Fiery Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 (edited) Kao sto si lepo rekao, Euronymous je veliki seronja - to sto je pricao za Dead-a je obicna izmisljotina. Dead je bio hronicno depresivan i jedino ga je rad u bendu sprecavao da se ranije ubije. Bolelo ga je dupe za "pokret", "pozere" i bilo sta tome slicno. Edited August 22, 2004 by Fiery Quote
Azog-Gauroth Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Inner circle nije ni postojao samo grupa extremista(Faust,Varg,Euronymus) a i Varg je seronja,ali ima najjacu filozofiju u svijetu blacka Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Najjaci je Euronimusov clean na pijesmi De Misteriis dom Sathanas, pogotovo kad kaze Heic noenum paax... Da se odmah zacmizdris! Mayhem rulez! Quote
Denethor Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 To je bre Atilin vokal, kakav crni euronimus. Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted September 1, 2004 Report Posted September 1, 2004 (edited) Htjedoh reci Euronimusova clean gitara u kombinaciji s Atilom. Dobro da je to jedini album na kojem se ovaj momak pojavljuje (sem jos onog koncertnog). Edited September 6, 2004 by Frankenchrist Quote
Ivan_Creed Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Jel Hellhammer i dalje u postavi? Quote
Ivan_Creed Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Ok, hvala... ja sam se nesto istripovao.. Quote
Frankenchrist Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Razumem te skroz, covek svira od Mayhema do nekih hriscanskih rock bendova, tako da je tesko pohvatati gde je sve umesao prste. Quote
Ivan_Creed Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Pa ... znam da je dosta puta ulazio u raznorazne bendove da 'pozajmi' ruku... pa u zadnje vreme, ne znam dal je jos uvek sa The Kovenant-om!??! Quote
Hamsun Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 dal je jos uvek sa The Kovenant-om!??! bolje bi mu bilo da jeste Quote
Azog-Gauroth Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Hellhamerovo ucesce:Arcturus,Bloody Mary,Emperor,Fleurety,The Kovenant(ex-Covenant),MeZZerschmitt,Mortem,Thorns/Stigma Diabolicum,Troll,Ulver,Winds gdje je svirao bubnjeve i Mysticum/Sabazios gdje je svirao gitaru. Quote
Ivan_Creed Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Hellhamerovo ucesce:Arcturus,Bloody Mary,Emperor,Fleurety,The Kovenant(ex-Covenant),MeZZerschmitt,Mortem,Thorns/Stigma Diabolicum,Troll,Ulver,Winds gdje je svirao bubnjeve i Mysticum/Sabazios gdje je svirao gitaru. Zar nije svirao malo i u Immortal-u? Ono kad su imali prvu veliku turneiju po Evropi sa Morbid Angel-om, kada su bili tu samo Demonaz i Abbath, pa im je on dosao kao pojacanje?? Quote
Azog-Gauroth Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 jes.kako li to zaboravih.sa IMMORTAL je odradio sljedece: "Grim And Frostbitten Kingdoms" ,prvi oficijalni video Immortala,Masters Of Nebulah Frost (video). Sons Of Northern Darkness Tour Part II 1995,1995 ih je pratio na turnejama,i pomogao im na turnejama 99. Quote
Azog-Gauroth Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Ja samo njega volim... objasni. od svih sada najvise volis njega jer je jedini on od originalne postave ostao,jel' to? Quote
Denethor Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Hellhammer je kao svinja, jede shta mu dash. I onikada nije ni bio pravi clan immortala, a bogami nisam bash siguran da je svirao u emperoru. Quote
Ivan_Creed Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 objasni. od svih sada najvise volis njega jer je jedini on od originalne postave ostao,jel' to? Pa da... i iako nemam 3 blage o njemu kao osobi, deluje mi veselo! Quote
Denethor Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Meni vishe deluje nakurceno, jedna moja ortakinja ih je upoznala svu cetvoricu, sedela s njima u kaficu u ljubljani(i nije znala shta je mayhem dok joj ja nisam rekao) . Elem, ona kaze da svi opushteno pricaju samo hellhammer samo cuti i mrsti se. Quote
Ivan_Creed Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Meni vishe deluje nakurceno, jedna moja ortakinja ih je upoznala svu cetvoricu, sedela s njima u kaficu u ljubljani(i nije znala shta je mayhem dok joj ja nisam rekao) . Elem, ona kaze da svi opushteno pricaju samo hellhammer samo cuti i mrsti se. Interesantno! Ma Helli je ozbiljan covek! On je tu da radi, tj. lupa bubnjeve, ne da se zeza.. Quote
Fiery Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 objasni. od svih sada najvise volis njega jer je jedini on od originalne postave ostao,jel' to? On nije clan originalne postave Pre njega je svirao Manheim. Jedino Necrobutcher iz originalne postave, mada je on "povratnik". Hellhamerovo ucesce:Arcturus, Bloody Mary, Emperor, Fleurety, The Kovenant(ex-Covenant), MeZZerschmitt, Mortem, Thorns/Stigma Diabolicum, Troll, Ulver, Winds gdje je svirao bubnjeve i Mysticum/Sabazios gdje je svirao gitaru. I jos Shining, Jørn, Antestor (un-black metal, hriscanski ), Eibon. I u Mysticum/Sabazios je svirao bubnjeve. Jedini drugi instrument koji je svirao je bas, na De Mysteriis... Postoje dva Bloody Mary metal benda, oba iz Nemacke, ni u jednom nije svirao HH. Postoje dva benda po imenu Mortem, jedan iz Rusije, drugi iz Perua. Ni u jednom nije svirao HH. To je prema onom sto sam ja uspeo da nadjem, ispravi me ako gresim, uz odgovarajce izvore. Quote
Frankenchrist Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Bloody mary je bio neki njegov Rock bend ako me secanje dobro sluzi, u kom je on svirao, ali nista znacajnije nisu uradili. Inace to je bilo jos pre nego sto je on dosao u MAYHEM. Quote
Fiery Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Onda ne cudi sto ga nisam nasao, posto sam gledao u Encyclopaedia Metallum Quote
Frankenchrist Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 Hehe, evo napokon i ja da preslusam Chimeru... Pa ne znam, na prvo slusanje nemam bas neko misljenje ni da je los ni dobar... u svakom slucaju bolji je od GDOW. Svidja mi se sto ima Wolf's lair Abyss prizvuk u sebi. Ne bi se zalio ni da je malo losija produkcija hehee ovako je sve bas crystal clear... Quote
Recommended Posts