dimmu1 Posted August 22 Report Share Posted August 22 (edited) Vrhunski intervju. J-Dawg od samog pocetka kao i Rauta uvek ima odlicne intervjue. Attila kao da je godinama cekao da ovo isprica, nisam vidjao nigde da je ovoliko isao unazad i pricao o nekoj svojoj verziji stvari. Frizura i kosuljica su prejaki 🤣 Mayhem svira u Budimpesti 04.09. Barba Negra klub, velika Crvena bina je u pitanju. 40 godina benda, setlista je odlicna, a ulaz je oko 4200din. Nadam se da cu otici, valjalo bi ih videti sa takvom setlistom. Edited August 22 by dimmu1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted August 22 Report Share Posted August 22 Koja setlista? Najbolja setlista je kad sviraju ceo dmds.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted August 22 Report Share Posted August 22 (edited) Jeste ta setlista najbolja, ali ni za ovakvo nesto nemam nikakve zamerke. Trebalo bi da bude nesto slicno ovome (naravno ne ocekujem ove iste goste) Quote First part Deathcrush (with Manheim and Messiah) Ghoul (with Manheim and Messiah. Live debut.) Necrolust (with Manheim and Messiah) Second part Malum Bad Blood MILAB (First time live since 2018) Psywar (First time live since 2018) Illuminate Eliminate (First time live since 2016) Chimera (First time live since 2004) My Death Third part Crystalized Pain in Deconstruction View From Nihil (First time live since 2016) Ancient Skin (First time live since 2019) Symbols of Bloodswords Fourth part Freezing Moon (In tribute to Dead And Euronymous) Life Eternal Buried by Time and Dust De Mysteriis Dom Sathanas Funeral Fog Fifth part Chainsaw Gutsfuck Carnage Pure Fucking Armageddon (with Manheim and Messiah) Edited August 22 by dimmu1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 22 Report Share Posted August 22 ovaj intervju ne može da se sluša od "like" i "fuckin" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted August 28 Report Share Posted August 28 Smešno je malo ovo o čemu Kuruz govori ali generalno dobar i sadržajan intervju, čak mi je i simpatičan ovaj Atilin jak naglasak. Nisam imao pojma da Varg potiče iz dobrostojeće porodice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinarski Ratnik Posted August 28 Report Share Posted August 28 Mislim da su svi norveški i švedski očevi bleka bili rich kids. A pretpostavljam da nije ni bilo toliko teško bit bogat u Švedskoj i Norveškoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted August 28 Report Share Posted August 28 Ja sam razumeo da je Varg bio iz porodice koja je bila bogata i za norveške uslove, a ne za socijalu iz istočnog bloka, Atila kaže da je imao kuću sa pogledom na fjord. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 28 Report Share Posted August 28 pa znalo se valjda da je Vargov ćale bio diplomata u Iraku ili tako nešto, pa je ovaj bio i tamo u detinjstvu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 28 Report Share Posted August 28 jeste dobar intervju, a meni je najzabavniji deo gde priča da nije bio deo ekipe posle DMDS zbog toga što su prosto izubili kontakt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted August 28 Report Share Posted August 28 I on sam prica kako je isao kod bivse zene u firmu da zove njih u Norveskoj jer su pozivi preko fiksnog bili nenormalno skupi, a kada se to sve desilo niko mu se vise nije ni javljao na telefon. Nisam stekao utisak da su Necro, Hellhammer i Attila bili najbolji ortaci, a njima dvojici je svakako bilo lakse da nastave dalje sa Blasphemer-om i Maniac-om nego da se cimaju sa pevacem iz Madjarske sredinom devedesetih godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najtmerinjo Najgori Posted September 11 Report Share Posted September 11 Zanimljiv intervju,kao i uvek kad je u njemu Attila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Bowels Of Perdition Posted October 19 Report Share Posted October 19 Update - upravo sam sreo Hellhammer-a u Knez Mihajlovoj 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts