерик који је у њиховом опусу најслабије издање, ордо и декларејшн су феноменални албуми. 2 Quote
Сале Posted October 29, 2019 Report Posted October 29, 2019 Држ се ти само бруталног техничког дет метала. Quote
[Nocturno] Posted October 30, 2019 Report Posted October 30, 2019 meni je Daemon posle svakog novog slusanja sve bolji. Btw sto se Mayhem rasprave tice - budimo realno, ne bi ste nijedan album slusali da to nisu bas oni. 🙂 Jedini vredan pomena je DMDS i to je to. Ovde i sebe ubrajam, imam sve albume, pustam redovno iako ima x bendova koji su bolji i uticajniji 🙂 4 Quote
kuruz Posted October 30, 2019 Report Posted October 30, 2019 aj ovo da ima mnogo boljih, to je subjektivno ali koji su to silni bendovi uticajniji od njih u žanru? tek se sa ovim da je samo DMDS vredan pomena ne slažem Wolf's Lair Abyss i Deatcrush fenomenalna izdanja, GDoW fantastičan album, Chimera takođe sjajna, lajv albumi isto vrhunski... nema greške s njima, meni spadaju u bendove sa najkonstantnijim diskografijama, a još bolje je to što su se mnogo menjali, nisu svirali jedno te isto 1 Quote
HUMAN Posted October 30, 2019 Report Posted October 30, 2019 3 hours ago, [Nocturno] said: Btw sto se Mayhem rasprave tice - budimo realno, ne bi ste nijedan album slusali da to nisu bas oni. 🙂 Jedini vredan pomena je DMDS i to je to. Očigledno ima ljudi koji vole electro dub industrial Mayhem.. Na tom GDoW sem logoa ne vidim drugu sličnost sa bendom, pola albuma neko narativno kenjanje, pola ova sranja što pomenuh.. Chimera nešto bolja, ali ni to nije neki album o kome se pišu hvalospevi. Ovaj novi sasvim solidan, verovatno najbolji od DMDS, ali opet daleko je to od tog kulta.. 1 1 Quote
HeLLsarma Posted October 30, 2019 Report Posted October 30, 2019 To nije problem do albuma, nego do tebe. Jesi li ti skapirao da je svaki Mayhem album drugaciji? Nisu to Kanibali ili Obituary, zato i jesu elita u black metalu. Quote
oʞɾoƃ Posted October 30, 2019 Report Posted October 30, 2019 Kakva bre elita, imaju jednog jedinog lika koji je konstantan u postavi... Ovo ostalo sve hired guns. Čak i Attila. 2 1 Quote
Recommended Posts