Kumodraski Vo Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Da https://eternaldeath.bandcamp.com/album/taste-the-divine-wrath Quote
HeLLsarma Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 ako misliš na onaj singl sa Dead-om na vokalima, skini split sa The Meads Of Asphodel i dobićeš i taj singl i još jedan fenomenalan bend pride Uber bolestan bend. :-) Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Imam taj split, slusao sam ga. Al o tom Mayhemovom delu ne znam nista. Nije to spomenuto nigde, a odlican snimak je u pitanju. Steta sto Dead nije snimio De mysteriis Quote
Talvi Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Attila na DMDS >>>>>>>>>>>pa jedno 100 mesta prazno, pa bilo koji drugi performans u black metalu ikad Dead je strašno precenjen zbog cele priče, jeste on fino kričao ali sasvim standardan scream vokal, ništa spec. ludi Mađar sa druge strane, to je već unikat Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Atila kida, tu apsolutno nema price. Ali mislim da bi ove stvari zvucale mnogo bolesnije sa Deadom na vokalima. Pogotovo ako se uzme u obzir cinjenica da je on pisao te tekstove i koliko isti zapravo imaju veze sa njegovim zivotom. Isto tako ne bih mogao da zamislim npr njega i Maniaca da izvode Esoteric warfare ili Ordo ad chao. Ja nisam od onih sto ga gotive zbog te price koja se izdesavala, jednostavno mi se svidja kako zvuci. Atila mi je vrhunski na Esoteric i na Ordo ad, ali mislim da bi De mysteriis mnogo bolje legao Deadu. 2 Quote
Demon Seed Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Bilo bi stvarno zanimljivo čuti DMDS s Deadom, al' jebiga. Dobro da uopšte postoje snimci nekih od tih pesama s njim. Samo mi nije jasno, kako voliš Deada, a ne voliš Di'Anno-a Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Bilo bi stvarno zanimljivo čuti DMDS s Deadom, al' jebiga. Dobro da uopšte postoje snimci nekih od tih pesama s njim. Samo mi nije jasno, kako voliš Deada, a ne voliš Di'Anno-a Dead mi ni u jednom trenutku ne zvuci tanko i neubedljivo Quote
Demon Seed Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Kako ti bre Di'Anno zvuči tanko i neubedljivo, Elvis hevi metala... Mnogo si se ti koncentrisao na 21st century schizoid Di'Anno-a, ne pričamo o tom čoveku... Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Kako ti bre Di'Anno zvuči tanko i neubedljivo, Elvis hevi metala... Mnogo si se ti koncentrisao na 21st century schizoid Di'Anno-a, ne pričamo o tom čoveku... Ne znam, sa Mejdenima mi jednostavno zvuci tanko, mlitavo i nikako. Jedino gde mi je prihvatljiv su Battlezone i Killers albumi (ne Killers album od Mejdena, nego njegov bend Killers). A nisam nasao ni jedan lajv gde zvuci bar pristojno. Uvek je ili manjak energije, ili sve u falsu, ili mu je glas u ruiniranom stanju. Al dobro, to je spika za Mejden temu, ne za Mayhem A sto se Deada tice, on je za to sto radi zvucao fino i nije se raspadao (bar ono sto sam ja cuo). Atila je superiorniji zato sto je raznovrsniji, ali Dead je imao svoj fazon i radio ga je kako treba 2 Quote
Demon Seed Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Pa da, i Dead je bio nenormalan, ne toliko raznovrstan kao Atila, ali lud isto... Meni je u poslednje vreme malo dosadio Atilin fazon, mada je za to možda više zaslužan Aldrahn na poslednjem DHGu nego sam Atila xD Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Pa da, i Dead je bio nenormalan, ne toliko raznovrstan kao Atila, ali lud isto... Meni je u poslednje vreme malo dosadio Atilin fazon, mada je za to možda više zaslužan Aldrahn na poslednjem DHGu nego sam Atila xD Meni je u poslednje vreme Esoteric warfare entitet za sebe. Mnogo sam zavoleo taj album. A kad je tek izasao, bio mi je sranje. Dao sam par slusanja i skapirao koliko kida. Atila tu sad radi stvari bolesnije nego ikada 1 Quote
HeLLsarma Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Pa da, i Dead je bio nenormalan, ne toliko raznovrstan kao Atila, ali lud isto... Meni je u poslednje vreme malo dosadio Atilin fazon, mada je za to možda više zaslužan Aldrahn na poslednjem DHGu nego sam Atila xD Jel to znaci da te smorio Aldrahn ili ti je bolji od Atile? :-) Quote
Demon Seed Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 (edited) Pa ovo prvo otprilike, malo mi zvuči usiljeno Aldrahnovo kreveljenje, pa i Atilino, al' ovom drugom se prašta jer ga je patentirao Edited September 7, 2015 by Demon Seed Quote
Towards The Inevitable Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Jooooj, kako moze da ti se ne svidja Aldrahn?! Moze bre solfedjo da drzi svima, profesor. Quote
Demon Seed Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Izvini brate Sviđa se meni Aldrahn, samo mi uzbudljiviji bio na Satanic Art - 666 International, i u Zyklonu B (<3). Manje je cijukao i gubio se nego na novom DHGu, al' mi je više imao harizme i autentičnosti, jebem li ga kako bolje da objasnim. Više supstancije. Mada nisam pustio odavno novi, vreme bi mi bilo da probam opet... 1 Quote
Talvi Posted October 12, 2015 Report Posted October 12, 2015 http://peaceville.com/mayhem-live-in-leipzig-25th-anniversary-edition-release-details/ Quote
Сале Posted October 12, 2015 Report Posted October 12, 2015 Ал су нашли шта ће да реиздају. Боље да су избацили двд издање оног култног концерта са Манијаком live in Bischofswerda. Quote
Descender Posted December 11, 2015 Report Posted December 11, 2015 Ako neko još nema... http://www.ebay.com/itm/321945231045?ul_noapp=true Quote
Miilos Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 Kakvu je muziku čovek svirao još pre 20 i kusur godina. Genije u rangu Nikole Tesle. Nek' mu je laka zemlja... 5 Quote
oʞɾoƃ Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 Genije u rangu Nikole Tesle. ahahahahah Quote
Kumodraski Vo Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 Tek kako je surio latinski, ko naucnik.. Quote
Recommended Posts