KazimKazim Posted April 9, 2017 Report Posted April 9, 2017 Genius zvucnici <333 Nie problem sa produkciom, neozbiljno e da slusalac u zanru kao stoe black metal precerano zali na sirovost zvuka i to ubraia kao glavnu manu Menie prvenstveno razocaravauce bilo da posle Chimera-e, koa e po mom misljenju kompoziciono bila evolucia u pravom smeru - ti izdas album koie sviracki nista posebno, pod pokroviteljstvom ne znam kakvog haosa, pakla i organizovane prostitucie (ili klaustrofobie i suma sto rece Dimon ) Generalno, nikad me nie palila ta spika - atmosfera iznad svega, ako muzicki to ne potkrepis na pravi nacin Doduse, ne mogu da osporim svirku Hellhammera na tom albumu, kao i uek e na visini zadatka 2 Quote
Demon Seed Posted April 10, 2017 Report Posted April 10, 2017 Jesi ti lud svirački ništa posebno, Blasphemer je ugazio gitaru, bukvalno je neljudski odsvirao. Na one deonice je problem air guitar da sviraš, a kamoli da ih skineš Hellhammer bubanj ugazio, još izbacili snimak tako sirov, maltene nije ni equalizer podešen za bubanj, bukvalno kao da sediš u podrumu s njim i slušaš ga kako kida. Necrobutcher haha zajebavam se 5 Quote
HeLLsarma Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 Ovo bi voleo da cujem nekad uzivo. Quote
Drogarito Posted April 12, 2017 Report Posted April 12, 2017 (edited) http://agoraphobicnews.com/7/mayhem_belgrade_2017.php Evo fotkica Edited April 12, 2017 by Drogarito 1 Quote
Demon Seed Posted April 13, 2017 Report Posted April 13, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=KD71lZXA0e8 Vrlo je moguće da su ovo najbolji vokali ikad snimljeni. Quote
obsessed by cruelty Posted April 13, 2017 Report Posted April 13, 2017 najbolji Maniacov snimak sa njima sigurno, ja i nisam neki njegov fan ali bas je ubio na ceo WLA mislim 1 Quote
Demon Seed Posted April 13, 2017 Report Posted April 13, 2017 Ne znam ko je još postigao ovako da ti guli kožu s lica dok slušaš, nevezano da l' se nekom sviđa boja i stil vriska... Quote
obsessed by cruelty Posted April 13, 2017 Report Posted April 13, 2017 uh, mozda mladjani Aldrahn moze da mi izazove slican efekat Quote
Сале Posted April 13, 2017 Report Posted April 13, 2017 Јес да Атила може да му држи часове певања али Манијак је мени вазда имао много болеснију појаву од Атиле и много ми је пријемчљивији његов вокал. Quote
Demon Seed Posted April 13, 2017 Report Posted April 13, 2017 (edited) uh, mozda mladjani Aldrahn moze da mi izazove slican efekat Možda al' tanji je on malo reklo bi se što se intenziteta tiče od ovoga što Maniac ispušta u gornjem primerku xD Retka situacija da bend ima 3 različita vokala u različitim periodima i da ne mož čovek da se odluči koji je najbolji xD Edited April 13, 2017 by Demon Seed Quote
kuruz Posted April 13, 2017 Report Posted April 13, 2017 Ne znam ko je još postigao ovako da ti guli kožu s lica dok slušaš, nevezano da l' se nekom sviđa boja i stil vriska... Travis iz CD Quote
obsessed by cruelty Posted April 13, 2017 Report Posted April 13, 2017 Retka situacija da bend ima 3 različita vokala u različitim periodima i da ne mož čovek da se odluči koji je najbolji xD treci Dead jel? totalno nebitan lik Quote
Demon Seed Posted April 13, 2017 Report Posted April 13, 2017 E to mi pade kratko pošto sam napisao post na pamet, ima u dm i grindu vokala tog intenziteta, al' Maniacov vokal je ovde savršeno bm a ima taj intenzitet bolesni, do jaja. Travis pacijent ti i bez mikrofona guli kožu s face treci Dead jel? totalno nebitan lik Si lud Možda prvi pravi bm vokal? Zanimljivo kako su ti milestonovi zamagljeni i prekriveni velom misterije Quote
