Guest Cyber Mage Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Pa sta drugo mozes da ocekujes Quote
Frankenchrist Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Cini mi se da sve konce oko pisanja muzike textova i ostalog drzi Blasphemer, i to mi se nikako ne svidja. Quote
Angelystor Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Hm, why is that? Iskreno ne znam koje je on tachno pesme pisao na proslim izdanjima, ali meni se svidja i Aura Noir i Mayhem radovi so...a i sta fali WLAu ? Quote
Aspectral Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Cini mi se da sve konce oko pisanja muzike textova i ostalog drzi Blasphemer, i to mi se nikako ne svidja. Ma dobar je on lik. Quote
kasapin Posted November 25, 2005 Author Report Posted November 25, 2005 Ma dobar je on lik. nek se nabije na kolac jebo mu pas mater u anus smrt gejhemu ziveo MayheM! Quote
Angelystor Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 to je ono u fazonu..The King is dead, long live the Queen! Quote
Novaliis Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Jel ih je napustio Hellhammer? Quote
Novaliis Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Zar nije presao u dimmu borgir? Quote
Grobodan Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Nije,samo im pomaze u snimanju albuma.Kad je to njemu bio problem?Covek radi u milion bendova pored Gejhema. Quote
The_true_Neshic Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 nek se nabije na kolac jebo mu pas mater u anus smrt gejhemu ziveo MayheM! HA HA !!! TOOOO KRALJU Quote
kuruz Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Pre jedno tri nedelje sam prichao sa profesorima iz neke norveshke srednje shkole koji su u poseti nashoj shkoli o spaljivanju crkava u Norveshkoj. Ljudi kazhu da je to bila jako mala grupa ljudi koja je uchestvovala u tome,da su do temelja spalili samo jednu crkvu,ostale su samo veoma malo oshtecene,ili su proshle bez ikakve shtete. Rekli su mi i da black metal uopshte nije poznat u Norveshkoj toliko koliko mi mislimo da jeste i ne predstavlja pretnju za drushtvo. Quote
Misantrophil Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 pa jedino svi znaju za Dimmu a ovi ostali sviraju pred 500-600 ljudi i imaju odredjenu publiku,ja znam da je posle Dimmua u Norveskoj najpopularniji i najpoznatiji Satyiricon Quote
Novaliis Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Pre jedno tri nedelje sam prichao sa profesorima iz neke norveshke srednje shkole koji su u poseti nashoj shkoli o spaljivanju crkava u Norveshkoj. Ljudi kazhu da je to bila jako mala grupa ljudi koja je uchestvovala u tome,da su do temelja spalili samo jednu crkvu,ostale su samo veoma malo oshtecene,ili su proshle bez ikakve shtete. Rekli su mi i da black metal uopshte nije poznat u Norveshkoj toliko koliko mi mislimo da jeste i ne predstavlja pretnju za drushtvo. A sta mislis da li bi rekli da jeste i da je suprotno? Quote
Novaliis Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 A zashto da ne? Ne verujem..zasto bi ocrnili svoju zemlju strancima? Ha,slucajno znam za jednog lika koji je pobegao iz Norveske od policije koja je veoma ozbiljno krenula na Crni krug.Hapsili su sve redom,a to mi i ne izgleda na nesto bezopasno. A sad,koliko je black metal poznat u Norveskoj..zasto je to i bitno?? Quote
+MIDIAN+ Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 stari mayhem keva.. ovaj mayhem sa grand declaration of war..fuj Quote
Novaliis Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 stari mayhem keva.. ovaj mayhem sa grand declaration of war..fuj Tako je. videcemo sta ce biti na novom albumu..mada cisto sumnjam da ce biti napretka,iako se valjda vratio Atila.. Quote
+MIDIAN+ Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 tesko da ce biti kao pre..ako su krenuli onakvim putem..ono sa gdow je stvarno za kad je planiran novi? mozda atila ipak spase situaciju.. Quote
Novaliis Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Evo sa njihovog sajta: "Ordo Ab Chao" will be the name of the new Mayhem opus and will feature Attila Csihar on vocals for the first time since De Mysteriis Dom Sathanas. Expect nothing but viciousness!!+ Obecavaju ludilo..videcemo. Quote
Frankenchrist Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Isto to su obecavali za Chimeru, pa nista narocito. Dok god Blasphemer pise pesme, ne ocekujem nista posebno. Quote
Novaliis Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Isto to su obecavali za Chimeru, pa nista narocito. Dok god Blasphemer pise pesme, ne ocekujem nista posebno. I ja mislim. Frankenchrist-kad mi skidas warn?Stoji mi vec 5-6 dana? Quote
Recommended Posts