obsessed by cruelty Posted April 13, 2017 Report Posted April 13, 2017 pa ono sta znam, Quorthon haha 1 Quote
Demon Seed Posted April 13, 2017 Report Posted April 13, 2017 :D Baš sam ga slušao malopre na 'Studio tracks', mnogo lepo pevao dečko, ne valja to zanemariti Quote
Drogarito Posted April 13, 2017 Report Posted April 13, 2017 Јес да Атила може да му држи часове певања али Манијак је мени вазда имао много болеснију појаву од Атиле и много ми је пријемчљивији његов вокал. Ja sam baš bio ispred Atile i moram da kažem da me je oduševilo to kako se on uživi u ulogu. Lik bukvalno postaje drugo biće na bini! Quote
HUMAN Posted April 15, 2017 Report Posted April 15, 2017 Travis iz CD Ma da pogotovo kad počne da zapeva Šalim se, dobar je, ali zar se nismo već složili da je Sylvain najludji/najbolesniji vokal? Mada i Lord Crv ne zaostaje mnogo, ludi kanadjani. Quote
KazimKazim Posted April 19, 2017 Report Posted April 19, 2017 (edited) Moram sam da se poavim i da ize'dem sva govna koa sam izasrao Obrnuh opet Ordo ad Chaos, ovai put u miru, tisini, puna koncentracia (iako e napolju vucie vreme, strah od nekih tamnih noci i pada kisa) Nosim se mislju dae i Sloba brt vezano meteoropata vezano slusalac imao pravo kadie rekao - neki albumi bolje legnu u odredzenom periodu dana, godisnjeg doba i odredzenih faza mesecevih mena Mozdae i do toga sto sam pre slusanja OAC, malo krstario po novitetima iz 2017e...i od sve one dosade i neinventivnosti - ovai stvarno ispadne remek delo za generacie A kapiram i da su oni prethodni stavovi doneti u periodu povrsnog slusanja, umora ili lose volje Elem - sad kacam sam obrnuo OAC - iskreno sam uzivao, o'slusao u ednom dahu, stono bi se reklo Mala digresia - iako definitivno, donekle mogu da se poistovetim sa Kokiem - vise se furamo na straight forward, pomalo mehanicke i nabudzenie albume (Chimera otprilike dodze takva u odnosu na OAC) Da nastavim - OAC, svakako prica za sebe...imao e Sloba opis za njega, ne mogu bas da se setim i citiram...ali se secam dae glorifikovao kolikoe album uspeo da docara neki zao i mizantropican osecai za filing Sad trenutno - apsolutno mogu da se slozim sa njim...minimalisticki zvuk i produkcia, tekstovi, Helhamerovo bubnjanje, Blasfemerovo disonantno ciguljanje, Atilino nekad i previse dramaticno vokalno carlianje (moine tako teatralno, brte) - sve se upakovalo u siaian, atmosferican album...beznadze i crne rupe Prepravljam ocenu sa 55 na 85/100...mada, mislim sa daljim slusanjem (valja obrnuti jos koi put), utisak ce se jos vise popraviti Istakao bih ipak drugu polovinu Psychic Horns i apsolutni highlight - Illumnate Eliminate, kakva pesmetina Sporcko-atmosfericni poyyy Edited April 19, 2017 by KazimKazim 6 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted April 19, 2017 Report Posted April 19, 2017 Bukvalno te obuzima klaustrofobija dok ga slusas. Ja ne mogu cesto da ga slusam, jer je pretezak. Al ima nekad kad mi legne mnogo dobro. Quote
Сале Posted April 19, 2017 Report Posted April 19, 2017 Претежак?? Албум отвара очи,бистри ум и прочишћује крвне судове.Тежи ми је езотерик. 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted April 19, 2017 Report Posted April 19, 2017 Meni je OAC tezi, bas ne mogu stalno da ga slusam. Quote
Miilos Posted April 19, 2017 Report Posted April 19, 2017 Moram sam da se poavim i da ize'dem sva govna koa sam izasrao ... Brate, kupi novu tastaturu ili popravi to slovo J. Ako je kriza, evo ja ću da ti kupim, pošalji mi br računa gde da uplatim. Quote
oʞɾoƃ Posted April 19, 2017 Report Posted April 19, 2017 Meni je OAC jedan od albuma koje baš uvek mogu da slušam, valjda najbliži nekoj mojoj viziji svega što tražim u black metalu Quote
Recommended Posts